18 / 04 / 2024

istanbul dev projeler

istanbul dev projeler

2015 yılı seçim beyannamesinde Türkiye’yi yeniden şantiye haline getirecek dev projeleri hayata geçirme taahhüdü bulunuyor. Lojistik merkezlerden, yaz-kış ve termal turizmine ve kentsel dönüşüme kadar birçok sektörde ciddi yatırımlar başlatılacak.

Dev projeler bir çok işçiye iş imkanı sağlıyor!

Dev bütçeleriyle olduğu kadar çalışan sayılarıyla da dikkat çeken milyarlık projeler, işçisinden ustasına, mimarından mühendisine kadar binlerce kişinin umut kapısı oldu...

İstanbul'daki dev projelerin değeri 102 milyar doları geçti!

İstanbul'da inşaat çalışmalarına başlanan ve başlanacak olan dev projelerin toplam bedellerinin 102 milyar doları aştığı kaydedildi...

İstanbul'daki dev projeler gayrimenkullere prim sağladı!

İstanbul'da hayata geçirilen 3. köprü, Kanal İstanbul gibi dev projeler, vatandaşlar yaradı. İstanbul'un hemen her bölgesi prim yaptı...

İstanbul'daki 12 milyon metrekarelik dev askeri arazi rezerv alan ilan edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul Başakşehir'de yer alan dev askeri araziyi rezerv alan olarak imara açtı.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ'den Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut geliyor! Dev projeler için ÇED süreci başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kanal İstanbul manzaralı 1.751 yeni konut için düğmeye bastı. Toplamda 5 etaplık projenin 4. ve 5. etapları için ÇED süreci başlatıldı. 

İstanbul'a 2 yeni millet bahçesi daha geliyor! Projeler için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi için düğmeye bastı. İşte mega kent İstanbul'da hayata geçirilecek olan o projeler...

Emlak Konut GYO'nun hangi projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, hayata geçirdiği projelerin değerleme raporlarını yayınladı. Peki Emlak Konut GYO'nun hangi projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o dev projeler ve değerleri...

Depreme karşı dev yenilenme başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul için depreme yönelik dev dönüşüm hareketini başlattı. Buna göre; kentsel dönüşüm için yeni projeler hayata geçirilecek.

Dünyadaki 10 büyük projeden 6'sı Türkiye'den! 

Türkiye son yıllarda dev yatırımlı projelerle dünya çapında adından söz ettiriyor. İşte Türkiye'de son yıllarda tartışmalara konu olan dev projeler...

Arap Körfezi’nde dev projeler birer birer durdu!

Dünyanın en zengin bölgelerinden biri olan Arap Körfezi’nde dev projeler birer birer durdu...

Kanal İstanbul’a rakip! Dev baraj projesi!

Hollandalı bilim insanı Sjoerd Groeskamp, Kanal İstanbul’a rakip olan projesini tanıttı. Dev projede Fransa ile İngiltere ve İskoçya ile Norveç arasına iki adet baraj bulunuyor.

Dev projeler Türk müteahhitlere emanet!

Bugüne kadar 126 ülkede 400 milyar dolarlık 10 bine yakın proje üstlenen Türk müteahhitleri, dünyayı inşa etmeye devam ediyor. Sadece son 1 hatfada 3 dev projeye imza atan müteahhitlere, Avrupa, Rusya ve Ortadoğu’dan teklif yağıyor...

Darıca askeri alan dev projelerle cazibe merkezi olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca eski askeri alanının sahil bölgesinde inşa edilen dev projeler bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Masar İnşaat 425 Milyon TL'lik yatırımla Türkiye'de! 

Suriye'den Suudi Arabistan'a uzanan çok sayıda bölgede dev projeler geliştiren Masar İnşaat rotasını Türkiye'ye çevirdi. 2019’da ilk etapta Düzce ve İstanbul-Pendik ’de yaklaşık 425 milyon TL’lik bir yatırımla iki projeye imza atacak.

Irak’ta dev projeler Türk müteahhitleri bekliyor!

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün, Irak’ın, yeniden yapılandırma için 2019’u hazırlık dönemi olarak geçireceğini söyleyerek, Irak izlenimlerini anlattı.

istanbul dev projeler Haberi

istanbul dev projeler

2015 yılı seçim beyannamesinde Türkiye’yi yeniden şantiye haline getirecek dev projeleri hayata geçirme taahhüdü bulunuyor. Yatırımlar kamu özel işbirliği modeli ile ağırlıklı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda lojistik merkezlerden, yaz-kış ve termal turizmine ve kentsel dönüşüme kadar birçok sektörde ciddi yatırımlar başlatılacak.


Türkiye'nin büyümesi, gelişmesi için ikinci atılım dönemi hazırlıklarını başlatan Ak Parti, seçim beyannamesinde Türkiye'yi yeniden şantiye haline getirecek sektörel projeleri hayata geçirme taahhüdünde bulundu. Bu kapsamda kamu özel işbirliği (KOİ) modeli ile önümüzdeki yıllarda lojistik merkezlerden, yaz-kış ve termal turizme, gemi inşadan, kentsel dönüşüm sağlayacak inşaata kadar birçok sektörde ciddi yatırımlar başlatılacak.


KOİ MODELİNİN AĞIRLIĞI ARTACAK

Önümüzdeki dönemde iç piyasada rekabet ortamının kalite ve yüksek nitelikli talep üzerine kurulmasının sağlanması için bütün sektörlerde kamu özel işbirliği (KOİ) modeli uygulamaları geliştirilecek.


MÜTEAHHİTLİĞE FİNANSMAN

Yurtdışı müteahhitlik...