25 / 04 / 2024

ıspartakule yeni konut projeleri

ıspartakule yeni konut projeleri

Torkam İnşaat 132 milyon TL teklifle kazandığı Emlak Konut Ispartakule 5. Etap arsasında rezidans konut ve ticari birimlerden oluşacak bir proje inşa edecek. Proje için sözleşmede imzalar dün atıldı.

Ukra İnşaat, Ispartakule'de 1000 konutluk projeye başlıyor!

Ukra City'nin yapımcı firması olan Ukra İnşaat, Evra Group ortak girişimiyle Ispartakule'de 58 milyon TL'ye arazi satın aldı

Ispartakule Bizimevler 5’de fiyatlar yükseldi! 205 bin liraya 2+

İhlas Bizimevler 5 projesinde geçtiğimiz hafta 194 bin liradan başlayan fiyatlar 205 bin liraya yükseldi!

24 Stüdyo Evleri'nde 74 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Stüdyo 24 projesi kapsamında konutların fiyatları 74 bin liradan başlıyor. Projede banka kredisi ya da firma vadelendirmesi uygulanıyor

Ispartakule Banu Evleri projesinde peşin fiyatlar 195 bin liradan başlıyor!

Banu Evleri Ispartakule projesinde 2 oda 1 salon evlerin peşin fiyatları 195 bin liradan başlıyor…

İhlas Bizim Evler 5 görücüye çıktı! 194 bin TL'ye 2+1!

Ispartakule’ye yaptığı yatırımlarla bölgenin gelişimine büyük katkı sağlayan İhlas Yapı A.Ş. bölgedeki beşinci projesiyle Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıktı

Bizim Evler Beş, 16 soruda mercek altında!

9 Haziran 2012 tarihinde satışları başlayacak olan Bizim Evler Beş projesinde fiyatlar açıklandı. Projede ev fiyatları 183 bin TL'den başlıyor

Bizim Evler 5'te ilk 150 daire satışa çıkıyor! 183 bin TL'ye!

İhlas Yapı A.Ş.’nin Ispartakule’de büyük beğeni toplayan Bizim Evler markalı konut projelerine bir yenisi daha ekleniyor

Stüdyo 24 fiyat listesinde son durum! Loft stüdyolar 91 bin TL!

Ispartakule’de yükselen Stüdyo 24 projesinin son fiyat listesi açıklandı! Loft stüdyo daireler 91 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor!

Stüdyo Yirmidört Ispartakule'de 68 bin TL'ye!

15 katlı 2 blokta 489 konuttan meydana gelen Stüdyo Yirmidört Ispartakule projesinde ev fiyatları 68 bin liradan, peşinatlar 6 bin 800 liradan başlıyor

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat'ta yüzde 0,66 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat'ta yüzde 0,66 arttı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ocak'ta yüzde 0,48 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Ocak 2016 Raporu açıklandı. Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ocak ayında bir önceki aya göre %0.48 oranında arttı.

İsrail Batı Şeria'da 153 yeni konut inşa edilecek!

İsrail'deki Şimdi Barış Hareketi Genel Sekreteri Yariv Oppenheimer'in yaptığı açıklamaya göre, İsrail hükümeti Batı Şeria'da Yahudi yerleşimciler için 153 yeni konut inşasını onayladı.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık'ta yüzde 0,42 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık 2015 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Aralık'ta yüzde 0,42 arttı.

Emekliler Derneği'nin yeni konut projesi TOKİ'den onay bekliyor!

1472 Konutu hayata geçiren Emekliler Derneği'nin yeni konut projesine Vali Azmi Çelik onay verdi. Başkan Hüseyin Ekmen, yeni projenin TOKİ tarafından onaylanmasını beklediklerini söyledi...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,79 arttı!

GYODER ve Reidin Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım 2015 Raporu açıklandı. Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.79 oranında arttı.

Gaziantep'in yeni konut alanlarına ihtiyacı var!

EVA Gayrimenkul Değerleme uzmanlarından Ercan Keskiner, Gaziantep'in yeni konut alanlarına ihtiyaç olduğunu ifade etti. Keskiner, ikamet için en çok 3+1 ve 4+1 dairelerin tercih edildiğini ifade etti.

İstanbul, Ankara ve İzmir'e 19 bin yeni konut!

Ekonomist'in haberine göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de 41 yeni proje ile 19 bin yeni konut yapılacak. İşte il il projeler ve metrekare satış fiyatları...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 0,73 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ekim ayında bir önceki aya göre %0.73 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre %7.72 oranında artış gerçekleşti.

İzmir’de yeni konut projeleri için düğmeye basıldı!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

Yeni konut fiyatları eylülde artış gösterdi!

"Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

TOKİ 2016'da 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

TOKİ 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

ıspartakule yeni konut projeleri Haberi

ıspartakule yeni konut projeleri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini 132 milyon TL teklifle Torkam İnşaat kazanmıştı. 


İmzalar atıldı

Toplam 47 bin 168,49 metrekare parsel alanı, 82 bin 336,98 metrekare emsale esas inşaat alanına sahip olan arsa için Emlak Konut ile Torkam İnşaat dün sözleşme imzaladı. 


Plan notlarında "ticari imarlı" olarak gözüken Ispartakule 5. Etap arsasına Torkam İnşaat, rezidans konut ve ticari birimlerden oluşacak bir proje inşa edecek.


Stüdyo 24 ve Unikonut projelerinde komşu konumda yer alan Ispartakule 5. Etap arsası üzerine inşa edilecek proje özellikle cephe tasarımı ve bina formlarıyla Ispartakule’ye yeni bir çizgi kazandıracak. 



Avcılar Ispartakule 5. Etap arsa bilgisi:

1-) 633 ada 2 parsel 19 bin 915,64 metrekare parsel alanına, 39 bin 831,28 metrekare...