20 / 04 / 2024

işkur nakdi ücret desteği bitti mi

işkur nakdi ücret desteği bitti mi

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından sonra şartları kolaylaştırmak için kısa çalışma ödeneği ve işsizlik maaşından faydalanamayanlara nakdi ücret desteği verilmeye başlanmıştı.

İŞKUR açıkladı! İşsiz kalan vatandaşa 24 bin TL yardım! 

İşsiz kalan vatandaşlara devlet desteği ve nakdi yardımlar 24 bin 381 TL’ye kadar yükseldiği kaydedildi. İşsiz kalanlar 15 bin 880 liraya varan işsizlik maaşı alırken İşbaşı eğitim programlarına katılan vatandaşlar da ek olarak ayda 8 bin 501 lira daha kazanabiliyorlar.

İŞKUR Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı İle İlgili Yeni Fırsatlar! İstanbul, Denizli, Tekirdağ ve İzmir'de Bekçi Alımları..

4 farklı ilde İŞKUR çarşı ve mahalle bekçisi alımı için ilanlar verildi.  11 bin 402 TL ücret garantisi ve KPSS şartının aranmaması verilen ilanlarda öne çıkan bilgiler arasındadır. 18-50 yaş arasındaki bazı şartları karşılayan kişilerin başvurması gerekiyor. İşte İŞKUR ilanının en önemli detayları…

90 gün sigortası olanlar kimliğinizle SGK'ya koşun! İŞKUR 9.932 TL nakit yardım yapıyor! 

Birçok insanın dayanağı olan SGK, Türkiye Cumhuriyeti kimliği ile başvuruda bulunanlara çeşitli nakdi destekler sunuyor. Bu desteklerin içinde en dikkat çekeni ise çalışan annelere yönelik sağlanan yardımdır. İŞKUR aracılığıyla verilen bu yardım, tamı tamına 9 bin 932 TL gibi ciddi bir miktarda sunu

İŞKUR duyurdu! Tam 15.257 kişi istihdam edilecek! İşte alım yapılacak kadrolar!

İş arayanlar İŞKUR’un yayınlanan güncel iş ilanlarını takip etmektedir. Hem KPSS’li hem de KPSS'siz 15.257 kişi istihdam edilecek. İşte detaylar!

İŞKUR duyurdu! 81 ilde başvurular başladı! En az ilkokul mezunu işçi alımı ve tüm detayları açıklandı!

İŞKUR 81 ilde ilkokul mezunu 5.585 temizlik işçisi alımı yapacağını ilan etti. Peki, başvuurlar nereden nasıl yapılıyor? İşte detaylar...

İŞKUR’dan son dakika müjdesi! Binlerce kişiye iş olanağı sunuyor!

Yüzbinlerce kişiyi istihdam kapılarına yönlendiren ve iş sahibi yapan İŞKUR, yeniden harekete geçti ve 137 bin kişiyi daha işe yerleştirmek için ilan verdi. ilanın detaylarını öğrenmek isteyen herkes internet sayfasına yönlendi.

İŞKUR binlerce kişiye iş olanağı sunuyor! KPSS’siz kamu personeli olma fırsatı sizi bekliyor! İşte detaylar!

İŞKUR binlerce kişiye iş olanağı sağlıyor. Kamu kurumlarıyla belediyelerde çalışma imkanı ayağınıza geldi. İşte detaylar!

KPSS'den 70 puan alanlara Mayıs 2023 müjdesi geldi! İŞKUR memur alımları için tarih belli oldu! Kaçırmayın!

KPSS'den 70 puan alanlara Mayıs 2023 müjdesi geldi! İŞKUR memur alımları için merakla beklenen tarih belli oldu! Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Bekçi alımları başladı! İlkokul mezunları hemen başvursun! Alımlar İŞKUR üzerinden yapılacak! İşte şartlar!

Bekçi olmak isteyenlere İŞKUR müjdeli haberi verdi. İŞKUR Bekçi alımlarını duyurdu. İşte detaylar!

İŞKUR 26 ilde büro personeli alımı yapıyor! 125 kişilik kontenjan için hangi iller kaç kişi alacak?

İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞKUR), kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere 125 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de 30 Nisan 2023 tarihi ile yayımlanan ilana göre, İŞKUR 26 şehirdeki taşra teşkilatına 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B fıkrası uya

İŞKUR 130 bin personel alımı başvuruları başladı! İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Kayıt olun, hemen başvurun!

İŞKUR tarafından Nisan 2023 kapsamında pek çok meslekten toplam 130 bin personel alımı gerçekleştiriliyor. Peki İŞKUR iş ilanlarına nasıl bakılır? İŞKUR iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? 

İŞKUR üzerinden Şehir Hastanelerine personel alımı yapılacak! 915 kişilik alım için şartlar!

İŞKUR resmi web sitesi üzerinden işçi alımları yapacağına dair açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklama sonrasında şehir hastanelerine personel alımları gerçekleştirilecek. Peki hangi alanlarda personel alımları yapılacak? 

İŞKUR ortaokul mezunu ve KPSS’siz personel alacak! Başvuruyu kaçırmayın son 2 gün!

İş arayanlar İŞKUR’un güncel iş ilanlarını takip etmektedir. İŞKUR yeni iş ilanlarını açıkladı. İşte detaylar!

işkur nakdi ücret desteği bitti mi Haberi

işkur nakdi ücret desteği bitti mi

Haziran ayı nakdi ücret desteği ödemeleri bugün hesaplara geçecek. Milyonlar tarafından hazira ayı ödemeleri beklenirken nakdi ücret desteğinin devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Peki, nakdi ücet desteği bitti mi, uzatıldı mı? İşte ayrıntılar...

A Haber'de yer alan habere göre; tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgının olumsuz etkilerine karşı istihdamı korumak için geçen sene mart ayında başlatılmış olan  kısa çalışma ödeneği sona erdi. Kısa çalışma ödeneğinin sona ermesi ile birlikte milyonlarca vatandaş nakdi ücret desteğini merak ediyor. 

HAZİRAN AYI NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ NE ZAMAN YATACAK?

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Haziran ayı nakdi ücret desteği ödemeleri bugün hesaplara geçecek. Sistemde IBAN bilgisi eksik veya hatalı olan vatandaşların ödemeleri PTT yoluyla gerçekleşitirlecek.

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ BİTTİ Mİ, UZATILDI MI?

Kısa çalışma ödeneği, ücretsiz izne ayrılan ve kısa çalışma ödeneği...