29 / 03 / 2024

istanbul geneli Yol Kavşak Projeleri hizmet alımı

istanbul geneli Yol Kavşak Projeleri hizmet alımı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Geneli 7 Grup Muhtelif Yol-Kavşak Projeleri Hazırlanması hizmet alımı işi ihale edecek. İhale 19 Aralık 2013 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

İstanbul'un dönüşümünde izlenecek yol haritası belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada İstanbul'un dönüşümünde izlenecek yol haritasının belli olduğunu söyledi.

Borsa İstanbul'da yol ayrımı: Ya 7 bin ya da 6 bin puan! Yatırımcılar dikkat! 

Yatırımcılar Borsa İstanbul'daki son durumu merakla araştırıyor. Peki Borsa İstanbul yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

İstanbul Finans Merkezi Yol Projesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Finans Merkezi Yol Projesine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul'da deprem için yol haritası belirleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi koordinatörlüğünde Deprem ve Doğal Afet Komisyonu ile İstanbul’da kentsel dönüşüm ve deprem konusundaki yol haritasının belirlenmesi için toplantı gerçekleşti. 

İzzet Öztürk: Kanal İstanbul su kaynaklarında krize yol açmayacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İzzet Öztürk, Kanal İstanbul projesiyle ilgili "Kanal İstanbul'un su kaynaklarında krize yol açması mümkün değil" açıklamasında bulundu. 

Altıyol Turizm Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Altıyol Turizm Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İstanbul’la 2 kenti birbirine bağlayacak duble yol geliyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul-Kocaeli ve Sakarya’yı Karadeniz şeridinden birbirine bağlayacak olan duble yol projesi için ÇED başvurusunda bulunmuştu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu projeye ‘ÇED olumlu kararı’ verdi.

Kanal İstanbul çevre sorunlarına yol açmaz!

Rus uzmanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kanal İstanbul’un yapımıyla ilgili açıklamasının yol açtığı tartışmaları değerlendirdi. Uzmanlar, kanal yapımının çevre sorunlarına yol açmayacağını belirtti...

İstanbul'daki 1.8 milyarlık yol ve kavşak ihalesi iptal!

İstanbul'daki 390 yol, kavşak ve altyapı inşaatı için açılan ihale iptal edildi. 1 milyar 828 milyon TL'lik dev ihaleyi Makyol İnşaat almıştı.

İBB, Kanal İstanbul güzergahında yol yaptıracak!

İBB, Arnavutköy, Çilingir Yolu - Terkos Yolu arasında yol ihalesine çıkıyor. Aynı bölgede Kanal İstanbul projesinin yapılması planlanıyor.

Vizyon Atölyesi, İstanbul için Yeşil Yol projesi tasarladı!

17 Ağustos Marmara Depremi’nin 17. yıl dönümünde, kentlerin geleceğini kurgulamak için kurulan ‘Vizyon Atölyesi’ İstanbul’da aktif yeşil alan miktarını artırmak, olası bir depremde toplanma alanları açmak için ‘Yeşil Yol’ projesini tasarladı.

istanbul geneli Yol Kavşak Projeleri hizmet alımı Haberi

istanbul geneli Yol Kavşak Projeleri hizmet alımı


İstanbul Geneli 7 Grup Muhtelif Yol-Kavşak Projeleri Hazırlanması hizmet alımı ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Mehmet Nezih Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 İhale Salonu Kat:4 Merter adresinde gerçekleştirilecek. İhale tarihi 19 Aralık 2013 olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için