29 / 03 / 2024

Ispartakule Emlak Konut başvuru bedeli

Ispartakule Emlak Konut başvuru bedeli

Ispartakule Konutları Emlak Konut fiyatları daire tiplerine göre değişiyor.. İstanbul Avcılar'da yükselecek projede alt gelir grubu için 1.000 TL, orta gelir grubu için 5.000 TL başvuru bedeli ödeniyor.

Emlak Konut Avcılar Ispartakule Evleri ödemeleri!

İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek olan projede 152 adet daire satışa çıkarıldı. Emlak Konut Avcılar Ispartakule Evleri ödemeleri kapsamında 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru koşulları!

Ispartakule Evleri kura çekilişi 30 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek. Toplamda 152 adet dairenin satışa sunulduğu projede başvuru dönemi başladı. İşte Emlak Konut Ispartakule Evleri başvuru koşulları...

Emlak Konut Başakşehir, Ispartakule ve Ayazma'da kuralı satışa çıktı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Başakşehir Evleri, Ayazma Emlak Konutları, Emlak Konut Ispartakule'de kalan konutlar için yeniden kuralı satışa çıktı. Üç proje için kuralar 30 Eylül'de çekilecek...

Emlak Konut GYO’nun Ispartakule Evleri ihalesini Balpa İnşaat aldı!

Emlak Konut GYO'nun Bahçeşehir’de yaptıracağı Ispartakule Evleri 1.Etap 2.kısım Konut, Okul ile Adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı ihalesini 240 Milyon TL teklifiyle MB Holding bünyesinde faaliyet gösteren Balpa İnşaat aldı.

Emlak Konut Ağustos ayı satış şampiyonu Ispartakule Evleri 2 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yıllık ve aylık satış icmal raporunu yayınladı. Ağustos ayında 165 milyon 507 bin 920,85 TL'lik satış yapan Emlak Konut Ispartakule Evleri 2 satış şampiyonu oldu.

Emlak Konut Ispartakule Evleri ihalesini Balpa inşaat kazandı!

Emlak Konut GYO İstanbul Bahçeşehir'de yaptıracağı Ispartakule Evleri 1.Etap 2.kısım Konut, Okul ile Adaiçi altyapı ve çevre düzenleme inşaatı ihalesini 240 Milyon TL teklifiyle MB Holding bünyesinde faaliyet gösteren Balpa İnşaat aldı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri ihalesi Yörük-Ermit ve Balpa'da!

Emlak Konut Ispartakule Evleri ihalesinde 1. kısım konutve ticaret inşaatı 268 milyon 650 bin TL teklif veren Yörük Yapı - Ermit Mühendislik İş Ortaklığı'nın, 2.Kısım konut ve okul inşaatı işi 239 milyon 900 bin TL teklif veren Balpa İnşaat'ın oldu.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. etap için teklifler verildi!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.etap 1. kısım konut ve ticaret alanları ile 1. etap 2. kısım konut ve okul yapım işi ihalesi dün gerçekleştirildi. 1. etapta planlanan iki kısım için ayrı teklifler alındı...

Emlak Konut Ispartakule Evleri ihalesinin 2.oturumu ne zaman yapılacak?

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. etap 1. kısım ve 1. etap 2. kısım yapım işi ihalelerinin "Mali Teklif Alma" bölümünü kapsayan 2. oturumları 27 Ağustos 2015 Perşembe günü yapılacak.

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. etap için 27 Ağustos'ta teklif alınacak!

Emlak Konut Ispartakule Evleri 1. etap 1. kısım ve 1. etap 2. kısım yapım işi ihalelerinin "Mali Teklif Alma" bölümünü kapsayan 2. oturumları 27 Ağustos 2015 Perşembe günü yapılacak.

Emlak Konut Ispartakule Evleri ihalesi 27 Ağustos'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ispartakule Evleri 1. etap 1. kısım ve 2. kısım ihalesi 27 Ağustos Perşembe günü saat 14:00'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut Ispartakule için 29 talip çıktı!

EMLAK Konut GYO, alt ve orta gelir grubuna yönelik 'Emlak Konut Ispartakule Evleri Projesi'nin 1. etap 1. kısım konutlarının yapım işi ihalesi düzenlendi. 29 firma, ön yeterlilik alabilmek için ihaleye katıldı.

Emlak Konut GYO Ispartakule Evleri ihalesi yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun, Emlak Konut Ispartakule Evleri 1.etap 1.kısım konut, ticaret ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatları işi ihalesinin Ön Yeterlilik 1.oturumu bugün saat 11:00'de gerçekleştirildi.

Ispartakule Emlak Konut başvuru bedeli Haberi

Ispartakule Emlak Konut başvuru bedeli

Ispartakule Evleri'nde alt gelir grubu, orta gelir grubu ve özel durum grubu kapsamında 1.500 daire kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.


Ispartakule Konutları Emlak Konut fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 1.849 daire ve 33 ticari ünitenin yer aldığı projede başvurular 3 Temmuz'a kadar devam edecek.


Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Avcılar Ispartakule Evleri'nde 240 ay taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.


Ispartakule Evleri sosyal alanları arasında süs havuzu, sauna, otopark, buhar odası, kapalı havuz, fitness mevcut. Projede başvurular Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş'nin herhangi bir şubesi aracılığıyla kabul ediliyor.


Kura çekilişi 12 Temmuz'da gerçekleşecek olan Emlak Konut Ispartakule'de alt gelir grubu başvuru bedeli bin TL, orta gelir...