27 / 04 / 2024

İst Marina resimleri

İst Marina resimleri

İkinci etabında yer alan dairelerin satışına başlanan İst Marina ödeme seçenekleri kapsamında banka krediis ile 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 900 TL'den başlıyor...

Dap Yapı İst Marina projesinin www.istmarina.com.tr internet sitesi açıldı!

Dap Yapı İst Marina projesinin www.istmarina.com.tr internet sitesi açıldı. Kartal Sahili'nde yükselen İst Marina projesinde daire teslimleri 36 ay içerisinde yapılıyor...

Sinpaş Marina Ankara'da 25 bin TL peşinatla!

Bağımsız araştırma şirketi IPSOS’un yaptığı araştırmaya göre, 30 yaş üstü, 6 ay içinde konut almayı düşünen Ankaralıların ilk tercihi Sinpaş Marina Ankara oldu.

İst Marina Mayıs kampanyası 2016!

İst Marina Mayıs kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinat sonrasında, yüzde 50 kısım 18 ay sıfır faizle taksitlendiriliyor. Kalan tutar 2018'de ödeniyor.

Muğla Güllük Marina Projesi için soru önergesi hazırlandı!

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, eski Güllük Limanı ve Güllük Marina Projesi konusundaki belirsizlik hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun cevaplaması istemiyle bir yazılı soru önergesi verdi.

Setur Yunanistan’da 2 marina daha işletecek!

Akdeniz’in en büyük marina zincirlerinden olan Setur, Yunanistan’da biri ana karada diğeri adalarda 2 marina daha işletmek için girişimlere başladı. Setur Genel Müdürü Üstün Özbey, “Akdeniz çanağındaki tüm fırsatları değerlendiriyoruz” dedi.

1 milyarlık Viaport Marina Tuzla'da hayata geçiriliyor!

Dünyanın ilk deniz üstünde tasarlanan yaşam merkezi Viaport Marina, 1 milyar liralık yatırımla Tuzla'da kapılarını açtı.

Viaport Marina'nın resmi açılışı 29 Mayıs!

1 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilen Viaport Marina 29 Mayıs’ta kapılarını açıyor. Viaport Marina’da deniz üstünde konumlandırılan adacıklarda alışveriş yapılacak.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

Sinpaş Marina Ankara resimleri!

Yüzde 7 lansman indirim yapılan Marina Ankara 'da 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Proje Çankaya Oran'da hayata geçiriliyor. İşte Sinpaş Marina Ankara resimleri...

Relux Heights 173 resimleri!

Ümraniye Tepeüstü 'nde, İstanbul Finans Merkezi 'nin yanında inşa edilen Relux Heights 173 ev ve ofislerden oluşuyor. Relux Heights 173 resimleri için haberimize bakabilirsiniz.

Emlak Konut rekor kırdı!

Emlak Konut GYO, 2014’te satış ve ciro rekorları kırdı. 2014’te yıllık bazda, gelir kaleminde en fazla satışı İst Marina projesi gerçekleştirdi. İşte açıklanan çarpıcı rakamlar...

İstanbul Marina Kartal fiyatları ne kadar?

İstanbul Marina'da stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler bulunuyor. Peki İstanbul Marina Kartal fiyatları ne kadar?

İstanbul Marina iletişim bilgileri!

İstanbul Marina iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Stüdyodan 5 oda 1 salona kadar tüm daire tiplerine yer verilen projede teslimler 2016 yılının sonunda gerçekleşecek.

İstanbul Marina'da Şubat 2015'te peşinatı ödeme avantajı!

İçerisinde hastane,okul,ofis,cami,otel ve rezidans bulunan İstMarina'da peşinat ödemesi Şubat 2015'te. Kartal İst Marina Evleri projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 500 bin liradan başlangıç gösteriyor.

İst Marina resimleri Haberi

İst Marina resimleri

DAP Yapı imzasıyla inşa edilen İst Marina ödeme seçenekleri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Proje, 1.463 adet daireden oluşuyor. 


DAP İst Marina'nın sosyal imkanları arasında; cafe, güvenlik, marina, spor alanları, yürüyüş yolları, restoran, otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu bulunuyor. 


62 bin 75 metrekare arsa alanı üzerinde konumlanan DAP İstmarina'da katları 31 ila 38 arasında değişen İst Marina Evleri'nde; otel, marina, ticaret, konut, ofis, hastane, cami ve okul yer alıyor. 


Dairelerin metrekare birim fiyatlarının 4 bin 900 TL'den başladığı İst Marina ödeme seçenekleri dahilinde banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


İçerisinde;  1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerin bulunduğu Kartal İstmarina'da yer alan daireler 36...