29 / 03 / 2024

ısparta konutları

ısparta konutları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Isparta'da toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Erdoğan, toplu konutta 4 bine yakın konut projesinin Isparta'da hayata geçirdiklerini söyledi.

Isparta'da öğrenciler için konut fiyatları düşmeli!

Biz üniversitemize ne kadar değer veriyoruz. Yüksek ev kiraları, yüksek yurt fiyatları, sağlıksız sosyal alanlar. Öğrencilerimize ve şehir markamıza rezil ediyoruz. Belediye Başkanımız 3 bin TL kira vererek çocuğunu okutabilir.

TOKİ Isparta Konutları için destek bekleniyor!

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdülkadir Ersal, TOKİ'nin Isparta'ya konut yapmayacak iddialarını yanıtladı. Ersal, ''Haber asılsızdır. TOKİ'nin bu yıl temelinin atılması için destek bekliyoruz'' diye konuştu.

TOKİ Isparta Konutları 2017'de yapılacak!

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç ve Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Kadir Ersal'ın girişimleriyle Isparta'ya kazandırılması planlanan toplu konutlar için çalışmalar sürüyor.

TOKİ Isparta Konutları'nın 2. etabı hayata geçiyor!

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, ilk etapta 4 bin konut yapmayı planlayan TOKİ, yine yakın bir tarihte bu projesinin 2. etabını da Isparta'da hayata hayata geçireceğini söyledi.

TOKİ Isparta Konutları'nın tapu işlemi gerçekleşti!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta'da yapılacak 4 bin TOKİ konutu için arazinin tapu işleminin yapıldığını açıkladı.

Toki Isparta Konutları'na 8 bin müracaat!

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, seçim çalışmaları kapsamında dün Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Abdülkadir Ersal ve üyelerini ziyaret etti.

Sparta Tower Ispartakule adres!

Sparta Tower Ispartakule adres bilgileri kapsamında proje; Bahçeşehir Koleji'ne 2,20 kilometre, Avrupa Konutları Ispartakule Evleri'ne 600 metre ve Garanti Koza Ispartakule Evleri'ne 160 metre mesafede yer alıyor.

Sparta Tower Avcılar projesi!

Sparta Tower Avcılar projesi lokasyon olarak; Garanti Koza Isparta Kule Evleri'ne 160 metre, Avrupa Konutları Isparta Kule Evleri'ne 600 metre, Müsiad 20. Yıl Evleri'ne 460 metre mesafede inşa ediliyor. Proje, Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat imzasıyla yükse

Ispartakule Sparta Tower projesi!

Dairelerin satışlarına henüz başlanmayan Ispartakule Sparta Tower projesi, Garanti Koza Isparta Kule Evleri'ne 160 metre, Avrupa Konutları Isparta Kule Evleri'ne 600 metre, Müsiad 20. Yıl Evleri'ne 460 metre, Sazlıdere barajına 3,7 kilometre uzaklıkta yük

TOKİ Isparta Konutları'na elektrik verilmiyor

TOKİ tarafından Akkent Mahallesi'ne yaptırılan 732 konuta, elektrik tesisatınınyönetmeliğe uygun olmadığı gerekçesiyle TEDAŞ tarafından elektrik verilmiyor.

Esenbahçe Konutları'nda 750 YTL taksitle

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 82 bin YTL'den başlıyor ve 210 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

ısparta konutları Haberi

ısparta konutları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kırk yıllık siyasi hayatımda, milletimle birlikte girdiğim hiçbir mücadelen mağlup ayrılmadım. 15 Temmuz bu mücadelenin zirvesidir. Isparta'ya 15 Temmuz gecesi özgürlüklerine, geleceklerine, ezanlarına, bayraklarına sahip çıktıkları için şükranlarımı sunuyorum." dedi.


Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen, "Isparta Toplu Açılış Töreni"nde vatandaşlara hitap etti.


Konuşmasına, "Üç buçuk yıllık bir aranın ardından yeniden sizlerle birlikte olmanın memnuniyeti, mutluluğu içerisindeyim." diyerek başlayan Erdoğan, bu milleti sevdiklerini ve millete hizmet etmekten usanmayacaklarını bildirdi.


Erdoğan, şöyle devam etti:


"Kırk yıllık siyasi hayatımda, milletimle birlikte girdiğim hiçbir mücadelen mağlup ayrılmadım. 15 Temmuz bu mücadelenin zirvesidir. Isparta'ya 15 Temmuz gecesi özgürlüklerine, geleceklerine, ezanlarına, bayraklarına sahip çıktıkları için şükranlarımı sunuyorum. Yine 16 Nisan halk oylamasında yüzde 56 oranıyla 'evet' diyerek demokrasisine ve geleceğine sahip çıkan Isparta'ya teşekkür...