23 / 04 / 2024

İspanyol Global Exchange

İspanyol Global Exchange

İspanyol Global Exchange şirketinin başkanı Isidoro J. Alanis, "Yeni İstanbul havalimanı Türkiye'yi dünya çapındaki bir numaralı turizm merkezi haline getirecek" dedi...

Türkiye, Yeni Havalimanı ile dünya çapında bir numara olacak!

İspanyol Global Exchange şirketinin başkanı Isidoro J. Alanis, "Yeni İstanbul havalimanı Türkiye'yi dünya çapındaki bir numaralı turizm merkezi haline getirecek" dedi...

Global Kentsel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kentsel Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çilingir, Yakup Altan Öztürk, Alkan Genç tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu.

3 önemli turizm şirketi Kilit Global markası altında birleşti!

Turizm sektörünün önde gelen üç önemli şirketi Kilit Global firması altında birleşti. Güç birliğinin Türkiye turizmi için özellikle Antalya için çok olumlu sonuç vermesi bekleniyor.

Kordsa Global Endonezya’da ikinci fabrikasını açtı!

Kordsa Global, 100 milyon $ yatırımla Endonezya’da ikinci fabrikasını açtı. Güler Sabancı, “7 yıldır buradayız. Kendimizi burada güvende hissediyoruz. 200 milyon $’dan fazla yatırım yaptık” dedi.

Nova Group Global Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Group Global Gayrimenkul Anonim Şirketi, Müjdat Güler Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak 2015 tarihinde Şişli, Kuştepe Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Pera GYO, Global Yatırım'a olan borcunu ödedi!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Global Yatırım Holding A.S'ye olan borcun bugün itibariyle kapatıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Gayrimenkul firmaları Global Property Show Oman'da buluşacak!

UMMAN'IN Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan 'Global Property Show Oman', 18-21 Şubat 2015'de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Sumansa Group tarafından gerçekleştirilecek fuara özellikle yoğun ilgi bekleniyor.

Global Property Show Oman 18 Şubat'ta açılıyor!

Umman’ın Tek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı olma özelliğini taşıyan Global Property Show Oman , 18-21 Şubat 2015’de kapılarını açmaya hazırlanıyor. Fuara özellikle Körfez bölgesi, Mısır, Hindistan, Türkiye ve çeşitli Avrupa ülkelerinden yoğun katılım bek

Global Partners Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Global Partners Danışmanlık Anonim Şirketi, Aşkın Tuzcuoğlu Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık 2014 tarihinde Şişli, Maslak Mahallesi, Bilim Sokak, Sun Plaza'da kuruldu.

İstanbul Global Finans Merkezleri Endeksi'nde 47. sıraya yükseldi!

2009 yılında Global Finans Merkezleri Endeksinde 72. sırada bulunan İstanbul, bu yıl 633 reyting alarak 47. sıraya yükseldi. 2018 ylında ise 25. sıraya ulaşması bekleniyor.

Global Harita Planlama Proje İnşaat Taahhüt Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Global Harita Planlama Proje İnşaat Taahhüt Mühendislik Müşavirlik Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Celal Erdoğan Şube Müdürlüğü'nde 550 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta kuruldu.

Bozkaya Global İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkaya Global İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kocakaya, Şaban Boz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Aqua Florya AVM'nin sosyal sorumluluk projesine global ödül!

Aqua Florya, yılbaşı alışverişlerinde ziyaretçilerine bir ömür boyu yaşayacak, hiç unutmayacakları ve aynı zamanda sosyal sorumluluk değeri taşıyan bir hediye vermek amacıyla yaptığı bu proje ile, ilk global ödülünü de almış oldu.

İspanyol Global Exchange Haberi

İspanyol Global Exchange

İstanbul Yeni Havalimanı daha açılmadan dünyanın tüm dikkatlerini üzerine çekti. İspanyol El Economista gazetesi, döviz hizmetleri sunma konusunda uzmanlaşmış çok uluslu bir İspanyol şirketi olan Global Exchange’in yeni İstanbul uluslararası havalimanındaki en büyük kazananlardan birisi olduğunu yazdı. Gazete, dünyanın en büyük havalimanı altyapısına sahip olacak yeni havalimanı ile yapılan anlaşmanın şirket tarihinin en büyük havaalanı sözleşmesi olduğunu duyurdu. Hürriyet'te yer alan habere göre, yeni havalimanı 29 Ekim'de hizmete girecek. Global Exchange rekor sürede 40 yeni ofis açacak. 

Global Exchange Başkanı Isidoro J. Alanis, "Bu Global Exchange için hem ofis sayısı hem de imtiyaz sözleşmesinin süresi olarak en büyük uluslararası genişleme projesidir. Türkiye'ye sıkı sıkıya bağlı kaldığımız için Türk lirası değerinin evriminin önümüzdeki yıllarda çift haneli turizm büyümesi sağlayacağına inanıyoruz. Yeni...