25 / 04 / 2024

İşsizlik ödeneği başvuru şartları

İşsizlik ödeneği başvuru şartları

Sigortalı işsizlere 4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanununda belirtilen şartları taşımaları durumunda işsiz kaldıkları dönem için belirli miktarda işsizlik ödeneği yardımı yapılıyor. Peki, İşsizlik ödeneği 2022 ne kadar? İşsizlik ödeneğini kimler alabilir? İşte tüm detaylar...

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

İşsizlik maaşı en yüksek 15 bin 880 TL oldu! Başvuru yapacaklar şimdi şartlara bakın: Tek tek açıklandı!

İşsizlik maaşı, işsiz kalan bireylere ve ailelerine maddi destek sağlamak amacıyla ödeniyor. Peki en düşük ve en yüksek işsizlik maaşı kaç TL oldu? Kimler işsizlik maaşı alabilir? İşte başvuru şartları ve tüm detaylar...

Yeni asgari ücretle beraber ödenekler arttı! GSS primleri, 65 yaş aylığı, engelli maaşı, işsizlik ödeneği ne kadar?

Merakla beklenen 2024 asgari ücret dün açıklandı. Milyonların gözü ise yeni asgari ücretle birlikte değişecek olan rakamlara çevrildi. Peki GSS primleri, 65 yaş aylığı, engelli maaşları, işsizlik ödeneği ne kadar oldu?

Depremzedelere müjde! AFAD açıkladı! Hak sahipliği başvuru için 2 günlük ek süre verilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu yapamayan depremzedelere 2 günlük ek süre verildiği açıklandı.

Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav ne zaman? Vakıfbank son iş başvuru ücreti hangi gün?

Vakıfbank 1985 kişiyi işe alacağını ilan etti. Peki, Vakıfbank personel alımı başvuru şartları neler, yazılı sınav tarihi belli oldu mu? Vakıfbank son iş başvuru ücreti ne zaman? İşte detaylar...

PTT 2023 KPSS şartsız personel alımı ne zaman yapılacak? PTT personel başvuru şartları neler?

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nda çalışmak isteyen adaylar, PTT'nin iş başvuru takvimini merak ediyor. Peki, PTT 2023 KPSS şartsız personel alımı ne zaman yapılacak? PTT personel başvuru şartları neler? İşte detaylar...

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacak! İşte hastane online iş başvuru ekranı!

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacağı belirtildi.   İşte hastane online iş başvuru ekranı...

İşsizlik ödeneğine başvuru yapan üniversite mezunu sayısı belli oldu!

İşsizlik ödeneği başvurularına ilişkin veriler paylaşıldı. Bu kapsamda, işsizlik ödeneğine başvuru yapan üniversite mezunu sayısı, 2023 yılının ilk 6 ayında 6 bin 290’ı yüksek lisans ve doktora mezunlarından oluşmak üzere 187 bin 871’e yükseldi.

Kısa çalışma ödeneği resmen 7 Ağustos'a kadar uzatıldı: Deprem bölgesinde son dakika kararı!

Kısa çalışma ödeneği süresinin 3 ay uzatılmasına ilişkin karar bugünkü 32263 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, İŞKUR, yapılan kısa çalışma ödemelerinin işsizlik ödeneği süresinden düşülmeyeceğine dikkat çekti.  

AFAD hak sahipliği başvurusu nasıl yapılır 2023? 137 bin 596 hak sahipliği başvuru geldi! Depremzedeler dikkat! 

AFAD Afetzede Hak Sahipliği için şu ana kadar 137 bin 596 hak sahipliği başvuru geldi. Peki AFAD hak sahipliği başvurusu nasıl yapılır 2023?

YKS ulaşım desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuru 2023! Nasıl başvuru yapılır?

'YKS ulaşım desteği başvuruları başladı mı, şartları neler, başvurusu nasıl yapılır?' sorularının yanıtları binlerce öğrenci tarafından araştırılıyor.  Peki YKS ulaşım barınma desteği ne kadar? Depremzedelere YKS ulaşım ve barınma desteği başvuruları nasıl yapılır 2023?

Afetzede hak sahipliği ne demek? AFAD hak sahipliği başvurusu nedir?

Hak sahipliği başvuru dönemi başladı. Peki “Afetzede hak sahipliği ne demek? AFAD hak sahipliği başvurusu nedir?” İşte detaylar!

2023 Bekçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? 1. Dönem bekçi alımı başvuru sonuçları belli oldu mu?

18 Ocak - 3 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılan Çarşı ve Mahalle Bekçiliği başvuru işlemlerinin ne zaman açıklanacağı gündemde yer alıyor. Peki, 2023 Bekçi alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

İşsizlik ödeneği başvuru şartları Haberi

İşsizlik ödeneği başvuru şartları

İşini bırakan ve gerekli şatları taşıyan herkese 30 gün içinde başvurmaları durumunda İŞKUR işsizlik ödeneği veriyor. İşsizlik ödeneği bu yıl için en az 2 bin 137 TL olarak duyuruldu. 

İşsizlik ödeneğinin miktarı kişinin prim gününe göre değişiklik gösteriyor. Sigortalı işsizlere belirtilen şartları sağlamaları durumunda ödeme yapacağı açıkladı. Ödemeler en az 2 bin 137 TL, en fazla ise 4 bin 270 TL olarak belirtildi. Peki, işsizlik ödeneğini kimler alabilir? İşsizlik maaşı şartları nedir? İşte tüm detaylar.. 

İŞSİZLİK ÖDENEĞİ ŞARTLARI NEDİR?

Kendi istek ve kusuru dışında işsiz kalınması, 

Hizmet akdinin sona ermesinden önceki son 120 gün hizmet akdine tabi olunması,

Hizmet akdinin feshinden önceki son üç yıl içinde en az 600 gün süre ile işsizlik sigortası priminin ödenmiş olması, 

Hizmet akdinin feshinden sonraki 30 gün içinde...