24 / 04 / 2024

İsmail Tüzgen Çevre ve Şehircilik bakanlığı

İsmail Tüzgen Çevre ve Şehircilik bakanlığı

Bugünkü Resmi Gazete'te yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında açık bulunan, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğüne İsmail Tüzgen getirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 16 ildeki 144 arsayı satışa sunuyor!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, 16 ilde yer alan 144 arsayı satışa sunuyor. Açık artırma 8 Temmuz Perşembe günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

İzmir Urla'da 28.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir Urla Bademler Köyü'nde yer alan gayrimenkulü 28 milyon 705 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kanal İstanbul'da son durum ne?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen çılgın proje Kanal İstanbul'da son durum ne? Merak edilen sorununun yanıtını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum verdi...

Datça'da 9 milyon 67 bin TL'ye satılık arazi!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Muğla Datça'da yer alan araziyi 9 milyon 67 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 8 ildeki arsaları satışa çıkardı!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye'nin birçok ilindeki arsa satılıyor. Açık arttırma usulü ile gerçekleştirilcek satışlar 3 Haziran'da yapılacak.

Depozito Yönetim Sistemi'nin Kurulması ve İşletilmesi Faaliyetlerine İlişkin Usul ve Esaslar belirlendi!

Türkiye Çevre Ajansı tarafından 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 3 Üncü Maddesi'nin (J) Bendi Kapsamında Depozito Yönetim Sistemi'nin Kurulması ve İşletilmesi Faaliyetlerine İlişkin Olarak Yapılacak Mal ve Hizmet Alımlarına Daire Usul ve Esaslar Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Milli Emlak'tan Arnavutköy'de 22 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul Arnavutköy'de bulunan arsayı 22 milyon 78 bin TL'ye satışa çıkardı. 

İzmir Çeşme'de 12.6 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir Çeşme'de yer alan arsayı 12 milyon 601 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 9 ildeki 26 arsayı satışa çıkardı!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 9 ilde yer alan 26 arsa satışa sunuluyor. Müzayede 20 Nisan Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

İstanbul’da 3 askeri alanda Millet Bahçesi mi yapılacak?

CHP’li vekil Mahmut Tanal’ın soru önergesine yanıt veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, TOKİ tarafından İstanbul’da 3 askeri alanda Millet Bahçesi yapılacağını söyledi.

Etap Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Etap Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çınar Müslüm Bakan, İbrahim Tüfekçi, İsmail Tüfekçi, Muhammed Emin Tüfekçi ve Zekeriya Tüfekçi ortaklığında kuruldu. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 4 ildeki 124 gayrimenkulü yarın satışa çıkarıyor!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 4 ilde bulunan 124 gayrimenkul yarın satışa çıkarılıyor. Gayrimenkullerin satışı için müzayede yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Bodrum'da 19.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum Göl Köyü'nde yer alan alan gayrimenkulü 19 milyon 712 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İsmail Tüzgen Çevre ve Şehircilik bakanlığı Haberi

İsmail Tüzgen Çevre ve Şehircilik bakanlığı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ilişkin atama kararları bugünkü 31093 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında açık bulunan, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğüne İsmail Tüzgen atandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılıkları görevlerine ise Dursun Baştürk ve Hakan Akbulut getirildi.

Atama kararları için tıklayın

Dursun Baştürk ile Hakan Akbulut TOKİ Başkan Yardımcısı oldu!

İsmail Tüzgen...