28 / 03 / 2024

Isparta Gülcü bina kiralama ihalesi

Isparta Gülcü bina kiralama ihalesi

Isparta Belediyesi, Gülcü Mahallesi'ndeki binanın ticari alan ve akaryakıt-LPG amaçlı bina olarak kiralama işi ihale ediliyor. İhale 7 Ağustos'ta yapılacak..

Gölcük depreminde hasar gören 6 katlı bina yıkılıyor!

Gölcük'te deprem sonrası yıkımlar devam ederken, tehlike arz eden binalarda tahliye edilerek yıkılıyor

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Gölcük’te tehlike saçan bina yıkıldı!

Kocaeli Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından, geçtiğimiz ay tavanı çöken ve bölgede büyük tehlike oluşturan binanın yıkımı gerçekleşti.

Gölcük’te ağır hasarlı bina kalmadı!

Gölcük ilçesinde depremin yaralarının sarıldığını söyleyen Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ''Gölcük’te ağır hasarlı ve yıkılması gereken bina kalmadı'' dedi.

Gölcük'teki metruk bina yıkıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Av.Ali Yıldırım Sezer vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda, Kavaklı´daki metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Isparta Gülcü'de 10 yıllığına kiralık ticari bina!

Isparta Belediyesi, Gülcü Mahallesi'ndeki binanın ticari alan ve akaryakıt-LPG amaçlı bina olarak kiralama işi ihale ediliyor. İhale 7 Ağustos'ta yapılacak..

Kocaeli Gölcük Hastanesi için ek bina geliyor!

Kocaeli Gölcük'e yapılacak yeni yatırımlarla ilgili bilgi verildi. Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, kentsel dönüşüm konusunda önemli adımlar atıldığını söyledi.

İzmit ve Gölcük’te birçok bina yıkılmalı!

Büyük Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan İbrahim Gürsel bugünkü yazısında İzmit ve Gölcük’teki kentsel dönüşümden bahsetti. İşte o haber...

Burdur Gölcük Tabiat Parkı'na 13 milyon TL'lik yatırım!

Burdur Doğa Koruma ve Milli Parklar 6'ncı Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, 13 milyon TL'ye mal olacak Gölcük Tabiat Parkı Projesi'nin Isparta ve Burdur'un kültürel ve doğa turizmini harmanlayan örnek bir kazanım olacağını söyledi.

Gölcük Tabiat Parkı ihalesi için onay!

ISPARTA'da Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak proje için başbakanlıktan ihale onayı çıktı.

Isparta Gülcü bina kiralama ihalesi Haberi

Isparta Gülcü bina kiralama ihalesi

Isparta Belediye Başkanlığı tarafından Gülcü Mahallesi 5693 Ada 1 Parsel 104 B Pafta  6 bin 956,09 metrekarelik alandaki binanın ticari alan ve akaryakıt-LPG amaçlı bina olarak kiralama işi ihale ediliyor. 10 yıllığına kiralanacak gayrimenkulün ihalesi 7 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:30 da gerçekleşecek.

KİRALAMA İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Isparta Belediye Başkanlığından:

1 - Aşağıda dökümü yazılı olan; Gülcü Mahallesi 5693 Ada 1 Parsel 104 B Pafta  6.956,09 m2’lik alandaki binanın ticari alan ve akaryakıt-LPG amaçlı bina olarak kiralama işi; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/c Maddesine Göre Açık Artırma Usulü ile 10 yıllığına kiralanmak üzere 07/08/2018 Salı günü saat 14:30 da ihaleye çıkarılacaktır.

2 - İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

2.1. İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

2.1.1. Teklif vermeye...