19 / 04 / 2024

Isparta Kara Havacılık Okulunun inşaatında son durum

Isparta Kara Havacılık Okulunun inşaatında son durum

Isparta'da yapımı 3,5 yıldır devam eden Kara Havacılık Okulu inşaatı yine durdu. 25 Aralık'ta bitmesi planlanan Kara Havacılık Okulu inşaatı, Koçoğlu İnşaatın nedeni bilinmeyen bir şekilde çekilmesiyle tekrar durdu.

Isparta Kara Havacılık Okulu'nun inşaatı yeniden durdu!

Isparta'da yapımı 3,5 yıldır devam eden Kara Havacılık Okulu inşaatı tekrar durdu. Aralık ayının 25'nde bitmesi planlanan Kara Havacılık Okulu inşaatı Koçoğlu İnşaatın nedeni bilinmeyen bir şekilde çekilmesiyle tekrar durdu.

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Aviation Havacılık Eğitim Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Yöney ve Tayfun Akcan ortaklığında kuruldu.

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ssc Turizm Havacılık Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı. 

Ect Havacılık Limited Şirketi Kuruldu!

Ect Havacılık Limited Şirketi Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya ve I.A.M. Mohamed Mahran ortaklığı ile kuruldu.

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnwoma Havacılık Ve Savunma Teknolojileri Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Target Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Target Havacılık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin  TL sermaye bedeli ile Ahmet Kurcan tarafından kuruldu.

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Erdemoğlu Havacılık Ve Denizcilik Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Erdemoğlu tarafından kuruldu.

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ds Havacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Savıd Sapır ve Kasım Okçu ortaklığında kuruldu.

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalmancan tarafından kuruldu.

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaçelik Gayrimenkul Turizm İnşaat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Zafer Karaçelik tarafından kuruldu.

Ac Air Havacılık Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Ac Air Havacılık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Ali Erdem Çapan tarafından kuruldu.

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aden Jet Havacılık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Başar Kerem Döper ve Şahin Babür Işık ortaklığında kuruldu.

Condor Havacılık Anonim Şirketi Kuruldu!

Condor Havacılık Anonim Şirketi Şişli’de Murat Karamancı tarafından kuruldu!

Isparta Kara Havacılık Okulunun inşaatında son durum Haberi

Isparta Kara Havacılık Okulunun inşaatında son durum

Isparta'da yapımı 3,5 yıldır devam eden Kara Havacılık Okulu inşaatı yine durdu. 25 Aralık'ta bitmesi planlanan Kara Havacılık Okulu inşaatı, Koçoğlu İnşaatın nedeni bilinmeyen bir şekilde çekilmesiyle tekrar durdu. Bir sene önce de maddi sıkıntılar nedeniyle inşaat aksıya alınmıştı. Koçoğlu İnşaatın, Kara Havacılık Okulu inşaatında sadece güvenlik görevlilerini bırakarak 110 işçisiyle birlikte çekildiği öğrenildi. 


Koçoğlu İnşaatın, inşaattan çekilmesiyle birlikte Milli Güvenlik Bakanlığının inşaatın tamamlanması için tekrar aynı firmaya yetki vermesi veya başka bir firmaya yetki vererek inşaatı tamamlatması bekleniyor. 


İŞTE O PROJE 

Etimesgut-Ankara'da faaliyet gösteren Kara Havacılık Okul Komutanlığı'nın. İsparta Havaalanı yanında bulunan alana taşınması amacıyla gerçekleştirilen ihale kapsamında mevcut projede, 2 Adet Uçak Pisti. 2 Adet Helikopter Pisti. 8 Adet Taksi Yolu, 2 Adet Helikopter Apronu, 1 Adet Uçak Apronu ile...