25 / 04 / 2024

işkur izmir metro tren dersleri

işkur izmir metro tren dersleri

İzmir Metro A.Ş., İŞKUR ortaklığında Türkiye'de ilk kez tren sürücülüğü eğitimi vermeye başladı. 6 aylık kursta teorik ve pratik eğitimi başarıyla tamamlayanlar, bröve alarak raylı sistem hattında tren kullanabilecek.

İŞKUR aracılığı ile 22 bin TL maaşlı bekçi olabilirsiniz!

İŞKUR, bekçi olmak isteyenler için sevindirici bir haber duyurdu. 22 bin TL maaş şartıyla bekçilik için iş alımları ilanla paylaşıldı. Alımlar 24 farklı il için geçerli olup adayların başvurması gerekmektedir. İŞKUR’dan bekçi iş ilanı detayları…

İŞKUR altı ayda yarım milyonu aşkın kişiye iş buldu!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), 2023’ün ilk yarısında 584 bin kişinin iş bulmasını sağladı. Söz konusu istihdamda İstanbul’un ardından Ankara ve İzmir ilk sıraları aldı.

İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı İle İlgili Yeni Fırsatlar! İstanbul, Denizli, Tekirdağ ve İzmir'de Bekçi Alımları..

4 farklı ilde İŞKUR çarşı ve mahalle bekçisi alımı için ilanlar verildi.  11 bin 402 TL ücret garantisi ve KPSS şartının aranmaması verilen ilanlarda öne çıkan bilgiler arasındadır. 18-50 yaş arasındaki bazı şartları karşılayan kişilerin başvurması gerekiyor. İşte İŞKUR ilanının en önemli detayları…

İŞKUR Türkiye genelinde çok sayıda personel alacak! Kadrolar birer birer açıklandı!

İŞKUR, yayımladığı ilanlar aracılığıyla Türkiye genelinde personel alımları yapacağını duyurdu. Alınacak personeller için KPSS şartının talep edildiği ve edilmediği kadroların olduğu öğrenildi.

İŞKUR toplam 8 şehirdeki huzurevlerine çok sayıda personel alımı yapılacak! Kadrolar tek tek belli oldu!

İŞKUR, tam 8 kentteki huzurevlerine personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. Yayımlanan ilanlara göre söz konusu kadrolara başvuru yapacak adaylardan KPSS şartının talep edilmediği görüldü.

İŞKUR açıkladı! En az ilkokul mezunu sürekli işçi alımı başladı! Hemen başvurun!

İŞKUR üzerinden personel alımı ilanları açıklanmaya devam ediyor. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sürekli işci alımı yapacak. Başvurular bugün başladı. Hemen başvurun...

90 gün sigortası olanlar kimliğinizle SGK'ya koşun! İŞKUR 9.932 TL nakit yardım yapıyor! 

Birçok insanın dayanağı olan SGK, Türkiye Cumhuriyeti kimliği ile başvuruda bulunanlara çeşitli nakdi destekler sunuyor. Bu desteklerin içinde en dikkat çekeni ise çalışan annelere yönelik sağlanan yardımdır. İŞKUR aracılığıyla verilen bu yardım, tamı tamına 9 bin 932 TL gibi ciddi bir miktarda sunu

İŞKUR toplam 8 ildeki huzurevine KPSS şartsız personel alacak!

İŞKUR toplam 8 kentteki huzurevlerine personel alımı yapacağını duyurdu. Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki 8 kentte yer alan huzurevlerine alınacak personeller için KPSS şartının aranmadığı paylaşıldı.

İŞKUR işsiz vatandaşlara seslendi! 14 ilde personel alımına başlandı!

İş arayanların ilk tercihi genellikle İŞKUR oluyor. İŞKUR vasıtasıyla pek çok kişiye iş imkanı sağlanıyor. İŞKUR 14 ilde başvuruları duyurdu. İşte detaylar!

İŞKUR, birçok ildeki huzurevlerine personel alımı yapacak! KPSS şartı yok!

İŞKUR, Türkiye’nin farklı illerinde istihdam etmek üzere huzurevlerinde çalışacak sağlık personeli ve işçi alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR tarafından yapılan açıklamada, açık olan kadroların hasta bakım teknisyeni, hemşire ve temizlik personeli gibi kadrolar olduğu öğrenildi.

İŞKUR'dan iş arayanalara müjde! 8500 TL üzeri maaşla personel alınacak!

İŞKUR, hasta karşılama, teknisyenlik ve temizlik gibi pozisyonlarda çalışacak personele 14 ilde iş imkanı sunuyor. Başvurular için KPSS veya sınav şartı aranmazken, 8500 TL üzeri maaşlarla ilanlar yer alıyor.

İŞKUR resmen duyurdu! O kurum 10 kamu işçisi alacak! Başvurular yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın

İŞKUR, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin 10 kamu işçisi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular yarın başlıyor. İşte başvuru şartları ve gerekli evraklar... 

İŞKUR girişimciye 150 bin TL hibe desteği veriyor! İşte başvuru şartları...

İŞKUR kendi işini yapmak isteyen vatandaşlara hibe desteği verileceğini duyurdu. Peki, 150 TL hibe desteğinden kimler faydalanacak? İşte detaylar...

işkur izmir metro tren dersleri Haberi

işkur izmir metro tren dersleri

İzmir Metro A.Ş., Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Bölge Müdürlüğü ile tren sürücülüğü eğitimi programını uygulamaya başladı. Türkiye'de ilk kez uygulanan proje kapsamında 28 kişiye eğitim veriliyor. Kursa katılanlar, trenin mekanik aksamından kullanımına kadar her türlü bilgiyi öğrenirken, eğitimi başarıyla tamamlayanların ihtiyaca göre sürücü olarak istihdam edilebileceği bildirildi.


6 ay süreyle eğitim görecek olan adaylara tren sürücülüğü ile ilgili tüm teorik bilgiler verilecek. Adaylar kurs kapsamında, toplam 2 bin kilometre tren sürüşü yaparak pratik eğitim de alacaklar. Eğitim kapsamında tren sürüşleri öncelikle gece yolcusuz vagonlarda, bu aşamadan sonra da yolculu vagonlarda “uzman sürücü gözetiminde” uygulanacak.


Adaylar eğitimlerinin ardından yazılı, sözlü ve uygulamalı olarak 3 ayrı sınavdan geçecek. İzmir Metro A.Ş. Trafik Müdürlüğü tarafından oluşturulan heyetin yapacağı sınavlardan 70 puan ve üzeri alan...