25 / 04 / 2024

istanbul 90 saat su kesintisi olacak mı

istanbul 90 saat su kesintisi olacak mı

İstanbul 90 saat su kesintisi iptal mi? İstanbul 4 günlük su kesintisi yapılmayacak mı? İstanbul'da 4 gün su kesintisi olmayacak mı? İstanbul 90 saat - 4 gün su kesintisinde son durum ne?

THBB Başkanı Yavuz Işık: İstanbul'da 90 bin adet tabut bina var!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık fahiş fiyata beton satılmadığını söyleyerek kötü niyetlilerin olabileceğini söyledi. Işık,  Ayrıca İstanbul'da 90 bin tane tabut bina olduğunu ve hemen dönüştürülmesi gerektiğine dikkat çekti.

Konut fiyatları yüzde 90,3 arttı! İstanbul'da ortalama fiyatlar ilk kez 4 milyon TL'yi geçti!

TCMB tarafından açıklanan verilere göre, ortalama konut fiyatları 2023 Ağustos'ta yıllık bazda yüzde 90,3 artış gösterdi. Aktarılan detaylara göre, mega kent İstanbul'da ise ortalama fiyatlar ilk defa 4 milyon TL'yi aştı.

İstanbul bayram namazı saat kaçta? 28 Haziran bayram sabahı kaçta kılınacak?

Kurban Bayramı’nın gelip çatmasıyla bayram namaz saatleri sorgulanıyor. İstanbul’da bayram namazı saat kaçta sorusuna Diyanet tarafından açıklama geldi. 28 Haziran’da olan Kurban Bayram namazı için saatler il ve ilçe şeklinde paylaşıldı. İşte İstanbul için açıklanan bayram namazı saatleri…

İSKİ'den açıklama! İstanbul'da 24 saat su kesintisi var! Bu ilçeler dikkat!

İstanbul’un 6 ilçesinde birden su kesintisinin bir gün boyunca süreceği haberi geldi. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 6 farklı ilçede bugün 06.00 saatinden itibaren 20 Haziran 06.00 saatlerine kadar toplamda 24 saat boyunca su kesintisinin olacağını duyurdu.  İşte İstanbul’da 1 gün su ke

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Bakan Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması! İstanbul'da 90 bin konutun dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Bakan Kurum, "İstanbul'daki tüm mahallelerimizde dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyoruz. Hedefimiz, 90 bin konutun dönüşümünü gerçekleştirmek ve İstanbul'u doğal afetlere karşı daha dayanıklı hale getirmek. İlerleyen dönemlerde ise toplamda 1,5 milyon konutun dönüşümünü tamamlayacağız." ş

Prof. Dr. Naci Görür'den peş peşe deprem açıklaması: İstanbul'da can kaybı yaratacak bina sayısı 90 bin! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depreminde can kaybı yaratacak bina sayısının 90 bin olduğunu açıklayarak, çözüm önerilerini sıraladı.  

2023 Ramazan imsakiye! İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçta? 23 Mart 2023 İstanbul için iftar vakti!

Ramazan ayı geldi. Bugün ilk oruçlar tutuldu. Bu yıl 29 gün olan Ramazan ayının ilk iftarı da bu akşam tüm İslam alemi tarafından açılacak. Peki İstanbul, Ankara, İzmir iftar vakti saat kaçtır? İşte detaylar!

Barajlar alarm veriyor! Prof. Dr. Şen 'İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı!

Yağışların beklenen oranda olmaması sebebiyle Türkiye'de birçok baraj alarm vermeye başladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı.

İstanbul depremi kapıya dayandı! 90 bin binaya acil müdahale geliyor!

İstanbul'da depremde çökeceği öngörülen yaklaşık olarak 90 bin bina ya yıkılıp yeniden yapılacak ya da güçlendirilecek. Peki vatandaşların işi nasıl kolaylaştırılacak? İşte tek tek açıklanan o detaylar...

Olası İstanbul depreminde 90 bin yapı... Veriler peş peşe açıklandı! İstanbullular hemen bakın!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, depremle ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Olası İstanbul depreminde 90 bin yapı... Veriler peş peşe açıklandı!

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul depremi açıklaması! Megakentte 90 binden fazla bina... Son dakika! 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul depremi açıklaması! Megakentte 90 binden fazla bina... Son dakika! 

Bu saat bir canlı gibi yaşıyor! İlgisiz kalınca ölüyor

90'lı yılların çocukları hatırlar 'sanal bebekler' vardı, belirli saatlerde tıpkı bir insan bakar gibi yemesi ve diğer insani ihtiyaçlarını karşılamamız için uyarı verirdi Şimdi de buna benzer bir ürün tanıtacağız. Bu saat tıpkı bir insan gibi ilgisiz kalınca ölüyor.

istanbul 90 saat su kesintisi olacak mı Haberi

istanbul 90 saat su kesintisi olacak mı

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 4 gün su kesintisine yol açacak çalışma, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla durduruldu.


İSKİ'nin açıkladığı ve İstanbul'un Anadolu Yakası'nda 4 gün su kesintisine yol açacağı belirtilen Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezi'ndeki çalışma İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın talimatıyla durduruldu.


İBB'den yapılan açıklamada "Başkan Topbaş, söz konusu çalışmanın su kesintisine mahal verilmeden yapılması amacıyla yeniden planlanması için İSKİ Genel Müdürlüğü'ne talimat verdi. Çalışmanın nasıl ve ne zaman yapılacağı İSKİ tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak" denildi.



İstanbul'un hangi ilçelerinde su kesintisi yapılacaktı?


İSKİ, İstanbul’un 12 ilçesinde 24 Kasım-28 Kasım tarihleri arasında su kesintisi yaşanacağını duyurmuştu. Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisleri Trafo Merkezleri’nde yapılacak olan elektrik sistemlerini yenileme çalışmaları sebebiyle; 24 Kasım 2014 Pazartesi 09:00 ila 28 Kasım 2014 Cuma günü...