20 / 04 / 2024

istanbul esenyurt gayrimenkul yatırımı

istanbul esenyurt gayrimenkul yatırımı

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında, okuyucusunun sorduğu '' Esenyurt'a yatırım yapalım mı?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Tunalı, Mehmet Mutlu, Mustafa Keskin ve Selim Us ortaklığında kuruldu.

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Safeway İstanbul Property Gayrimenkul Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nourı Dorbı tarafından kuruldu.

Istanbul Key Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Istanbul Key Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli iel Ahmed Mohammed Baharetha ve Imad Jamal Ahmed ortaklığında kuruldu.

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

İstanbul Net Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Ervüs ve Erdem Kösoğlu ortaklığında kuruldu.

Reysaş GYO, İstanbul Esenyurt'taki deposunu 18 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO, İstanbul ili, Esenyurt ilçesi, Esenyurt Mahallesi, 2642 ada 1 parselde bulunan 41 bin 865 metrekarelik deponun 13 bin 300 metrekarelik alanını "DSV Hava ve Deniz Taşımacılığı A.Ş.'ye 1 yıllığına 18 milyon TL+KDV bedelle kiraya verdi. 

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Melli İstanbul Group Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Edi Muhammed Kurbanzada ve Mohammad Hussaı Qurbanzada ortaklığında kuruldu.

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından açıldı.

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi açıldı!

Hafez Taplux Group Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi İstanbul Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Ashoortamımı tarafından açıldı.

Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul'daki gayrimenkulünü 52.3 milyon TL'ye satıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Sultanbeyli'de yer alan gayrimenkulü 52 milyon 357 bin 410 TL bedelle satışa çıkardı. 

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Hdf Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Kanoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Perakende Gayrimenkul Kiralama Yönetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Demir tarafından kuruldu.

Şems İstanbul Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şems İstanbul Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul'un gayrimenkul gelirleri 15 milyar dolara ulaşabilir!

Kanal İstanbul için yapılan finansal fizibilite çalışmasına göre gelirler; gayrimenkul gelirleri, kanal kullanım/kiralama gelirleri, kanal işletme gelirleri, entegre tesis işletme gelirleri olarak belirlendi. Gayrimenkul gelirlerinin senaryolara göre 15 milyar dolara ulaşabileceği belirtildi.

istanbul esenyurt gayrimenkul yatırımı Haberi

istanbul esenyurt gayrimenkul yatırımı

Ceren Hanım, İki aydır 250 bin lira civarında bir parayla ev almaya çalışıyoruz. Toplamda o kadar paramız da yok aslında ama kredi çekmeyi düşündük. Nereleri tavsiye edersiniz? Biz İstanbul'da oturuyoruz. İstanbul'da bu paraya ev alınır mı? Kâğıthanede hem yeni inşaatlar var hem eski ama yenilere de güvenemedik. Sizce bu paraya gerçekten ev alınır mı alınırsa nereden? (Erdem İ.) 



Erdem Bey, 250 bin lira az para değil. Elbette bu paraya da alınabilecek evler var. Yeni ve bitmiş bir ev için zor bir tutar ama toprak aşamasından girebileceğiniz projelerde bu fiyatı yakalamak mümkün. Üstelik artık inşaat sektöründe satış sezonu kapandı. Dolayısıyla çok daha esnek planlarla ve iyi bir pazarlıkla ev alınabilecek bir dönemdeyiz. Size tavsiyem, deprem yönetmeliğinden önce yapılan konutlan da depremden...