18 / 04 / 2024

Bülent Tezcan: Buz Rezidans'taki daireye 100 bin dolar versinler satarız!

Bülent Tezcan: Buz Rezidans'taki daireye 100 bin dolar versinler satarız!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satacağını açıklamasının ardında, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, " 100 bin dolara satmaya hazırız” dedi.



CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızının da bir dairesinin olduğu Buz Rezidans’la ilgili olarak Harçlar alıcıya ait olmak üzere 100 bin dolara satmaya hazırız” dedi.

 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alana habere göre; Tezcan, "Havuz medyasındaki bir gazete, Genel Başkanımızın kızının helal kazançla sahip olduğu eve talip olmuş. Evin değeri 1 milyon dolar falan diyorlardı. Genel Başkanımız da; ‘100 bin dolar veriyorsa gelsinler verelim’ demişti. Havuz medyası talip olmuş. Evin sahibi Zeynep Kılıçdaroğlu’dur. Onun adına kamuoyu önünde şimdiden açıklama yapıyoruz; o havuz medyasının sahibi kimse, kim için talipse buraya, gazetede ismini yazsınlar veya avukatları bize göndersin. ‘Şu kişi alacak bizim adımıza’ diye avukatları bize göndersin. Doğacak gelir vergisi ve harçlar alıcıya ait olmak üzere 100 bin dolara derhal satmaya hazırız. Sayın Zeynep Kılıçdaroğlu vekaletnameyi verecek. Parayı da hazır etsinler, satmaya hazırız. Hesabını veremeyeceğimiz haram kazancımız yoktur." diye açıklamada bulundu. 

 

Kemal Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini satıyor!


Geri Dön