26 / 04 / 2024

ıspartakule satılık rezidans

ıspartakule satılık rezidans

Ispartakule Bizim Evler 7 teslim tarihi olarak 2017 yılında yapılması planlanıyor. 4 blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede toplam 532 adet daire bulunuyor.

Bizim Evler 7 ulaşım bilgileri!

Bizim Evler 7 ulaşım bilgilerine göre proje Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Havaalanı, yeni metro ve banliyö hatları, Kanal İstanbul'a, 3.Köprü bağlantı yollarına yakın mesafede yükseliyor.

Ebruli Ispartakule satılık daire!

Toplamda 724 daire ve 55 ticari üniteden meydana gelen Ebruli Ispartakule Projesi'nde avantajlı ödeme seçenekleri ile daire sahibi olunabiliyor. İşte, Ebruli Ispartakule satılık daire seçenekleri..

İhlas Bizim Evler 6 Ispartakule satılık!

İhlas Bizim Evler 6 Ispartakule satılık ev tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Ödeme planı kapsamında 30 ay vade imkanı sunan projede teslimler bu yıl yapılacak.

Sone İstanbul Rezidans satılık!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarının yer aldığı proje Cathay Group imzası taşıyor. Sone İstanbul Rezidans satılık daireler 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Cathay Sone İstanbul Rezidans satılık!

Cathay Sone İstanbul Rezidans satılık dairelerin satış fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Sone İstanbul Küçükçekmece projesinde konut teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor....

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satılık!

Bahçeşehir Soyak Konforia Rezidans satılık evlerin fiyatları 178 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Soyak Konforia Rezidans Bahçeşehir'de yüzde 10 peşinatla ya da 24 ay sıfır faizle ev sahibi olunuyor...

Soyak Konforia Rezidans satılık daire!

Soyak Konforia Rezidans satılık daire fiyatları 178 bin TL'den başlıyor. Toplam arsa alanı 100 bin metrekare olarak belirlenen projede konutların büyüklükleri 50 ile 150 metrekare arasında değişiyor.

DKY On Rezidans satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilecek olan proje 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek. DKY On Rezidans satılık daire tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak dizayn edildi.

Babacan Premium Rezidans satılık!

Babacan Premium Rezidans satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre yakınlıkta olan proje Babacan Yapı imzası taşıyor.

NND 100 Tower Rezidans satılık!

Nanda Yapı tarafından inşa edilen proje toplam 37 bin 595 metrekare alanda hayata geçiriliyor. NND 100 Tower Rezidans satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve penthouse şeklinde dizayn edildi.

Fly Salmiya Rezidans satılık!

Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Proje 17 kat şeklinde yükseliyor. Fly Salmiya Rezidans satılık daireler Aralık 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Sur Yapı İlkbahar Rezidans satılık!

Sur Yapı imzası taşıyan İlkbahar Rezidans projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans satılık daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Yakacık Manzara Adalar Rezidans satılık!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan Manzara Adalar projesi 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Yakacık Manzara Adalar Rezidans satılık daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Maltepe Adam Kule Rezidans satılık!

Dap Yapı tarafından inşa edilen Adam Kule projesi 350 adet üniteden meydana geliyor. Maltepe Adam Kule Rezidans satılık daire tipleri 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi.

ıspartakule satılık rezidans Haberi

ıspartakule satılık rezidans

Ispartakule Bizim Evler 7 projesinde kapalı yüzme havuzu,mini futbol sahası, spor alanları, sauna, oyun bahçeleri, eğlence mekanları, buhar odası, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, fitness salonu, anaokulu, Türk hamamı, kreş, çocuk havuzu yer alıyor.


Ispartakule Bizim Evler 7 projesi İstanbul Avrupa Yakası Avcılar - Ispartakule'de yükseliyor. 28 katlı bloklardan oluşan proje toplam 124 bin 106 metrekare alan üzerinde yayılıyor.


Ispartakule Bizim Evler 7 projesi 3.Köprü bağlantı yollarına, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3. Havaalanı, yeni metro ve banliyö hatları, Kanal İstanbul'a yakın mesafede yükseliyor.


Ispartakule Bizim Evler 7 projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 532 adet daireden oluşan projede 43 adet ticari birim de yer alıyor.


Ispartakule Bizim...