25 / 04 / 2024

işsizliğin ilacı

işsizliğin ilacı

Varyap, Teknik Yapı, Fideltus, Regnum, Garanti Koza Gayrimenkul, Artaş - Öztaş ve Doğu İnşaat ve pek çok firmanın yer aldığı Euro Emlak'ta 300 yeni konut projesi görücüye çıkacak.

Demir Garden'da yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatı! Yeni proje! 

Demir Garden projesinde yüzde 70'i peşin, kalanı taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Demir Garden'da hangi tip konutlar var? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Pendik'te yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle arsa satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtdoğmuş Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle satıyor. Peki Pendik Kurtdoğmuş'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Türkiye’de işsizliği sona erdirmek için 10 trilyon liralık yatırım lazım!

Bir kişilik iş yaratmanın ortalama maliyeti 3 milyon 38 bin lira oldu. Türkiye’de kayıtlı olarak iş arayan 3 milyon 328 bin işsiz bulunuyor. Bu işsizlerin tamamına istihdam yaratabilmek için 10 trilyon 113 milyar 462 milyon TL’lik yatırım gerekiyor.

Ekonomistlerden korkutan açıklama: ‘İşsizliğin artması kaçınılmaz’

Ekonomi ve Maliye Bakanlığı’na Mehmet Şimşek’in getirilmesi ile beraber ekonomide olumlu bir hava yaratılmaya çalışılsa da ekonomistler, aynı görüşte değil. Ekonomistler, özellikle işsizlik konusunda birtakım uyarılar yaptı.

Uzun yol tecrübeniz varsa bu ilana hemen bakın! Büyükşehir belediyesinden kaçırılmayacak iş fırsatı

Bursa Büyükşehir Belediyesi şoförlük alanında istihdam sağlıyor. Şartları uyan herkesi ilgilendiren bu fırsat işsizliğin baş gösterdiği günümüzde ilaç gibi gelecek. Şartları araştıran herkes için derlenen bu haberi mutlaka okuyun. İşte o şartlar...

Eğitiminiz ne olursa olsun İŞKUR her kesime istihdam sağlıyor! İşte başvuru şartları 

Asgari ücrete yapılan zam sonrası enflasyonun yükselmesi ve alım gücünün de düşmesi işçi çıkarımlarına ve işsizliğin artmasına neden olmuştu. İŞKUR bu durumun en aza indirgenmesi için çabalıyor. İŞKUR iş ilanları rağbet görürken vatandaş hangi meslek kollarında alım oluyor merak ediyor.

İşsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tablo

Ekonomist Seyfettin Gürsel, önceki gün açıklanan üçüncü çeyrek işsizlik rakamlarının detaylarındaki vahim tabloya dikkat çekti. Üçüncü çeyrekteki istihdam artışının hizmet sektöründen kaynaklandığına işaret eden Gürsel, diğer sektörlerdeki kan kaybına ve işsizliğin düşmesindeki can yakıcı sebebe işa

O ildeki sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirilecek! 

S.S. Muş Bulanık 2 Nolu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı,  sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirecek. Söz konusu ihale 23 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

İşsizlik ve resesyonda artış beklentisi! Ekonomistlerden şok uyarı!

Wall Street Journal'ın anketine katılan ekonomistler, ABD'nin gelecek 12 ayda bir resesyona gireceğine ve işsizliğin gelecek iki senede büyüyeceğine ilişkin öngörüde bulundu. İşte ayrıntılar...

Alanya Belediyesi iş merkezi inşa ettirip 15 yıllığına kiraya verecek! İhalesi 22 Eylül'de!

Antalya İli Alanya Belediye Başkanlığı, Antalya Alanya'da taşınmaz üzerine iş merkezi inşa edilmesi ve 15 yıl süre ile kiraya verilmesi için ihale düzenliyor. İşte detaylar...

İşsizliğin yükselme riski var mı?

İşsizliğin artıp artmayacağı yükselen enflasyonla birlikte herkesin kafasını kurcalıyor. Bu konuda ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, görüşlerini dile getirdi. İşte haberin detayları!

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Malatya Beydağı'nda 923 konut 38 iş yeri inşa ediliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Beydağı'nda 923 konut 38 iş yerinin inşaatına başladı. 

işsizliğin ilacı Haberi

işsizliğin ilacı
 

CNR Ekspo Fuarcılık'ın 8-11 Kasım 2007 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi'nde gerçekleştireceği Euro Emlak Avrupa Emlak Yatırım ve Geliştirme Fuarı yurtdışı bağlantılarını güçlendirmek isteyen kuruluşlara referans olacak.
Varyap Teknik Yapı, Fideltus, Regnum, Garanti Koza Gayrimenkul, Artaş - Öztaş ve Doğu İnşaat ortak girişimi ve Çağdaş inşaat gibi pek çok firmanın yer aldığı Euro Em 300 yeni konut projesi görücüye çıkacak.
Yabancı yatırımcı ve katılımcılarla ziyaretçilerin gayrimenkul sektöründe Türkiye'deki potansiyeli birebir gözlemleyeceği tek fuar olacak Euro Emlak, İstanbul inşaatçılar Derneği (İNDER) tarafından da destekleniyor. Yabancıların yerli sektörü tanıma, yeni ortaklıklar kurma ve uluslararası alanda yeni projeleri gerçekleştirmelerine fırsat sunacak olan Euro Emlak, son yıllarda nüfus artışına bağlı olarak konforlu...