18 / 04 / 2024

İSKİ Genel Müdürlüğü yapım ihalesi tamamlandı

İSKİ Genel Müdürlüğü yapım ihalesi tamamlandı

İSTANBUL Su Kanal İdaresi İSKİ Genel Müdürlüğü 2014/ 164074 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Fahrettin Altun, evinin yanındaki alanı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Üsküdar'daki arsasıyla ilgili çıkan haberlere ilişkin, "Evini kendi arsası içinde büyütme imkanı olduğu halde bunu da yapmamıştır. Evinin ve bahçesinin hemen yanında bulunan alanı ise Vakıflar Genel Müdürlüğünden kiraladı" dedi...

Vakıflar Genel Müdürlüğünden Üsküdar Kuzguncuk'taki arsaya yönelik iddialara cevap!

 Vakıflar Genel Müdürlüğü, Üsküdar Kuzguncuk'taki bir arsanın kiralanmasıyla ilgili iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

İSKİ Genel Müdürlüğü yapım ihalesi tamamlandı!

İSTANBUL Su Kanal İdaresi İSKİ Genel Müdürlüğü 2014/ 164074 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Kocaeli ve İstanbul'da kiralık 67 gayrimenkul!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 2. Bölge Müdürlüğü; İstanbul Üsküdar, Beykoz, Çekmeköy, Pendik, Maltepe, Kozyatağı, Kocaeli İzmit'te yer alan 67 gayrimenkulü kiraya veriyor. İhaleleri 31 Aralık'ta yapılacak.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Başakşehir'de 35.8 milyon TL'lik ihale!

Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü, Başakşehir İkitelli'de kat karşılığı yapılacak 3 inşaat işi 15 - 16 ve 17 Ekim 2014 tarihlerinde ihale edilecek...

Orman Genel Müdürlüğü personeli yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği tam metni!

Orman Genel Müdürlüğü personeli görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 7 Eylül 2014 tarihinde 29112 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelikte yapılan değişiklikler..

Devlet su işleri genel müdürlüğü mühendislik atama yönetmeliği tam metni!

Devlet su işleri genel müdürlüğü mühendislik sınav ve atama yönetmeliği, 7 Eylül 2014 tarihinde 29112 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte, devlet su işleri genel müdürlüğü mühendislik atama yönetmeliği..

Orman Genel Müdürlüğü Personeli Yönetmeliğinde Değişiklik Yönetmeliği!

Orman Genel Müdürlüğü Personelinin Atama ve Yer Değiştirme Esaslarına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 5 Eylül 2014 tarihinde 29110 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapılan değişiklikler...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden örnek çalışmalar!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü son yıllarda yapmış olduğu modern ve teknik alt yapı yenilikler ile vatandaşlarımızın tapu ve kadastro işlerine daha kolay erişmesini sağlıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün denetim firmaları hakkındaki kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğün'nün riskli yapı tespitinde bazı denetçi firmalar hakkındaki aldığı karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte denetim firmalarına ilişkin kararlar...

Altyapı ve kentsel dönüşüm hizmetleri genel müdürlüğü görevleri!

Altyapı ve kentsel dönüşüm hizmetleri genel müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakamlığı'na bağlı bir müdürlüktür. Peki, altyapı ve kentsel dönüşüm hizmetleri genel müdürlüğü görevleri nelerdir? İşte Altyapı ve kentsel dönüşüm hizmetleri müdürlüğü...

Türkiye Petrolleri A.O Genel Müdürlüğü'nden 22 milyon 450 bin TL'ye satılık tesis ve arsa!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürlüğü Muğla İli Milas İlçesi'nde yer alan turistik tesisi ve arsayı 13 Ağustos 2014 tarihinde saat 10:00'da ihaleye çıkıyor.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Yönetmeliği değişikliği tam metni!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 12 Temmuz 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Yönetmeliği değişikliği tam metni...

İSKİ Genel Müdürlüğü yapım ihalesi tamamlandı Haberi

İSKİ Genel Müdürlüğü yapım ihalesi tamamlandı

İSKİ Genel Müdürlük Merkez Binası Güzeltepe Mah. Alibey Cad. No:7 34060 Yapım İşleri ihale Şube Müdürlüğü Üst Zemin Kat Eyüp/İstanbul adresinde gerçekleşen ihaleye on beş firma teklif verdi. 


Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. Yaklaşık maliyeti 14.912.990,64 TRY olan ihaleye giren dokuz firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. Avrupa Yakası 5,Kısım Müteferrik Atıksu, Yağmursuyu, Bakım Onarım, Görüntüleme ve Dere Kesit Düzenleme inşaatı Yapım İşi için açılan ihalede en yüksek teklif 14.986.538,00 TRY, en düşük teklif 8.993.500,00 TRY verildi. 


TEKNO KANAL İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, AK YAPI İNŞAAT TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İş Ortaklığı 8.993.500,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...