25 / 04 / 2024

Isparta turizmi

Isparta turizmi

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Isparta'nın sürdürülebilir kalkınması noktasında çalışmalarına devam ediyor. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta'nın turizm alanında gelişmesi dünyaya tanıtılması amacıyla önemli bir adım attı.

Isparta gül turizminde yeni adım atıldı!

ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı Ayık'ı Isparta'ya davet ederek, Isparta'nın marka değerlerinin tanıtılması ve otellerde gül ürünlerinin kullanılması başta olmak üzere birçok konuda destek ve işbirliği istedi.

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu! 

Medway Uluslararası Sağlık Turizmi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Bedros Arda Kurçeren ve Talcon Uluslararası Yazılım ve Bil. Tek. A.Ş. ortaklığında kuruldu.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Clinic Prime Sağlık Turizmi Ve İşletmeleri Limited Şirketi Bağcılar'da Çağdaş Armağan tarafından kuruldu.

Doctic Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Doctic Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Can Sönmez, Murat Yılmaz, Mustafa Nihat Sütlaş ortaklığında kuruldu.

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mek Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Külünk tarafından kuruldu.

Konya Mevlana Bölgesi'ndeki dönüşüm turizmi canlandıracak!

Konya Mevlana'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ,kentsel dönüşüm bölgede turizmi canlandıracağını dile getirdi. 

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeotermal Otelcilik İnşaat Sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu  Yılmaz tarafından kuruldu.

Morgan Kültür Turizmi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Morgan Kültür Turizmi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler’de 100bin TL sermaye bedeli  ile Zeki    Zhang tarafından kuruldu.

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun bugünkü 31551 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Trustus Emlak İnşaat Gayrimenkul Pazarlama Ve Seyahat Danışmanlığı Sağlık Turizmi Dış Tic.Ltd.Şti Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulhadi Kabbani ve Abdulrahman Jamal Eddın ortaklığında kuruldu.

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun TBMM Genel Kurulu’nda görüşülerek onaylandı.

Clineca Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

Clineca Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Seçkin Kumru, Arif Eren Akarvardar tarafından kuruldu.

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Türker, Mehmet Ağaoğlu ve Mustafa Ağaoğlu ortaklığında kuruldu.

Isparta turizmi Haberi

Isparta turizmi

Başdeğirmen, Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık'ı İsparta'ya davet ederek, İsparta'da kozmetik ve turizm sektörü temsileriyle buluşturdu. ITSO'da yapılan toplantıda Başkan Başdeğirmen, Meclis Başkanı Osman Şahlan JVleclis Başkan Yardımcısı Aliihsan Altınok, yönetim kurulu üyeleri, Güneykent Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, Turizm Derneği Başkanı Fevzi Özdemir,ITSO 16. Grup (Konaklama Yerleri Danışmanlık ve Turizm) Meslek Komitesi Başkanı Müjgan Cingöz ile gül üreticileri ve kozmetik sektörü temsilcileri ile turizm otel işletmecileri hazır bulundu. ITSO Başkanı Başdeğirmen, İsparta'nın turizm alanında gelişmeye açık olmasının yanı sıra Dünya'da eşi benzeri olmayan tarihi ve doğal güzelliklere sahip nadide bir il olduğunu anlattı. 




Otelciler Federasyonu Başkanı Ayık'dan İsparta'nın markalaşmış değerlerinin tanıtılması ve anlatılması konusunda destek ve işbirliği talebinde bulunan Başdeğirmen, 'Tarihi ve doğal güzelliklerimizin yanı sıra İsparta...