24 / 04 / 2024

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamam!

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamam!

Skyland İstanbul’un örnek dairesi görücüye çıkarıldı. Projenin daireleri Gönye Proje Tasarım tarafından hazırlandı.



Eroğlu Yapı güvencesiyle inşa edilen Skyland İstanbul, Seyrantepe’ye yeni canlılık taşıdı. Projenin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor. Gönye Proje Tasarım tarafından tasarlanan daire, keyifli bir yaşam sürmeyi hedefleyen ve hayatı çocukları ve yakın dostları ile paylaşan bireylere uygun, modern iç mekan tasarımı ile öne çıkıyor.

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamam!

Büyük projeler imza atan Eroğlu Yapı’nın hayata geçirmekte olduğu Skyland İstanbul, eşsiz orman ve panoramik şehir manzarasıyla dikkatleri üzerine topluyor. Örnek dairesi tamamlanan proje, Gönye Proje Tasarım tarafından tasarlandı. Örnek daire, sanat ve moda ile yakından ilgilenen, aktif şehir yaşamına uyum sağlayan, sosyal hayatını çocukları ve yakın dostları ile evinde de sürdürmek isteyen kişilere uygun iç mekan tasarımına sahip.

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamam!

Çocuklu ailelere için keyif dolu yaşam alanları

Sezonun trend malzemeleri ve renkleri tercih edilen Skyland İstanbul'da, klasik nötr tonlar, taş ve ahşap dokularıyla dengeleniyor. Tüm mekanlarda fonksiyonlara özel kimliklerin yaratılmasına önem verilen projede, ev sahipleri için çeşitli yerleşim fikirleri ve çözüm önerileri mevcut. 

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamam!

Skyland İstanbul'da yer alan daireler yüksek tavan ve salona bağlanan terasıyla öne çıkıyor.Ayrıca konut içerisinde bulunan yatak odalarından biri edebiyata ve okumaya meraklı üniversite öğrencisi bir genç kız için tasarlanırken, diğer oda ise 5 yaşındaki ikiz erkek çocuklara hitap ediyor. Bu sayede kdaire sahiplerine işlevli ve şık yerleşim olanakları sunuluyor.

Skyland İstanbul’da teknoloji, sağlık ve konfor bir arada sunuluyor

Skyland İstanbul’da konut sahibi olmak isteyenlere, farklı ihtiyaç ve bütçelere göre hazırlanmış ödeme planlar sunuluyor. Sky Residence, stüdyo dairelerden 4 oda 1 salon dairelere kadar büyün ihtiyaçlara uygun seçenekler sağlanıyor.

Konutlar orman ve şehir manzarası, geniş balkonlarıyla dikkat çekerken, diğer kulenin zirvesinde bulunan ve 8 katta yayılan Sky Premium Residence, sadece bu katlara özel giriş, resepsiyon alanı ve asansör imkanıyla 45 katlı kulede müstakil ev şansı sağlıyor. 

Skyland İstanbul daireleri 2. ve 3. köprüye hakim 180 derecelik kesintisiz şehir ve adalar manzarasına sahip. Sky Deluxe Residence'te ise, özgün iç mimarisi, 10 bin metrekarelik peyzaj alanı, 1+1’den 4+1 dublekse varan daire olanakları sağlıyor.

Skyland İstanbul’un örnek dairesi tamam!

Sky Deluxe bünyesindeki 4+1 dubleks daireler, kış bahçeleriyle ön plana çıkıyor. Ev sahipleri, dairelerinde, hızlı asansör sistemi ve akıllı bina teknolojilerinden faydalanıyor. Rezidanslarda bulunan iklimlendirme teknolojisi, farklı mekânlara göre değişen ısı değerleriyle ihtiyaçları karşılayan bir yaşam alanı sunuyor. ‘Touch panel’ teknolojisi sayesinde aydınlatma ve iklimlendirme sistemleri mobil cihazlar ve bilgisayarlar aracılığıyla kontrol ve kumanda edilebiliyor. 

Sky Deluxe'ün sosyal tesisleri arasında bulunan Skyland Wellness, spa ve masaj hizmeti ile şehir yaşamının stresini atmaya yardımcı oluyor. Sosyal alanda ayrıca, alanında uzman eğitmenlerin eşliğinde spor yapma imkanı ve çocuklara ve yetişkinlere özel açık ve kapalı yüzme havuzları yer alıyor.

Web: www.skylandistanbul.com/


Geri Dön