28 / 03 / 2024

ısparta mermer ocağında göçük son durum

ısparta mermer ocağında göçük son durum

Isparta ' nın Eğirdir İlçesi Akpınar Köyü yakınlarındaki bir mermer ocağında göçük meydana geldiği, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevkedildiği bildirildi...

Marmaris’te mermer ocağı projesinin ÇED süreci sonlandırıldı!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel bir firma tarafından yapılması planlanan mermer ocağı işletmesi için başlatılan Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci, proje sahasının orman alanında yer alması ve aynı zamanda da yerleşim yerlerine yakın olması gerekçesi ile sonlandırıldığı açıklandı.

Ems Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ems Group Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Emre Mermer ve Ahmet Murat Mermer ortaklığında kuruldu.

Soma Holding'in 58 ofisi icradan satıldı!

Beş yıl önce sahibi olduğu maden ocağında 301 işçinin hayatını kaybettiği Soma Holding'in Spine Tower’daki 58 ofisi icradan satıldı.

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

Marmara Adası'nda yılda 250 bin metreküp mermer üretiliyor!

Balıkesir'de yer alan Marmara Adası'nın mermer ihracatında neler kaydettiğini anlatan MARMİAD Başkanı Hasan Dinçer, adadaki mermer üretiminin yıllık yaklaşık 250 bin metreküp olduğunu belirtti.

İstanbul 3. Havalimanı'nın graniti Van'dan

Van'daki ocaklardan çıkarılan ve bir mermer fabrikasında işlemlerden geçtikten sonra kullanıma hazırlanan granit, yapımı süren İstanbul 3. Havalimanı'nda kullanılacak. Sipariş edilen 14 bin metrekarelik granitin bir kısmı hazırlanıp İstanbul'a gönderildi.

Kıbrıslı Baştaşlar İnşaat'tan Sağlık Bakanlığı'na hibe desteği!

Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Baştaşlar İnşaat, Esentepe Sağlık Ocağı'nda kullanılmak üzere ambulans hibe etti. Sağlık Bakanlığı'nda ambulansın devri için protokol imzaladı.

Isparta Maden Ocağı projesinin ÇED toplantısı 7 Mart'ta!

Isparta Sütçüler'deki II.B Grubu Maden Ocağı projesinin ÇED toplantısı yapılacak. Tesis için toplantı 7 Mart günü gerçekleşecek.

Fethiye Üzümlü Ovası'nda taş ocağı için yürütmeyi durdurma kararı!

Fethiye'deki Üzümlü Ovası'nda faaliyete geçen taş ocağına karşı açılan davada, yürütmeyi durdurma kararı alındı.

3. havalimanında yerli mermer tartışması büyüyor!

3. havalimanında, yerli mermer ve doğal taş kullanımına ilişkin tartışma büyüyor. Projede yerli ürün kullanılması gerektiğini savunan sektör temsilcileri, ithalatçıların ortaya attığı ‘Türk doğal taşında radyasyon var’ iddiasının bilimsel bir temele dayanmadığını belirtiyor.

TOKİ Soma Konutları Kasım'da teslim edilecek!

Eynez Maden Ocağı’nda 2014 yılında meydana gelen faciadan bir yıl sonra inşaatına başlanılan 602 konut, bu Kasım ayında yapılacak kura çekimiyle madencilerin ailelerine teslim edilecek. 301 şehit ailesinin her birine 2 konut düşecek.

Isparta Çelebiler Otoparkı'nda sona gelindi!

Isparta Belediyesi tarafından yapılan Eski Sağlık Müdürlüğü binası arkasındaki 4 katlı 450 araç kapasiteli Çelebiler Otoparkı'nda son aşamaya gelindi.

Adıyaman Mermer Ocağı projesinin ÇED toplantısı 19 Ağustos'ta!

Dimer Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Adıyaman İli, Merkez İlçesi, Kömür Beldesi sınırları içerisinde Mermer Ocağı ve Mermer Kesme, İşleme ve Sayalama Tesisi Kapasite Artışı projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 19 Ağustos'ta.

ısparta mermer ocağında göçük son durum Haberi

ısparta mermer ocağında göçük son durum

Isparta’nın Eğirdir İlçesi Akpınar Köyü yakınlarındaki bir mermer ocağında göçük meydana geldiği, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevkedildiği...