19 / 04 / 2024

İstanbul gayrimenkul sektörü 2019

İstanbul gayrimenkul sektörü 2019

CK Enerji Boğaziçi Elektrik'in İstanbul Avrupa yakasının Gayrimenkulün Enerjisi Raporu'na göre 2018 yılında 130 bin 380 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Krizi fırsata çevirdiler!

Minimalizmin gayrimenkul sektöründe bir yaşam tarzına dönüştüğünü söyleyen Atlas Group Yönetim Kurulu Başkanı Umut Bingöl, “Mali şartlar, ev sahibi olmayı zorlaştırıyor. İstanbul gibi büyükşehirlerdeki insanlar da daha sade ve minimalist bir yaşam biçimini seçerek, çözümü ‘tiny house’larda buluyor.

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde geri sayım başladı! Gayrimenkul sektörü 7 Kasım'da buluşacak! 

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 7 Kasım günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde değerlendirilecek.

İstanbul-İzmir Otoyolu gayrimenkul sektörünü olumlu etkiledi!

İzmir Coldwell Banker Liva Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Yalınızoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının İzmir’in gayrimenkul sektörünü olumlu etkilediğini söyledi.

İstanbul Havalimanı gayrimenkul sektörünü hareketlendirecek!

İstanbul Havalimanı'nda 6 Nisan itibariyle taşınma süreci tamamlanmış olacak. Yıllık 200 milyon yolcu kapasitesine sahip havalimanı açılışının gayrimenkul sektörünü canlandırması bekleniyor.

Gayrimenkul sektörü İstanbul rotasını değiştirir mi?

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Barman, İstanbul merkezli büyüyen gayrimenkul sektörünün rotasını değiştireceğini söyledi...

Güniz Çelen: Gayrimenkul sektörü nicelik olarak büyüyor!

Gayrimenkul danışmanlığı alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Landauer/White Ödülü'ne sahip olan Güniz Çelen İstanbul'da gayrimenkul sektörü hakkında açıklamalarda bulundu.

Ferko rotasını gayrimenkul sektörüne çevirdi!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Ferko Holding, İstanbul'da birçok projeye imza attı. Firma, 2018 yılı için Londra ve Miami'de yatırım yapmayı hedefliyor.

Karadereli Yalova'da 600 villalık projesiyle gayrimenkul sektörüne giriyor!

Karadereli Şirketler Grubu şimdi de gayrimenkul sektörüne adım atmaya hazırlanıyor. Şirket Yalova’da 600 villadan oluşan lüks bir site yapacak. Konut yatırımı İstanbul’la devam edecek.

İstanbul'da gayrimenkul sektörünün tek sorunu arsa sıkıntısı!

Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, İstanbul'da gayrimenkul sektörünün en büyük sorununun arsa sıkıntısı olduğunu belirterek, "İstanbul'da arsalar çok pahalı. Ama biz gayrimenkulcüyüz, bize arsa bulun demek de doğru değil" dedi.

Gayrimenkul sektörü Cityscape Turkey 2016'dan memnun kaldı!

İstanbul Kongre Merkezi'ndeki fuarda 7 ülkeden gayrimenkul sektörüne yön veren 67 firma ve kurum stant açarken, TGP Başkanı Buvan, fuara ilginin beklentilerini karşıladığını ifade etti

Türk gayrimenkul sektörü, Körfez yatırımcıları ile buluştu!

Küresel durgunluk endişeleri, siyasi belirsizlik ve terör olaylarına rağmen büyümeye devam eden Türk gayrimenkul sektörü, İstanbul'da Körfez yatırımcıları ile buluştu.

Arap yatırımcılar Türk gayrimenkul sektörünün temsilcileriyle buluştu!

Arap ülkelerinden 50'ye yakın yatırımcı İstanbul'da Türk gayrimenkul sektörünün temsilcileriyle buluştu. KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, 3 gün sürecek etkinlik boyunca yoğun bir şekilde çalışmak istediklerini söyledi.

Gayrimenkul sektörüne damga vergisi müjdesi!

Körfez ülkelerinden 50 yatırımcı İstanbul’a çıkarma yaptı. Konut projelerinde fırsatları inceleyen Arap sermayedarlar ve Türk gayrimenkul sektörüne hükümetten damga vergisiyle ilgili müjdeli bir haber geldi.

İstanbul gayrimenkul sektörü 2019 Haberi

İstanbul gayrimenkul sektörü 2019

CK Enerji Boğaziçi Elektrik'in İstanbul Avrupa yakasının Gayrimenkulün Enerjisi Rapor açıklandı. Cumhuriyet gazetesinden Şehriban Kıraç'ın haberine göre,  2018 yılında 130 bin 380 gayrimenkulün kapısı ilk kez açıldı.

591 BİN TAŞINMA

CK Enerji Boğaziçi Elektrik'in İstanbul Avrupa yakasının Gayrimenkulün Enerjisi Raporu'na göre 2018 yılında 591 bin taşınma hareketi gerçekleşti. 2018 yılında 130 bin 380 gayrimenkulün kapısı ilk kez açılırken ikinci elde 461 bin taşınma hareketi de gözlendi. Halit Bakal tarafından açıklanan raporda şu tespitler yer aldı.

-Avrupa Yakası'nda 2017'de 28 milyar 112 milyon kilovatsaat olan toplam elektrik tüketimi yüzde 2.5'lik artışla 2018'de 28 milyar 768 milyon kilovatsaate yükseldi. İlçe bazında bakıldığında yıl içinde en yüksek tüketim Avcılar'dan geldi. 2017 yılında Avcılar'ın elektrik tüketimi 6 milyar 276 milyon kilovatsaat iken 2018'de bu rakam yüzde...