25 / 04 / 2024

İsmail Egemen Tezcan

İsmail Egemen Tezcan

Matris Proje İnşaat Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Egemen Tezcan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Selami Özgür Tezcan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Ümraniye, Tantavi Mahallesi'nde

Egemen Döven kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Nerede çalıştı? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven kimdir? Kaç yaşında? Egemen Döven daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Egemen Döven'in eğitim hayatı nasıldı?

By Egemen Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

By Egemen Yapı İnşaat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Turhan tarafından kuruldu.

Tezcan Karakuş Candan'dan Muammer Aksoy'un evinin yıkılmasına tepki!

Prof. Muammer Aksoy, 31 Ocak 1990 tarihinde Ankara Bahçelievler’deki evinin önünde suikaste uğramıştı. Muammer Aksoy’un evi kentsel dönüşüm kapsamına alındı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Egemen Döven kimdir?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Egemen Döven kimdir? Egemen Döven daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Egemen Döven'in biyografisi...

Tezcan Karakuş Candan'dan AOÇ arazisindeki kiralamaya tepki!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, tarihi birinci derecede sit alanı içerisinde yer alan 1.412 metrekarelik Atatürk Orman Çiftliği arazisini açık ihale usulüyle kiralığa çıkardı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, konuya ilişkin konuştu.

Tezcan Karakuş Candan'dan Ankara Saraçoğlu projesi çıkışı!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ankara Saraçoğlu Mahallesi'ndeki restorasyon projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa Güleç Egemen Evleri'nde teslimler temmuzda başlayacak!

Egemen Mimarlık, iki mutfaklı Güleç Egemen Evleri’nde inşaatın yüzde 75’ini tamamladı. Şirket, projede anahtar teslimlerine temmuz ayında başlayacak...

Tezcan Karakuş Candan: ABD elçiliği inşaatını durdurun!

ABD ile Türkiye arasında yaptırım krizi yaşanırken, Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan iktidara bir çağrı yaparak, “ABD’ye yaptırım uygulayacaksanız, Atatürk Orman Çiftliği’nde (AOÇ) yükselen elçilik binasının ruhsatını iptal edin, inşaatı durdurun” dedi.

Bülent Tezcan: Buz Rezidans'taki daireye 100 bin dolar versinler satarız!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satacağını açıklamasının ardında, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, " 100 bin dolara satmaya hazırız” dedi.

Tezcan Karakuş Candan'dan Anıtkabir açıklaması!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, devam eden Anıtkabir tartışmalarına ilişkin açıklamalar yaptı.

Mimar Tezcan Karakuş Candan'ın davalarına takipsizlik kararı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Sabah Gazetesi Muhabiri Aykut Gören, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Ali İhsan Ölmez hakkında açtığı davaları kaybetti.

Egemen Kabin Sistemleri Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Egemen Kabin Sistemleri Turizm İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ümit Gürkal Egemen imzasıyla kuruldu.

Tezcan Karakuş Candan: İller Bankası binası korunmalı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan, yıkım tehdidiyle karşı karşıya kalan İller Bankası binasının korunması için kamuoyuna çağrı yaptı.

İsmail Egemen Tezcan Haberi

İsmail Egemen Tezcan

Matris Proje İnşaat Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Egemen Tezcan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Selami Özgür Tezcan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Ümraniye, Tantavi Mahallesi'nde kuruldu.


Matris Proje İnşaat Gayrimenkul Yönetim ve Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirket her türlü inşaat, proje geliştirme, gayrimenkul yönetimi ve danışmanlık faaliyetlerini gerçekleştirme ve diğer ilgili sektörlerde güçlü bir piyasa aktörü olmak amacıyla kurulmuştur.Şirket aynı zamanda aşağıdaki faaliyetlerde de bulunabilir;  1-Yurt içi ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat, taahhüt, montaj işleri yapmak, satmak kiralamak kiraya vermek  kendi nam ve hesabına arsalar, araziler satın almak ,bu tesislerin gerektirdiği inşaat ve tesisat malzemeleri ekipmanları iç ve dış tefriş...