25 / 04 / 2024

İstanbul Belediye Konservatuarı

İstanbul Belediye Konservatuarı

1983 yılında İstanbul Belediye Konservatuvarı Kadıköy'e taşınacakmış. Kadıköy Meydanı'ndaki eski hal binası Atatürk Kültür Merkezi olarak tahsis edilmiş, binanın ilk iki katı konservatuvar binasına ayrılmış.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

O belediye tam 105 personel alıyor! Başvuru şartları resmen belli oldu! Belediyede çalışmak isteyenlere büyük fırsat!

İstanbul'daki belediyeler alım yapmaya devam ediyor. Belediyelerde çalışmak isteyen binlerce kişi ise belediye personel alımı ilanlarını araştırıyor. İşte o belediye tam 105 personel alıyo. şartları resmen belli oldu! İstanbul'da büyük fırsat!

İstanbul'da o belediye personel alımı yapacak! Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı

Belediye personel alımları binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son gelen alım ilanına göre  İstanbul Fatih Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu. Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı.

Tarihi Yarımada'da konut imarlı satılık arsa fırsatı! Belediye resmen açıkladı! Aman bu tarihi kaçırmayın!

Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Ali Kuşçu Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Fatih'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Fatih'te 2 adet arsa satılıyor! Belediye peş peşe duyurdu! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz! 

Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Farih ilçesi,  Molla Gürani Mahallesinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Fatih'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Belediye'den İstanbul ve İzmir'de satılık arsa fırsatı! 30 adet arsa 900 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul'da 1, İzmir'de ise 29 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve İzmir'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul Gaziosmanpaşa'da satılık gayrimenkul fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

İstanbul ili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Gaziosmanpaşa ilçesi, Karlıtepe Mahallesi'nde yer alan yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediye Kağıthane'de arsa satıyor! Arsa sahibi olmak isteyenler şimdi baksın! 

Kağıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Sultan Selim Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 evler ile 9 adet iş yeri satılıyor! Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

İstanbul ili Güngören Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Güngören ilçesi, Çinçindre Caddesi'nde yer alan 96 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire ile 9 adet iş yerini satıyor. Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

İstanbul'da taksitle satılık arsa ve bina fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

Sancaktepe Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan Mahallesi'nde yer alan 1 adet arsa ile 1 adet binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Belediye'den İstanbul'un göbeğinde satılık arsa fırsatı!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 275,61 metrekare alana sahip.

İstanbul'da 6 taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Belediye resmen açıkladı, fiyatı duyan inanamadı!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Arsanın satış fiyatı dudak uçuklattı. İşte ayrıntılar...

İstanbul Belediye Konservatuarı Haberi

İstanbul Belediye Konservatuarı


  

Kadıköy Meydanı'ndaki eski hal binasının ilk iki katı İstanbul Belediye Konservatuvarı'na ayrıldı


  İstanbul Belediye Konservatuvarı Kadıköy'e taşınıyor


  60 yıllık bir kuruluş olan konservatuvar faaliyetlerine halen eki bir binada devam ediyor


   İstanbul Belediye Konservatuvarı, Kadıköy Atatürk Kültür Merkezi'ne taşınıyor.

   60 yıl önce Balkanlar'ın ilk konservatuvarı olarak kurulan bugüne kadar birçok ünlü sanatçı yetiştirerek, kültür hayatımıza hizmet veren, İstanbul Belediye Konservatuvarı, faaliyetlerini halen eski bir bina dahilinde devam ettiriyor. İstanbul Belediye Başkanı Abdullah Tırtıl tarafından Kadıköy'deki eski hal binası, Atatürk Kültür Merkezi olarak tahsis edilmiş, onarımı tamamlanmak üzere olan binanın 1. ve 2. katları da konservatuvara ayrılmıştı. Yaklaşık 5 milyon...