25 / 04 / 2024

İsmail Zeybek

İsmail Zeybek

Şehirsel İnşaat Ticaret Limited Şirketi, 8 Şubat 2013 tarihinde, 30 bin TL sermaye ile, İsmail Zeybek ve Hilal Erbakan ortaklığıyla kuruldu...

Zeybek Emlak Ve Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Zeybek Emlak Ve Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de Nuri Akın, Münip Yücel ve İsmail Aydın Günter ortaklığında kuruldu.

Gökan Zeybek'ten Kanal İstanbul açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, "Kanal İstanbul bir emlak ve rant projesidir" diye konuştu. 

Güven Zeybek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Zeybek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Güven Zeybek tarafından kuruldu.

Denizli'deki eski cezaevi Zeybek Müzesi olacak!

Denizli'nin Tavas ilçesinde 51 sene cezaevi olarak kullanıldıktan sonra 13 yıl önce boşaltılan bina, Zeybek ve Etnografya Müzesi olarak yeniden hizmete açılacak.

Denizli'deki eski cezaevi Zeybek ve Etnografya Müzesi olacak!

Denizli'nin Tavas ilçesinde 2006 yılında boşaltılan cezaevi binasının "Zeybek ve Etnografya Müzesi" olarak hizmete açılması için çalışma başlatıldı.

Mehmet Zeybek kimdir?

Mehmet Zeybek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti'den Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Zeybek kimdir? Mehmet Zeybek bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Halk Varlık Kiralama'nın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu görevinden ayrıldı. Firmanın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek oldu.

Nihat Zeybekçi 'emlak vergisi muafiyeti' sorusunu yanıtladı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam'ın emlak vergisi muafiyet uygulamaları hakkında sorduğu soruya yanıt verdi..

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete giriyor. 8 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımı yeni köprülü kavşaktan sağlanacak.

Aydın Zeybek Arena hayal olarak mı kaldı?

AK Parti Efeler İlçe Başkanı Aytaç Arslan, "Zeybek Arena Stadı, maalesef Aydın'da gerçekleşmeyen bir seçim yatırımı olmuştur" dedi.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı'nın inşaatı tam gaz!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Köprülü Kavşağı projesi bütün hızıyla sürüyor.

Zeybek Köprülü Kavşağı'nda fore kazık imalatlarına başlandı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Proje kapsamında yapımı devam eden Zeybek Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmaları inceledi.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma vuruluyor!

Zeybek Köprülü Kavşağı inşaatı başlıyor Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında Üçgen Köprülü Kavşakları ile birlikte hayata geçecek Zeybek Köprülü Kavşağı’na ilk kazma pazar günü vurulacak.

İsmail Zeybek Haberi

İsmail Zeybek

30 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında,  her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beylikdüzü Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı Değişim Sitesi B Blok NO:14/5 adresinde faaliyete geçirildi. 8 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, İsmail Zeybek ve Hilal Erbakan ortaklığıyla...