27 / 04 / 2024

istanbul barajları 2015

istanbul barajları 2015

İstanbul’a su sağlayan barajlardan Ömerli, Kazandere, Darlık ve Istrancalar’da yüzde 100 doluluk oranına ulaşıldı. Barajlardaki su miktarı, geçen yıl aynı dönemde yüzde 31,32 iken bugün itibarıyla yüzde 95,12 olarak ölçüldü.

İstanbul'daki barajların doluluk oranları yüzde 92 oldu!

İstanbul'da il genelindeki barajlarda ortalama doluluk yüzde 92,90 olarak ölçüldü. Ankara'daki barajların doluluk oranı ise yüzde 35 olarak kayıtlara geçti.

İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında su seviyesi 76,25 oranında yükseldi

İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranı, geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 118 yükseliş göstererek, yüzde 76,25 seviyesine kadar çıktı. 

İstanbul barajlarında son durum ne? 

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde başlayan ve çok etkili olan yağmurlar sonrasında gerçekleşen bu yağışların barajlara can suyu olduğu açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında yağışlarla beraber barajlardaki su seviyesi yüzde 8.77 oranında yükselerek yüzde 49.34 olarak gerçekleşti. İşte haberin detaylar

İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında bir günde 'rekor' doluluk gerçekleşti...

İstanbul'da son günlerde etkili olan yağışlar sonucu baraj doluluk oranları yükseliş gösterdiği açıklandı. Yapılan açıklama kapsamında, İSKİ verilerine göre, Alibeyköy, Büyükçekmece, Sazlıdere ve Istrancalar barajlarında önemli oranlarda doluluk meydana geldiği kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları..

İstanbul barajları alarm veriyor! Su seviyesi yüzde 21’e düştü

İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranı yüzde 21,01'e kadar geriledi. Son dönemde yağmurların yağmaması ve kurak bir dönem geçirdiğimiz son zamanlarda barajlarda alarm veriyor. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Barajlarında Endişe Verici Düşüş: Su Seviyeleri Felaket Derecesinde Azaldı!

İstanbul'da yaşanan aşırı sıcaklar, barajlardaki su seviyelerinde ciddi düşüşlere yol açtı. Bugün yapılan ölçümlerde, İstanbul'un ana su kaynaklarından olan barajların doluluk oranı alarm verici bir seviye olan yüzde 39.84 olarak tespit edildi.

İstanbul barajlarında doluluk oranı ölçüldü! Doluluk oranı yüzde 45,80 olarak açıklandı! 

İstanbul barajlarında doluluk oranı ölçüldü, yüzde 45,80 verisine ulaşıldı. Bu durum, kuraklığın  habercisi olarak kabul edildiğinden İSKİ su tasarrufu çağrılarına başladı. 10 yılın en kritik su sıkıntısının yaşanması tüm İstanbulluları ilgilendiriyor. Farklı ilçelerde ölçüm yapılan ölçüm detayları…

Nish İstanbul'un 2015 sonu değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nish İstanbul Projesi 9 adet işyeri 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

İstanbul barajları doluluk oranı Şubat 2016!

İSKİ verilerinden derlenen bilgilere göre barajlardaki mevcut su hacmi 23 Şubat 2016 tarihi itibariyle yüzde 86.60 olarak ölçüldü. İstanbul barajlarının ne kadarı dolu? İstanbul barajları doluluk oranı Şubat 2016...

İstanbul barajlarının ne kadarı dolu?

İSKİ verilerinden derlenen bilgilere göre barajlardaki mevcut su hacmi 22 Şubat 2016 tarihi itibariyle yüzde 86.68 olarak ölçüldü. İstanbul barajlarının ne kadarı dolu? İşte baraj doluluk oranları 22 Şubat 2016...

Mall Of İstanbul'un 2015 sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirket portföyünde yer alan Mall Of İstanbul Konut 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Mall Of İstanbul'un 2015 sonu değerleme raporu...

İstanbul Sapphire 2015 sonu değerleme raporu!

Kiler GYO İstanbul İli, Kağıthane İlçesi, Emniyet Evleri Mahallesi, 304 Pafta, 1947 Ada, 91 Parsel no'lu, 11.602,48 m2 yüzölçümlü, "Kagir Bina" nitelikli ana gayrimenkul üzerinde yer alan gayrimenkullere ait değerleme raporu yayınladı.

Bahçetepe İstanbul'un 2015 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı "İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında inşa edilen Bahçetepe İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı.

Metropol İstanbul'un 2015 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında inşa edilen Metropol İstanbul'un değerleme raporunu yayınladı.

istanbul barajları 2015 Haberi

istanbul barajları 2015

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) verilerinden derlenen bilgiye göre, kente su sağlayan barajlardaki mevcut su hacmi, yağmur ve kar yağışlarıyla artmaya devam ediyor. 


Barajlardaki su miktarı, geçen yıl aynı dönemde yüzde 31,32 iken bugün itibarıyla yüzde 95,12 olarak ölçüldü. Kente su sağlayan Ömerli, Kazandere, Darlık ve Istrancalar barajları, bugün itibarıyla yüzde 100’lük doluluk oranına ulaştı. Papuçdere, Büyükçekmece, Alibeyköy, Terkos ve Elmalı barajlarındaki doluluk ise yüzde 90’ın üzerinde. Sazlıdere ise yüzde 67,46 ile en az su bulunan baraj olarak dikkati çekti.


Yeni...