25 / 04 / 2024

Ödemeler bugün yapılıyor! Hesabınızı kontrol edin!

Ödemeler bugün yapılıyor! Hesabınızı kontrol edin!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Mayıs ayına yönelik Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerinin bugün hesaplara geçeceğini duyurdu.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Mayıs ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerini 4 Haziran'da hesaplara yatırıyoruz" demişti.

Ödemeler bugün yapılıyor! Hesabınızı kontrol edin!

A Haber'de yer alan habere göre; ödemelerin banka hesaplarına yatırılacağını, IBAN bilgileri olmayan veya iban bilgisi hatalı olan vatandaşların ödemelerinin  PTT üzerinden yapılacağını vurgulayan Bakan Bilgin, "Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemeleri 4 Haziran Cuma günü hesaplara yatırılacak" dedi.

Bakan Bilgin müjdeyi verdi! Ödemeler 4 Haziran'da başlıyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön