26 / 04 / 2024

Ispartakule Evleri ne zaman teslim edilecek

Ispartakule Evleri ne zaman teslim edilecek

Ispartakule Evleri başvuru işlemleri Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş aracılığıyla yapılabiliyor. Projede 240 ay vade seçeneğiyle konut sahibi olunabiliyor. İşte TOKİ Ispartakule Evleri son başvuru günü...

TOKİ Ispartakule Evleri kura başvuruları!

TOKİ Ispartakule Evleri kura başvuruları devam ediyor. Dairelerin alanları 87,22 metrekareden başlangıç gösteren projede teslimlerin 2018 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Avcılar Ispartakule Evleri Emlak Konut satış fiyatları!

Avcılar Ispartakule Evleri Emlak Konut satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Kura yöntemiyle satışa sunulan projede 1.849 adet daire ve 33 adet ticari ünite bulunuyor.

Ispartakule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ödemelere göre 240 aya kadar vadelendirme imkanı sunan projede toplam 1.849 adet daire ve 33 adet ticari ünite yer alıyor. Peki Ispartakule Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru bedeli ne kadar?

Ispartakule Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen konutlar 12 Temmuz'da kura yöntemiyle satışa sunulacak. Peki Ispartakule Evleri Emlak Konut başvuru bedeli ne kadar?

Emlak Konut Ispartakule Evleri'ne Filli Boya imzası!

Emlak Konut GYO projesi Emlak Konut Ispartakule Evleri’ne Filli Boya Expert Isı Yalıtımı imza atıyor...

Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

858 daireden meydana gelen Ankara Park Mozaik Evleri projesinde 48 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta 48 ay vade farkı olmadan daire sahibi olunabiliyor. Proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir Evleri ne zaman teslim edilecek?

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim?

Beyaz Park Evleri ne zaman teslim? 371 daire ve 9 dükkandan oluşan Beyaz Park Topkapı projesinde daire satış fiyatları 395 bin liradan başlayarak değişiyor...

Tual Adalar Evleri ne zaman teslim?

Tual Adalar Kartal'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Proje 48 bin 157 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Tual Adalar Evleri ne zaman teslim edilecek?

Babacan Premium Evleri ne zaman teslim?

Babacan Premium'da 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edilen daireler bulunuyor. Proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor. Peki Babacan Premium Evleri ne zaman teslim edilecek?

Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim?

Mesa Marmara Residence'de 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 20 katlı tek blok olarak tasarlanan proje Mesa Mesken imzası ile yükseliyor. Peki Mesa Marmara Evleri ne zaman teslim edilecek?

Yooistanbul Evleri ne zaman teslim?

Yooistanbul Rezidans'ta konutlar 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı. 5 katlı 11 blok halinde yükselen projede 120 adet daire bulunuyor. Peki Yooistanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 583 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 112 bin 327 TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Şanlıurfa Maşuk TOKİ Evleri ne zaman teslim edilecek?

Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim?

Akkent Paradise Gardens Konutları Ankara Batıkent'te inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 166 ile 185 metrekare arasında değişiyor. Peki Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim edilecek?

Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Sone İstanbul Rezidans Cathay İnşaat imzası ile yükseliyor. Toplamda 1.067 adet daireden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Peki Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Bahçeşehir Atmaca Evleri ne zaman teslim?

Bahçeşehir Atmaca Evleri ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Atmaca Evleri projesinde fiyatlar 750 bin lira ile 1 milyon 500 bin lira arasında değişiyor...

Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim?

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen Inİstanbul Lokal Rezidans'ta fiyatlar 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Inİstanbul Lokal Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ispartakule Evleri ne zaman teslim edilecek Haberi

Ispartakule Evleri ne zaman teslim edilecek

Ispartakule Evleri'nde toplam 1.500 adet daire özel durum grubu, orta gelir grubu ve alt gelir grubuna özel olarak kura yöntemiyle satılıyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Avcılar'da yükselecek.


Teslimlerin 2018 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan Ispartakule Evleri ödeme planı kapsamında 240 ay taksit imkanı sağlanıyor ve 15 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.


Emlak Konut Ispartakule'de daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Başvuruları Türkiye Vakıflar Bankası A.Ş'nin herhangi bir şubesi tarafından kabul edilen projenin konut kurası 12 Temmuz'da çekilecek.


Avcılar Ispartakule Evleri sosyal yaşam alanları; buhar odası, fitness, kapalı havuz, otopark, süs havuzu, saunadan oluşuyor. Projede  1.849 adet konut ve 33 adet ticari ünite bulunuyor. 


Ispartakule Evleri fiyatları 1+1'lerde 248 bin TL ile 295 bin TL, 2+1'lerde 289 bin TL...