26 / 04 / 2024

istanbul da cumhuriyet bayramı etkinlikleri

istanbul da cumhuriyet bayramı etkinlikleri

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Bayramı'nın 90. yılı benzersiz ve görkemli bir törenle kutlanacak. İstanbul Boğazı'nda havai fişek, ışık ve ses gösterileri düzenlenecek...

Kahramanmaraşlılara müjde! Elbistan'da Cumhuriyet'in 100. yılına özel 126 konut teslim ediliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş depremlerden ikincisinin merkez Elbistan'da nisan ayında temelleri atılan 126 deprem konutun, Cumhuriyet'in 100. yılına özel, hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar yarın trafiğe kapalı? Marmaray, İZBAN ve metro ücretsiz mi?

Türkiye yarın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yılını kutlayacak. Bu kapsamda İstanbul'da Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla hangi yollar kapalı olacak. Ayrıca ulaşımda ücretsiz yapılacak. İşte detaylar...

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İşte ücretsiz müzeler...

İstanbul'da Şubat ayı enflasyonu yüzde 3.8 oldu! Yıllık rakam buz kestirdi!

İTO, Şubat 2023'te istanbul'da perakende fiyatların yüzde 3,83, toptan fiyatların yüzde 2,38 oranında yükseldiğini duyurdu. İTO, yıllık enflasyonu ise yüzde 78 şeklinde açıkladı. İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul’da son 2 yılın en sert düşüşü! Endeks yüzde 8,62 oranında çakıldı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından Borsa istanbul’da dün başlayan sert düşüşler bugün de devam etti. BIST 100 endeksi 22 Mart 2021'den bu yana en sert düşüşünü yaşadı.

İstanbul'da konut fiyatları rekora gidiyor!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından açıklanan Ekim 2022 Konut Fiyat Endeksi verilerine göre; İstanbul'da ortalama konut fiyatları metrekare başına 1432 dolara çıktı.

Blackspade 18'inci mağazasını Vadi istanbul'da hizmete açtı!

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, Vadi istanbul'da mağaza açtı...

İstanbul'da 10 İstihdam Ofisi açılacak!

istanbul'da 10 İstihdam Ofisi açmayı planladıklarını söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ''Tüm İstanbul'da gereksinimin sayısı olarak 10 tane açmayı düşünüyoruz, artabilir'' dedi.

İstanbul'da konut metrekare fiyatı 3 bin 832 liraya çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) verilerine göre Türkiye'de konut metrekare ortalama birim fiyatı son 5 yılda yüzde 82,5 artış gösterirken, İstanbul'da yüzde 113 yükseldi..

İstanbul'da gelecek yıl 117 AVM olacak!

VIA DMC'nin Genel Müdürü Ogün Turanlı,istanbul'da gelecek yıl inşaatlar bittiğinde toplam 117 AVM'nin olabileceğini söyledi.

Cumhuriyet tarihinin ilk kilisesi İstanbul'da inşa edilecek!

Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir kilisenin sıfırdan inşa edilmesine onay çıktı.Yapılacak kilisenin İnşaat maliyetinin tamamı Süryani Kadim Meryem Ana Kilisesi Vakfı tarafından ödenecek.

Ağrı'da Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin halı saha iskelesi çöktü!

Ağrı’da, Cumhuriyet Anadolu Lisesinin yapımı devam eden halı saha iskelesinin çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Cumhuriyet Anadolu Lisesinin bahçesinde yapılan halı saha inşaatı bilinmeyen bir nedenle çöktü.

Re/Max Piramit İstanbul'da 2 yeni ofis açacak!

Re/Max Piramit'in Genel Müdürü Nurdan Tartanoğlu, Re/Max içinde kendi zincirini kurmaya yönelik adımlar attığını, bu amaçla önümüzdeki yıl istanbul'da iki yeni ofis daha açacağını belirtti.

istanbul da cumhuriyet bayramı etkinlikleri Haberi

istanbul da cumhuriyet bayramı etkinlikleri


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, İstanbul Boğazı'nda havai fişek, ışık ve ses gösterileri düzenlenecek.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Cumhuriyet Bayramı'nın 90. yılı benzersiz ve görkemli bir törenle kutlanacak. 


İstanbul Boğazı'nda havai fişek, ışık ve ses gösterileri ile kutlamalar, bayram coşkusuna yakışır görsel bir şölene dönüştürülecek. 


Boğaziçi Köprüsü ve Kız Kulesi arasındaki alanda yapılacak gösteriler, saat 19:30'da ışık gösterisiyle başlayacak. Büyük havai fişek gösterisi ise Ortaköy Meydanı'ndan saat 19:45'te İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından başlatılacak. 


Gösterilerde, 16 ayrı noktadan 20 tonluk, 48 bini aşan sayıda havai fişek atışı yapılacak, her biri 8 bin watt enerji veren 150 "skytracer" kullanılacak. En büyüğünün ağırlığı 10 kilogramın üzerinde olan havai fişekler, İstanbul Boğazı’nda 250 metreye kadar yükselecek. Boğaziçi Köprüsü üzerinde 60 ateşleme...