24 / 04 / 2024

işkur günlük harçlık ödemesi

işkur günlük harçlık ödemesi

15 yaşından büyük ve işsiz olanlara günlük harçlık ödemesi müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, 15 yaşından büyük olup işsiz olan herkes başvuruları sonucu ödemelerini alabiliyor. 

1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi kaç TL oldu? İşte banka banka hesaplama tablosu Mart 2024!

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında bankaların mevduat faizleri son durum da pek çok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük getirisi Mart 2024'te ne kadar oldu? İşte banka banka mevduat faizi hesaplama tablosu Mart 2024...

İŞKUR açıkladı! Çalışmayanlara, ev hanımlarına ve öğrencilere günlük 654 TL, 719 TL verilecek!

İŞKUR'dan meslek edinme ve günlük 654 Türk Lirası ile 719 Türk Lirası destek verileceği kaydedildi. Devlet, sosyal yardımlar aracılığı ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ederken diğer yandan da çalışmayanlara yönelik destek paketi ile geldiği belirtildi.

50 bin TL'nin 32 günlük kazancı ne kadar oldu? Bankalarda deprem! Hemen mevduat faizlerine bakın! 

Yüksek faiz oranları, birikimlerini TL cinsinden değerlendirmek isteyenler için önemli bir fırsat sağlıyor. Peki 50 bin TL'nin 32 günlük kazancı ne kadar oldu? İşte banka banka mevduat faizi hesaplama 12 Mart 2024...

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

İnşaat sektöründe işçi krizi büyüyor! Günlük 2 bin liraya çalışan bulunamıyor!

İnşaat maliyetlerindeki artış, konut fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Sektör temsilcileri ise bir taraftan istihdamı artırmanın çabasına girdi. Günlük 2 bin lira ile çalışacak işçi bulunamıyor.

Bankalar muslukları açtı! 1.5 milyon TL'nin 32 günlük mevduat faizi ne kadar?

1.5 milyon TL'nin 32 günlük mevduat faizinin ne kadar olduğu pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte banka banka faiz oranları...

500 bin TL'nin 32 günlük faizi ne kadar? 

500 bin TL'ye hangi bankanın ne kadar faiz verdiği pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki 500 bin TL'nin 32 günlük faizi ne kadar?

Depremzedelere müjde! AFAD açıkladı! Hak sahipliği başvuru için 2 günlük ek süre verilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu yapamayan depremzedelere 2 günlük ek süre verildiği açıklandı.

İŞKUR MEK, günlük 285 TL maaşla işçi alımı yapacağını duyurdu 

İŞKUR meslek edindirme amaçlı MEK kurslarında istihdam sağlıyor. En az ilköğretim mezunu olan kişiler günlük 285 TL ile bu kursa katılabilir. İŞKUR MEK tarafından yayınlanan bu istihdam için süreç ve şart detayları da paylaşılmıştır. İşte İŞKUR’dan istihdam fırsatı...

200 bin liranın 32 günlük getirisi ne kadar? İşte son dakika banka banka mevduat faizleri! 

200 bin liranın 32 günlük getirisi pek çok kişi tarafından da merak ediliyor. İşte son dakika banka banka mevduat faizleri...

OPEC'in petrol üretimi Eylül ayında günlük 273 bin varil arttı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü'nün (OPEC) ham petrol üretimi Eylül ayında önceki aya göre günlük 273 bin varil artış göstererek, 27,75 milyon varile çıktı.

Küresel petrol arzı Eylül ayında günlük 270 bin varil arttı!

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) tarafından açıklanan verilere göre, küresel petrol üretiminin, Eylül ayında bir önceki aya göre günlük 270 bin varil artış göstererek, 101 milyon 570 bin varile ulaştığı bildirildi.

Günlük kiralık evler için düğmeye basıldı! 1 milyon lira ceza yolda!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen günlük kiralık evler için yeni düzenleme yolda... Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, evini günlük kiralamak isteyenlere ruhsat zorunluluğu getirilirken kurallara uymayanlara 1 milyon TL'ye yakın ceza verilecek.

işkur günlük harçlık ödemesi Haberi

işkur günlük harçlık ödemesi

İŞKUR'dan 15 yaşından büyük ve işsiz olanlara günlük harçlık ödemesi müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, başvuru yapanlar günlük harçlık ödemesi alıyor.

Peki söz konusu harçlık ödemesi için nasıl başvurulur? Harçlık ödemesi nasıl alınır? İşte detaylar...

Egehaber'de yer alan habere göre, her yaştan ve konumdan vatandaşın başvuru yapıpı katılım sağlayabileceği  ‘işbaşı eğitim programı’, ‘mesleki eğitim kursu’, ‘girişimcilik eğitimi’ gibi imkanlar sayesinde ücretsiz mesleki eğitim alınarak hem öğrenip hem de para kazanmak mümkün. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, eğitime ilişkin giderleri de İŞKUR karşılıyor.

İŞKUR’un katılım için sunduğu bazı şartlar da var, o şartlar şu şekilde:

-Emekli olmamak.
-İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmak.
-15 yaşını tamamlamış olmak.
-Mesleğin gereklerine uygun olarak belirlenen özel şartlara sahip...