28 / 03 / 2024

işsizlik ödeneği ne kadar

işsizlik ödeneği ne kadar

Sigortalı işsizlere 4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanununda belirtilen şartları taşımaları durumunda işsiz kaldıkları dönem için belirli miktarda işsizlik ödeneği yardımı yapılıyor. Peki, İşsizlik ödeneği 2022 ne kadar? İşsizlik ödeneğini kimler alabilir? İşte tüm detaylar...

Mayıs dönemi işsizlik ödeneği hesaplara yatırılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, "Nisan ayı işsizlik sigortası ödemelerini hak sahiplerinin banka hesaplarına yatırmıştık. Bu uygulamamızı Mayıs ayında da devam ettirme kararı aldık." açıklamasında bulundu.

Yeni asgari ücretle beraber ödenekler arttı! GSS primleri, 65 yaş aylığı, engelli maaşı, işsizlik ödeneği ne kadar?

Merakla beklenen 2024 asgari ücret dün açıklandı. Milyonların gözü ise yeni asgari ücretle birlikte değişecek olan rakamlara çevrildi. Peki GSS primleri, 65 yaş aylığı, engelli maaşları, işsizlik ödeneği ne kadar oldu?

Eğitim ödeneği ne kadar? Eğitim ödeneği hesaplara ne zaman yatırılacak?

Devlet ihtiyaç sahibi binlerce kişiye destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda eğitim ödeneği kampanyası başlattı. Peki, eğitim ödeneği ne kadar? Eğitim ödeneği hesaplara ne zaman yatırılacak? İşte detaylar...

İşsizlik ödeneğine başvuru yapan üniversite mezunu sayısı belli oldu!

İşsizlik ödeneği başvurularına ilişkin veriler paylaşıldı. Bu kapsamda, işsizlik ödeneğine başvuru yapan üniversite mezunu sayısı, 2023 yılının ilk 6 ayında 6 bin 290’ı yüksek lisans ve doktora mezunlarından oluşmak üzere 187 bin 871’e yükseldi.

Depremden etkilenenler dikkat! İşsizlik ödeneği o tarihte yapılacak! İşte detaylar…

Depremden etkilenenlerle ilgili adımlar atılmaya devam ediyor. İşsizlik ödeneği o tarihte yapılacak! İşte detaylar…

İşsizlik maaşına başvuracaklar dikkat! Tam bu kadar oldu! Hemen işsizlik ödeneğine bakın! 

İşsizlik maaşı, 2023 asgari ücret zammının ardından resmen değişti. İşsizlik maaşına başvuracaklar dikkat! Tam bu kadar oldu! Hemen işsizlik ödeneğine bakın! 

Öğretmenlere eğitim ödeneği ne zaman verilecek 2022? Öğretmen kırtasiye parası ne kadar?

Öğretmenlere eğitim ödeneğinin ne zaman verileceği ve Öğretmen kırtasiye parası ne kadar olduğu merak ediliyor. İşte merak edilen detaylar!

İşsiz ödeneği zamlandı! İşsize 10 ay boyunca yatacak! İşsizlik ödeneği ne kadar 2022?

İşsizlik ödeneğinin ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte 10 ay boyunca alınan işsizlik ödeneğine dair detaylar!

İşsizlik ödeneği 2022 ne kadar? İşsizlik ödeneğini kimler alabilir?

Sigortalı işsizlere 4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanununda belirtilen şartları taşımaları durumunda işsiz kaldıkları dönem için belirli miktarda işsizlik ödeneği yardımı yapılıyor. Peki, İşsizlik ödeneği 2022 ne kadar? İşsizlik ödeneğini kimler alabilir? İşte tüm detaylar...

Nisan ayı kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: "Nisan ayına ilişkin Kısa Çalışma ve İşsizlik Ödeneği ödemelerini yarın hesaplara yatırıyoruz." dedi.

Ilgın TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Ödeme planı kapsamında 180 aya varan vade sağlanan projede toplamda 609 adet daire satışa çıkarıldı. Peki Ilgın TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Emekli Zonguldak kura çekilişi ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 324 adet konut bulunuyor. Peki TOKİ Emekli Zonguldak kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi ne zaman?

Peşinatların 15 bin 399 TL'den başladığı projede 144 aya kadar vade sağlanıyor. Peki TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi ne zaman?

Kdz Zonguldak Ereğli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 200 adet konut satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Kdz Zonguldak Ereğli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

işsizlik ödeneği ne kadar Haberi

işsizlik ödeneği ne kadar

İşini bırakan ve gerekli şatları taşıyan herkese 30 gün içinde başvurmaları durumunda İŞKUR işsizlik ödeneği veriyor. İşsizlik ödeneği bu yıl için en az 2 bin 137 TL olarak duyuruldu. 

İşsizlik ödeneğinin miktarı kişinin prim gününe göre değişiklik gösteriyor. Sigortalı işsizlere belirtilen şartları sağlamaları durumunda ödeme yapacağı açıkladı. Ödemeler en az 2 bin 137 TL, en fazla ise 4 bin 270 TL olarak belirtildi. Peki, işsizlik ödeneğini kimler alabilir? İşsizlik maaşı şartları nedir? İşte tüm detaylar.. 

İŞSİZLİK ÖDENEĞİ ŞARTLARI NEDİR?

Kendi istek ve kusuru dışında işsiz kalınması, 

Hizmet akdinin sona ermesinden önceki son 120 gün hizmet akdine tabi olunması,

Hizmet akdinin feshinden önceki son üç yıl içinde en az 600 gün süre ile işsizlik sigortası priminin ödenmiş olması, 

Hizmet akdinin feshinden sonraki 30 gün içinde...