25 / 04 / 2024

İstanbul Formula tesisleri

İstanbul Formula tesisleri

2005 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kurtköy'de yapılacak ''Formula 1'' yarışları için toplam 50 trilyon lira para harcamış. Yol çalışmalarına 250 bin ton asfalt kullanan belediye, 15 bin de ağaç dikmiş.

Emlak Konut GYO Florya Metin Oktay Tesisleri arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy arsasının değerleme raporunu yayınladı. Peki üzerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı arsanın değeri ne kadar oldu?

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi açıldı!

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi Esenyurt’ta 155 milyon 315 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Kaya tarafından açıldı.

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi açıldı!

Rönesans Endüstri Tesisleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Kosifler Şubesi Ataşehir’de 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kurumsak ve  Günalp Sağlam tarafından açıldı.

Pendik Güzelyalı Liman Tesisleri 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Güzelyalı Liman Tesisleri 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Düzce'de inşaatı tamamlanan eğitim tesisleri açıldı!

Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapımı tamamlanan eğitim tesisleri açıldı.

Ambarlı Liman Tesisleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Ambarlı Liman Tesisleri, Liman (Yükleme ve Boşaltma) İskele ve Rıhtım Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Intercity İstanbul Park'tan Formula 1 pisti açıklaması!

Intercity İstanbul Park CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in Formula 1 pisti ile ilgili açıklamasına istinaden yeni bir basın açıklaması yaptı.

İstanbul Sinopspor Kulübü Tesisleri açıldı!

Küçükçekmece Belediyesi'nin inşa ettiği İstanbul Sinopspor Kulübü Tesisleri spor, sanat ve siyaset dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla hizmete açıldı.

BJK Süleyman Seba Tesisleri’nde yeni kiracı arayışında!

Şampiyonluğunu kutlayan Beşiktaş Jimnastik Kulubü (BJK), İstanbul Fulya’da yer alan Süleyman Seba Tesisleri’ndeki ticari alan için yeni kiracılar arıyor.

Ataköy Emlak Bankası tesisleri yıkılıyor!

Ataköy Emlak Bankası tesislerinin 'Spor Tesisleri Alanı', İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde yapılan plan değişikliği ile 'Mesleki ve Teknik Öğretim Tesis Alanı'na çevrildi.

Kazımkarabekir Mevlanaspor Tesisleri imar planı askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da yer alan Kazımkarabekir Mevlanaspor Tesisleri'ne ilişkin imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Staubli, İstanbul'da yeni ofis ve tesisleri açıldı!

Tekstil makineleri, akışkanlar için hızlı bağlantı elemanları ve robot üretiminden oluşan üç bağımsız alanda mekatronik çözümler sağlayan Stâubli'nin, İstanbul Anadolu Yakası -Tuzla'daki yeni ofis ve tesisleri açıldı.

Büyükçekmece Belediyesi 44.6 milyona konaklama tesisleri yaptıracak!

Büyükçekmece Belediyesi, İstanbul Büyükçekmece'de “Film Stüdyoları, Kültürel Kompleks, Eğitim, Sosyal ve Konaklama Tesisleri” inşaatı işini ihaleye çıkardı. Konaklama tesislerinin muhammen bedeli 44 milyon 613 bin 752 TL olarak belirlendi.

İstanbul Formula tesisleri Haberi

İstanbul Formula tesisleri



Büyükşehir, Formula 1 için 50 trilyon harcadı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Formula-1 alanına ve yol güzergahına 250 bin ton asfalt kullandı, bölgede 250 bin metrekarelik yeşil alan oluşturuldu, 15 bin ağaç dikildi


ZEKERİYA GÜLÜN/İSTANBUL


    İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ''Formula 1'' yarışları için toplam 50 trilyon lira harcadı. Büyükşehir Belediyesi, hem İzmit hem de İstanbul yönünden E5, TEM ve Sahil Yolu'nu kullanarak ''Formula 1'' pistine gelecek yarış severler için 24 km uzunluğunda yol çalışması yaptı. Çift yönlü ve 3 şeritli bu yolun 13.5 km'lik bölümü yeniden yapıldı. Yol çalışmalarında toplam 250 bin ton asfalt kullanıldı. 


250 bin metrekare yeşillendirildi


   24 km'lik yolun tüm...