29 / 03 / 2024

istanbul ensis örnek daire

istanbul ensis örnek daire

Sultanbeyli İstanbul Ensis satılık dairelerin fiyatları 180 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Sultanbeyli İstanbul Ensis projesinde yer alan konutlar için banka kredisi ile vadelendirme seçeneği uygulanıyor

İstanbul Ensis örnek daire!

İstanbul Ensis örnek daire görselleri haberimizde yer alıyor. Konut büyüklükleri 70 ve 130 metrekare arasında değişen projede toplam 60 daire yer alıyor ve fiyatlar 155 bin TL'den başlıyor...

Evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? Yeni yasaya İstanbul'dan ilk örnek geldi! 

Yeni kentsel dönüşüm yasası ve ‘rezerv alan’ ilanı mülkiyet dokunulmazlığı çerçevesinde sık sık tartışma konusu oluyor. Peki evi rezerv alan ilan edilen kiracılar ne olacak? İşte İstanbul'dan bir örnek... 

İstanbul ve Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, 2017’de “riskli bölge” ilan edilen Bağcılar Kirazlı Mahallesi’ndeki 7 blok, 190 konuttan oluşan “As Fatih Kent Sitesi”nin depreme karşı kentsel dönüşümünü yapacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Türkiye’ye de anlatacağız bu modeli örnek olarak" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanal İstanbul projemiz tüm dünyaya örnek olacak!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Kanal İstanbul Projemiz de tüm dünyaya örnek olacak" dedi.

Cer İstanbul projesinin örnek dairesi tamam!

Bulunduğu bölgeye değer katan projelerin markası olan Ege Yapı tarafından Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirilen Cer İstanbul'un örnek dairesi hazır. 

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamam!

Skyland İstanbul’un örnek dairesi görücüye çıkarıldı. Projenin daireleri Gönye Proje Tasarım tarafından hazırlandı.

Heran İstanbul örnek daire!

Heran İstanbul'da daireler lansmana özel fiyatlar 269 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. İşte Heran İstanbul örnek dairesi..

Kordon İstanbul örnek dairesi tanıtıldı!

Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen Kordon İstanbul projesinin 2+1 olarak tasarlanan örnek dairesi tanıtıldı...

Ahes Misal İstanbul : İstanbul'a misal Türkiye'ye örnek olacak!

Süleyman Ekşi İnşaat tarafından hayata geçirilen Ahes Misal İstanbul projesi "İstanbul'a misal Türkiye'ye örnek olacak" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projenin metrekaresi 5 bin 230 TL'den satılıyor.

Misal İstanbul projesi İstanbul'a misal, Türkiye'ye örnek olacak!

"İstanbul'a misal Türkiye'ye örnek olacak!" sloganıyla satışa çıkarılan Ahes Misal İstanbul projesinde daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor...

Piyalepaşa İstanbul sektöre örnek olacak!

Piyalepaşa’da inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesinde çalışmalar hızla sürüyor. Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa İstanbul'un sektöre de örnek olması bekleniyor.

Büyükyalı İstanbul'un örnek daireleri tanıtıldı!

Özak GYO, Ziylan Grup ve Yenigün İnşaat’ın, Emlak Konut GYO güvencesiyle Kazlıçeşme Sahil Yolu’nda hayata geçirdiği Büyükyalı İstanbul’un, lüksü ve iyi yaşamı yansıtan 4 farklı tipteki örnek dairesi basına tanıtıldı.

Büyükyalı İstanbul örnek daire lansmanı 29 Kasım'da!

Büyükyalı İstanbul projesinin örnek daireleri 29 Kasım'da lanse ediliyor. Ayrıca 220 yat kapasiteli marinanın olacağı Büyükyalı projesine özel üç deniz taksi siparişi verildi...

Piyalepaşa İstanbul semt hayatını örnek daireye taşıyor!

“Piyalepaşa İstanbul” geçtiğimiz yıl gayrimenkul sektöründe fark yaratan ve büyük ilgi gören ödüllü reklam filminin ardından ikinci serisini örnek daire üzerinden ekranlara taşıyor.

istanbul ensis örnek daire Haberi

istanbul ensis örnek daire

Ensis Evleri projesi, Anadolu Yakası içinde Sultanbeyli Bölgesi'nde inşa ediliyor. Sultanbeyli İstanbul Ensis satılık daire bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Sultanbeyli İstanbul Ensis projesi, Arsel Yapı tarafından yükseliyor. Sultanbeyli İstanbul Ensis kapsamında toplamda 60 konut bulunuyor. 


Sultanbeyli İstanbul Ensis satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salondan meydana geliyor. Sultanbeyli İstanbul Ensis teslimleri hemen yapılıyor. 




Sultanbeyli İstanbul Ensis satılık daire fiyatları 180 bin TL'den başlıyor. Sultanbeyli İstanbul Ensis ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 


Sultanbeyli İstanbul Ensis projesinde yer alan dairelerin alanları 70 metrekareden başlıyor ve 130 metrekareye kadar yükseliyor. 


Sultanbeyli İstanbul Ensis kapsamında oyun alanlarından spor...