26 / 04 / 2024

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini satıyor!

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini satıyor!

Kemal  Kılıçdaroğlu kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satıyor. Kılıçdaroğlu, Adalar manzaralı ultralüks rezidansı ‘önünden otobüs bile geçmiyor’ sözleriyle kötüledi.



CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu, Ataşehir’in göbeğinde yükselen Buz Rezidans’ın 17’nci katında kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’nun sahip olduğu 87 numaralı ultralüks daireye ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Adalar manzaralı ultralüks rezidansı ‘önünden otobüs bile geçmiyor’ sözleriyle kötüleyen Kılıçdaroğlu, ”Daireyi 100 bin dolar getirene vallahi satarım” diyerek rest çekti. Bunun üzerine Güneş Gazetesi, 100 bin dolara satışa çıkarılan daireye talip oldu. 

 

Güneş Gazetesi, Kılıçdaroğlu’na “Güneş olarak biz o rezidansa talibiz. 100 bin doların hazır. Tut sözünü” çağrısında bulundu. Kılıçdaroğlu’nun avukat kızı Zeynep Kılıçdaroğlu’nun tek kuruş ödemeden aldığı iddia edilen daire, 2013 yılında kaba inşaatken 210 bin dolara satılıyordu. 

 

Ancak Kemal Kılıçdaroğlu, rezidansa ne ödediğini bugüne kadar açıklamadı. Şimdi kamuoyu “Kılıçdaroğlu rezidansa ne kadar verdi de 100 bin dolara satıyor” diye soruyor. 

 



Bülent Tezcan: Buz Rezidans'taki daireye 100 bin dolar versinler satarız!

 

 

Ataşehir Buz Rezidans vurgununda yeni gelişme!


Geri Dön