26 / 04 / 2024

işsizlik ödemeleri ne zaman yapılacak

işsizlik ödemeleri ne zaman yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Mayıs ayına yönelik Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerinin bugün hesaplara geçeceğini duyurdu.

Gözler kısa çalışma ödeneğine çevrildi! Ödemeler ne zaman yapılacak?

Koronavirüsle mücadele sürecinde vatandaşların ekonomik açıdan mağduriyetlerini azaltmak amacıyla sağlanan kısa çalışma ödeneği mart ayında son kez ödenmesi gerekirken alınan yeni kararla yeniden uzatıldı.

Şubat ayı kısa çalışma ve işsizlik ödemeleri ne zaman yatırılacak?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, şubat ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerinin, 5 Mart'ta hesaplara yatırılacağını bildirdi.

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk duyurdu: Ödemeler bugün başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ocak ayına ilişkin kısa çalışma ve işsizlik ödeneği ödemelerinin bugün yapılacağını duyurdu. Selçuk, "1 milyon 320 bin kişiye, 2,1 milyar TL kısa çalışma ödeneği ödemesi yapılacak." dedi.

İşsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemeleri ne zaman yapılacak?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, aralık ayına ait işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 5 Ocak'ta yapılacağını aktardı.

İşsizlik ve kısa çalışma ödemeleri ne zaman yapılacak?

Bakan Selçuk, kasım ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemelerine ilişkin yaptığı açıklamada, ödemelerin 4 Aralık'ta yapılacağını söyledi.

Avrupa'da artan işsizlik ve yüksek enflasyon konut kredilerinin geri ödenmesini zorlaştırabilir!

Avrupa Merkez Bankasına bağlı Avrupa Sistemik Risk Kurulu (ESRB) tarafından hazırlanan rapora göre Avrupa'nın pek çok ülkesinde konut sektörüne ilişkin risklerin sürdüğü kaydedilirken, artan işsizlik ve yüksek enflasyonun konut kredilerinin geri ödenmesini zorlaştırabileceği belirtildi.

Yeni asgari ücretle beraber ödenekler arttı! GSS primleri, 65 yaş aylığı, engelli maaşı, işsizlik ödeneği ne kadar?

Merakla beklenen 2024 asgari ücret dün açıklandı. Milyonların gözü ise yeni asgari ücretle birlikte değişecek olan rakamlara çevrildi. Peki GSS primleri, 65 yaş aylığı, engelli maaşları, işsizlik ödeneği ne kadar oldu?

65 yaş aylığı, engelli maaşı, işsizlik ödemesi, askerlik borçlanması Ocak zammıyla tam bu kadar olacak! Hemen bakın!

Yeni asgari ücret rakamıyla 65 yaş aylığı, engelli maaşı, işsizlik ödemesi, askerlik borçlanması tutarlarının ne kadar olacağı tek tek hesaplandı. İşte o rakamlar...

İşsizlik maaşı ne zaman yatacak? Ayın kaçında ödenecek?

İşsizlik maaşının ne zaman yatacağına dair merak artıyor. İŞKUR, belirtilen yasal şartları karşılayan sigortalı işsizlere işsiz kaldıkları süre zarfında belirli bir miktar ödeme gerçekleştiriyor. Her ay bu ödeneği talep eden ve gerekli şartlara uygun olan vatandaşlar bekliyor.

İşsizlik maaşında buz kestiren rakam! Tam 10 bin 650 TL veriliyor! İŞKUR açıkladı!

İşsizlik maaşı ile ilgili son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki bu yıl işsizlik maaşı ne kadar? İşte ayrıntılar...

İşsizlik maaşı yeni zamla kaç lira oldu? Rakamlar bir bir verildi! İşsiz kalanlara ne kadar maaş verilecek?

En düşük memur maaşı ve memur maaş zam oranı ile ilgili yapılan açıklamaların ardından işsizlik maaşının ne kadar olduğu yeniden merak konusu oldu. Peki işsiz kalanlara ne kadar maaş verilecek? 

İşsizlik maaşına zam geldi mi? Temmuz ayı işsizlik maaşı ne kadar olacak?

Temmuz ayının gelmesiyle birlikte gözler maaş zamlarına çevrildi. Peki, İşsizlik maaşına zam geldi mi? Temmuz ayı işsizlik maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar...

İşsizlik maaşı kaç TL oldu? Yeni rakamlar tek tek açıklandı: En az 5 bin 365 TL verilecek!

Asgari ücret zammının belli olmasının ardından 2023 yeni işsizlik maaşı tutarının ne kadar olduğu da merak edilmeye başlandı. Yeni rakamlar tek tek belli oldu. 

İşsizlik maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? Yeni işsizlik maaşı kaç lira olacak? En az bu kadar maaş alınacak! 

Yeni asgari ücret ile ilgili çalışmalar tüm hızıyla sürerken işsizlik maaşına gelecek zam merak konusu oldu. Peki yeni işsizlik maaşı kaç lira olacak?

İşsizlik maaşı ödeme tarihi ne zaman? İŞKUR işsizlik takvimi

İŞKUR tarafından çalışmayan vatandaşların hesaplarına yatan işsizlik maaşlarının ne zaman hesaba yatacağı büyük merak konusu oldu. Peki ne zaman hesaplara yatacak? 

Son dakika işsizlik maaşı tutarları! En düşük işsizlik maaşı ne kadar? Zam geldi mi?

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en düşük emekli maaşını 7.500 liraya çıkarılacağı müjdesini vermesinin ardından diğer kalemlerde de yeni zamların yapılıp yapılmayacağı sorgulanıyor. Asgari ücrette de bir artış yaşanması halinde zamlanacak ödeneklerden biri de işsizlik aylığı olması bekleniyor.

2023 İşsizlik maaşı! Şu an işsizlik maaşı ne kadar? İŞKUR işsizlik maaşı nereden bakılır?

İşsizlik maaşına dair vatandaşlar pek çok soru sormaktadır. İşsizlik ödeneği başvuruları izleyen ayın sonuna kadar sonuçlanmaktadır. Peki işsizlik maaşına nerden bakılır? İşte detaylar!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği Ocak 2023 ödemeleri ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

Çiftçiler tarımsal destek ödemesi tarihlerini merak ediyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği Ocak 2023 ödemeleri ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

işsizlik ödemeleri ne zaman yapılacak Haberi

işsizlik ödemeleri ne zaman yapılacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Mayıs ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerini 4 Haziran'da hesaplara yatırıyoruz" demişti.

A Haber'de yer alan habere göre; ödemelerin banka hesaplarına yatırılacağını, IBAN bilgileri olmayan veya iban bilgisi hatalı olan vatandaşların ödemelerinin  PTT üzerinden yapılacağını vurgulayan Bakan Bilgin, "Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemeleri 4 Haziran Cuma günü hesaplara yatırılacak" dedi.

Bakan Bilgin müjdeyi verdi! Ödemeler 4 Haziran'da...