24 / 04 / 2024

Ispartakule Evlerinde hangi projelerde alım satım durduruldu

Ispartakule Evlerinde hangi projelerde alım satım durduruldu

Mahkemenin 9 Eylül 2015 tarihinde Ispartakule'de 59 parsel ve bunların üzerinde bulunan yaklaşık 4 bin konuta satışı engelleyen tedbir kararı bölgedeki site sakinlerini huzursuz etti.

Valentium Ispartakule'de yüzde 30 indirim!

Aşçıoğlu İnşaat imzası taşıyan Valentium Ispartakule projesinde ön talebe özel yüzde 30 indirim fırsatı başladı. Peki Valentium Ispartakule konut fiyatları ne kadar? Valentium Ispartakule'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Valentium Ispartakule projesi ile ilgili ayrıntılar.

Valentium Ispartakule ön talep topluyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektöründe 55 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, göl manzaralı Valentium Ispartakule projesinde ön talep sürecini başlattı. Peki Valentium Ispartakule projesinde hangi konut tipleri var? Projede sosyal alan var mı? İşte Valentium Ispartakule projesi ile ilgili merak edilenler...

5 soruda TOKİ Kırşehir Sosyal Konut Projesi 2022! Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Kırşehir konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Kırşehir ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı! İşte Kırşehir TOKİ evlerinde merak ettiğiniz tüm soruların yanıtları.

Ispartakule'de hangi projelerde tedbir var?

Avcılar'a bağlı Ispartakule'de bazı ada ve parsellere mahkeme kararı ile tedbir konmuştu, tedbir kararı bir çok projeyi etkiledi. Peki projelerde konut satışlarının durduğu Ispartakule'de hangi projelerde tedbir var?

Ispartakule'de hangi projelerde alım satım yapılabiliyor?

İstanbul Avcılar’daki bazı ada ve parsellere mahkeme kararı ile tedbir konmuştu, tedbir kararı binlerce aileyi vurdu. Birçok projede konut satışının durduğu Ispartakule'de hangi projelerde alım ve satım yapılabiliyor?

Ispartakule Başakşehir'e bağlansın mı anketi sona erdi!

Ispartakule sakinlerinin Facebook'ta yürütülen Ispartakule Avcılar'dan ayrılarak Başakşehir'e bağlansın mı anketi sona erdi? Peki sonuç ne? Ispartakule halkı hangi belediyeye bağlanmak istiyor? İşte Ispartakule Başakşehir'e bağlansın mı anketinin sonucu..

Sancaktepe Sarı Evlerinde 294 bin TL'ye 3+1!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de konumlandırılan projede, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon ve 4 oda 2 salon daire tipleri yer alıyor. Sancaktepe Sarı Evlerinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 294 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Damga vergisi hangi durumlarda kesilir?

Damga Vergisinin mükellefi kağıtları imza edenlerdir. Resmi dairelerle kişiler arasındaki işlemlere ait kağıtların Damga Vergisini kişiler öder. Peki, damga vergisi hangi durumlarda kesilir? İşte yanıtı...

2014 emlak vergisi hangi aylarda ödenir?

Taşınmaz mallar için ödenmesi gereken emlak vergisi, her sene iki eşit taksit halinde ödenebiliyor. Peki 2014 emlak vergisi hangi aylarda ödenir? İşte emlak vergisi ödenecek aylar...

Hangi hallerde kimler beyanname verir?

Veraset ve intikal vergisi, bir kişinin vefatından sonra geriye menkul veya gayrimenkullerinin mirasçıları tarafından kabul edilmesi üzerine devlete ödenmesi gereken bir vergiye deniyor. Peki, hangi hallerde kimler beyanname verir?

Orman alanlarında hangi izinler verilecek?

Ormanlık alanlarda verilecek izinler hakkında yönetmelikler bugün (18 Nisan 2014) Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre orman alanlarında hangi izinler verilecek? İşte yönetmelikte açıklanan verilebilecek izinler..

Apartmanda kiracı hangi giderlere katılır?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince kiracı, kiralananın olağan kullanımı için gerekli temizlik ve bakım giderlerini ödemekle yükümlüdür. Peki, apartmanda kiracı hangi giderlere katılır? İşte kiracının ödemesi gereken giderler..

Sığınak hangi binalarda zorunlu değildir?

12 ve daha az bağımsız bölümü olan sadece konut kullanımlı yapılarda sığınak zorunluluğu aranmıyor. Peki sığınak zorunluluğu aranmayan diğer yapılar nelerdir? Sığınak hangi binalarda zorunlu değildir? İşte yanıtı...

Ispartakule Evlerinde hangi projelerde alım satım durduruldu Haberi

Ispartakule Evlerinde hangi projelerde alım satım durduruldu

2008'de intihar eden Banker Kastelli lakaplı Abidin Cevher Özden'in, işadamı Korkmaz Yiğit'ten olan alacağının tahsil edilmesi için verilen dilekçede, Yiğit'in Ispartakule'de binlerce dönümlük araziyi hileli yollarla sattığı iddia edildi. 10'uncu Asliye Ticaret Mahkemesi ise bunun üzerine Ispartakule'de üzerinde 4 bine yakın konutun bulunduğu araziler için tedbir kararı verdi. 



Tedbire konu olan parseller üzerinde alım-satım yapılamayacak konut projelerinin henüz yapımına başlanılmayan, ya da yapımı bitse bile kat mülkiyeti olmayan projeler bulunuyor.


Bunların arasında Yeni Hayat Evleri, Nissa Q2 Residence, Innovia Ispartakule, Koza Evleri 1-2 ve Banu Evleri 1-2-3 projeleri var. 



Emlak Konut GYO ile TOKİ’nin imzası bulunan Ispartakule, Bizimevler1 – 2 -3 - 4, Avrupa Konutları 1-2-3, My Town Ispartakule, Unikonut, 1stanbul, Stüdyo24, Emlak Konut Ispartakule Evleri projeleri kapsamındaki taşınmazların satış ve devrini...