23 / 04 / 2024

Isparta İl Encümeni

Isparta İl Encümeni

Isparta İl Encümeni, Gelendost Soğuk Hava Deposu ve Müştemilatı'nı 4 milyon 80 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 24 Temmuz 2012 Salı günü saat 11:00'de yapılacak

Kastamonu'da taksitle 2 arsa ve 1 arazi satılacak!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan iki arsa ve bir araziyi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 12 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İl Özel İdaresi'nden bu ilde satılık 28 arsa!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Karaman'da yer alan 28 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İl Özel İdare 23 arsa satacak! İhalesi 17 Ekim'de!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Karaman'da yer alan 23 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 17 Ekim olarak belirlendi.

İl Özel İdare o ilde imarlı arsa satacak! İhalesi 4 Ekim'de!

Kırıkkale İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 4 bin 66 metrekare alana sahip.

İl Özel İdare ticari ve konut imarlı arsa satacak!

Kırıkkale İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kırıkkale Yahşihan'da yer alan ticari ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

İl Özel İdareden büyük fırsat! O ilde tam 23 arsa satacak!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Bahçesaray Mahallesinde 1 Adet, Armutlu Köyünde 13 adet, Akpınar Köyünde 2 adet, Balcı Köyünde 4 Adet, Eşmekaya Kasabasında 2, Ereğlikapı Mahallesinde 1 adet olmak üzere toplam 23 adet arsayı satışa çıkardı.

İl Özel İdare imarlı iki arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Karaman İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Karaman Merkez'de yer alan imarlı iki arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar KDV'den muaf olarak satışa çıkarıldı.

İl Özel İdare o ilde imarlı arsa satacak! 

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Sivas Merkez Kadıburhanettin Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

İl Özel İdare KDV'den muaf konut ve ticari alan imarlı arsa satacak!

Düzce İl Özel İdaresi İl Encümeni, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan konut ve ticari alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

İl Özel İdaresi'nden arsa karşılığı ihalesi!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, arsa payı karşılığı dükkan yapım işi ihale edecek. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Yatırımcılar dikkat! O ilde 23 adet arsa satışa çıkarıldı!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni İhale Komisyonu Başkanlığı 23 adet arsayı satışa çıkardı. Peki arsaların büyüklükleri ve fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

İl Özel İdaresi KDV'den muaf arsa satacak! Konut ve ticaret imarlı arsa arayanlar dikkat!

Düzce İl Özel İdaresi İl Encümeni, Düzce Kültür Mahallesi'nde yer alan 3 bin 362 metrekarelik arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

İl Özel İdaresi o ilde arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, mülkiyeti İl Özel İdaresi'ne ait olan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Isparta İl Encümeni Haberi

Isparta İl Encümeni

Isparta İl Encümen Başkanlığı, Isparta ili Gelendost İlçesinde bulunan ve mülkiyetinin %100’ü İl Özel İdaresine ait olan 22 bin 774,39 metrekarelik taşınmaz ile birlikte üzerinde bulunan 10 bin 804,50 metrekarelik kapalı alanlı, 10 bin ton kapasiteli depo, 1600 KVA trafo ve 64 metrekare alanlı trafo binası, 35 metrekarelik jeneratör binası, 40 tonluk kantar, 145,29 metrekarelik 2 katlı hizmet yeri ve lojman binası, 7200 metrekarelik bahçesinin satışı işini; Kapalı Teklif Usulü ile ihaleye çıkardı.


Gelendost Soğuk Hava Deposu ve Müştemilatı için 4 milyon 80 bin TL muhammen bedel belirlendi.


İhale, 24 Temmuz 2012 Salı günü saat 11:00’de yapılacak.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

İlan için