24 / 04 / 2024

İstanbul Emir Yapı İnşaat adres 

İstanbul Emir Yapı İnşaat adres 

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kızılay tarafından kuruldu.

AFAD yöneticisi uyardı! Deprem öncesi İstanbul'da neler yapılmalı?

AFAD Risk Belirleme ve Önlem Dairesi Başkanı Gökhan Yılmaz, olası bir Marmara depremi öncesi İstanbul'da yapılması ve alınması gereken önlemşeri açıkladı. Olasuı bir depremde beler yapılmalı işte yanıtı...

İstanbul İkon Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul İkon Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Demir ve Mustafa Dalyan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

İstanbul Surları Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Surları Yapı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da AbdulMunem Abra Alqun ve Ragab Alfayturı ortaklığında kuruldu.

İstanbul Etik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Etik Yapı Laboratuvar Hizmetleri Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Deniz Çınar tarafından kuruldu.

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kızılay tarafından kuruldu.

Mehmet Barlas: İmamoğlu, Kanal İstanbul için cumhurbaşkanıyla çalışırsa yapıcı olur!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Barlas bugün kaleme aldığı yazısında "Kanal İstanbul'un yapımında Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la uyum içinde çalışırsa ileride Türk siyasetinde yapıcı bir isim olarak yer alır" ifadelerine yer verdi.

İstanbul'un riskli yapı stoku ortadan kalkıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada İstanbul'un yapı stokunun yüzde 50'sinin çok kısa sürede yenilenebileceğini dile getirdi.

İstanbul'daki yapıların ne kadarı riskli?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un deprem gerçeğine dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ekrem İmamoğlu, "Biz, İstanbul’da yapıları tetkik ediyoruz. Ve ne yazık ki manzara, düşündüğümüzün çok daha ötesinde. Neredeyse 1’e 3, 1’e 4 oranında yoğun bir riskli yapı stoku önümüze çıkıyor" dedi.

Yunanistan Dışişleri: Kanal İstanbul’un yapımı Türkiye’nin iç meselesidir!

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aleksandros Papaioannou, Kanal İstanbul’un yapımının Türkiye’nin iç meselesi olduğunu söyledi.

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul’da yapı sektörü masaya yatırıldı!

Bu sene 43. kez gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un kapılarını 06 Nisan Salı günü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açtı. 

Kanal İstanbul neden yapılmalı?

Son günlerde çılgın proje Kanal İstanbul yine gündemde. Kanal İstanbul'la ilgili yetkili isimlerden yapılan açıklamaların ardından, projeye ilişkin yorumlar da arttı. Peki Kanal İstanbul neden yapılmalı? İşte Kanal İstanbul için 10 gerekçe...

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ert Emir Yapı Malzemeleri Otomotiv Turizm Anonim Şirketi bugün Beykoz’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihal Budak tarafından kuruldu.

İstanbul Emir Yapı İnşaat adres  Haberi

İstanbul Emir Yapı İnşaat adres 

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kızılay tarafından kuruldu.

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...