29 / 03 / 2024

İSPARK irtibat

İSPARK irtibat

Kentte 65 bin araç kapasitesiyle vatandaşlara otopark hizmeti veren İSPARK'a bir yılda yaklaşık 40 bin abonelik başvurusu geldi. Özellikle iş hacminin yoğun olduğu bölgelerde abonelik eğilimi de artıyor...

Spark Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Spark Danışmanlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Çakmak tarafından kuruldu.

TECNO SPARK 10 Pro Türkiye sularına girdi: Fiyatını ve özelliklerini duyan inanamadı!

TECNO'nun heyecanla beklenen akıllı telefonu TECNO SPARK 10 Pro Türkiye'de satışa sunudlu. Fiyat/performans odaklı bu cihaz görenleri hayran bıraktı.

Fiyat performans telefon arayanlara müjde! Carrefour'dan Tecno Spark 9'a kampanya başladı

Carrefour fiyat performans ürünlerindeki kampanyalarını Mayıs ayında da sürdürüyor. Carrefour'un ''Tecno Spark 9'' telefonlara CarrefourSA Kart'a Özel  %26 avantaj sunduğu kampanyayı duyurdu. Peki 11 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir? İşte detaylar.

Bütçe dostu Tecno Spark 8C'ye çılgın indirim! Carrefour'un bu kampanyası kaçmaz

Nisan ayını kampanya ile geçiren Carrefour, tam bir fiyat performans ürünü olan Tecno Spark 8C'ye Carrefoursa kart'a özel yüzde 21 indirim imkanı sunuyor. İnternete özel Fırsat bitmeden değerlendirmek isteyenler acele edin.

Tecno Spark 10 Pro sahne ışıkları altında! 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Bir Tecno Spark 10 Pro edinin! İşte akıllı telefonun teknik özelliklerini ve tasarımını incelemek için detaylar...

Yeni nesilin tercihi oyun odaklı Tecno Spark 10 Pro ile tanışın!

Tecno Spark 10 Pro, MWC 2023 etkinliğinde duyuruldu. 8 GB RAM ve Helio G88 işlemci ile öne çıkan bu telefon, Z kuşağına hitap edecek.

Techno Spark 8 Pro MediaMarkt'​​​​​​​ta! 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

MediaMarkt, Tecno'nun en beğenilen akıllı cep telefonları arasında yer alan Tecno Spark 8 Pro'yu satışa sundu. Peki, Teknosa​​​​​​​'da Techno Spark 8 Pro fiyatları ne kadar? İşte 13 Kasım 2022 fiyat listesi...

50 MP Kameralı Tecno Spark 8 Pro'ya indirim! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, Tecno'nun en beğenilen akıllı cep telefonları arasında yer alan Tecno Spark 8 Pro'ya web'e özel indirim uyguladı! Peki, Vatan Bilgisayar'da Techno Spark 8 Pro fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Tecno Spark 6 Go'ya şaşırtıcı indirim! 2022 Mart fiyat listesi...

Teknosa akıllı telefon satışları azaldığı için Tecno Spark 6 Go'ya büyük bir indirim yaptı! İndirim sonrası fiyatları duyunca bu cihazı satın almaya koşacaksınız! İşte Tecno Spark 6 Go 2022 Mart fiyat listesi...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

İSPARK irtibat Haberi

İSPARK irtibat

İstanbul'da 65 bin araç kapasitesiyle vatandaşlara otopark hizmeti veren İSPARK'a bir yılda yaklaşık 40 bin abonelik başvurusu geldi. Özellikle iş hacminin yoğun olduğu bölgelerde abonelik eğilimi de artıyor. 


Taşıt sahiplerinin günlük hayatında önemli bir yer tutan otopark sorununun çözümü konusunda abonelik sistemine olan talep dikkati çekiyor. 3 milyon taşıtın bulunduğu İstanbul'da her gün 750 yeni araç trafiğe çıkıyor. Bin kişiye 150 aracın düştüğü kentte otopark kapasitesi yaklaşık 300 bin dolayında. Otoparklarda yer bulma sorunu, sürücüleri abonelik sistemine yöneltti. Özellikle Beşiktaş, Eminönü, Fatih, Mecidiyeköy ve Kadıköy'de otopark aboneliklerinde artış gözlendi.


İstanbul'da 65 bin araç kapasitesiyle vatandaşlara hizmet veren İSPARK'a bir yılda yaklaşık 40 bin abonelik başvurusu geldi. İSPARK, açık ve katlı otoparklarında 15 bin kapasiteyi abonelere ayırırken, özellikle iş hacminin yoğun olduğu...