16 / 04 / 2024

istanbul IDA Kongresi

istanbul IDA Kongresi

Tasarımın dünya devlerini 15-16-17 Kasım 2013 tarihlerinde İstanbul’da buluşturacak IDA Kongresi için kayıtlar başladı.

Akıllı Şehirler Kongresi’nde Kanal İstanbul polemiği yaşandı!

Ankara Ticaret Odası'nda düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongresi’nde Kanal İstanbul polemiği yaşandı. Kongrede Kanal İstanbul projesinin konuşulmasına tepki gösteren Ekrem İmamoğlu, Tunç Soyer ve Mansur Yavaş kongreden konuşma yapmadan ayrıldı…

Beton İstanbul 2017 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi bugün!

Kalite Fuar Yapım A.Ş. ve Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından düzenlenecek Beton İstanbul 2017 Hazır Beton Fuarı ve Kongresi bugün başlıyor. Hazır beton ve inşaat sektörü ile tedarikçiler bir araya gelecek.

​Piyalepaşa İstanbul 4. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde!

Özel sektördeki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, 4. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde yer aldı.

GPD-Ortak Gelişim Kongresi 11 Ekim'de!

Türkiye’nin en önemli gıda perakendecileri, İstanbul'da buluşuyor. GPD – Ortak Gelişim Kongresi, 11 Ekim 2016’da Wyndham Grand Istanbul Levent’te 09:00 -15:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

İstanbul Akıllı Şehir Fuarı 1-3 Haziran'da!

İBB, Fira Barcelona'nın da işbirliğiyle 1-3 Haziran tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde, İstanbul Akıllı Şehir Fuarı ve Kongresi (Smart City Expo Istanbul) etkinliğini gerçekleştirecek.

Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi İstanbul'da düzenlenecek!

3'üncü Havalimanı, 3'üncü Köprü, Avrasya Tüneli gibi projeler Avrupalı çimento üreticilerini Türkiye'ye çekti. Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) 2015 Kongresi İstanbul'da düzenleme kararı aldı.

Dünya Enerji Kongresi'nin 23.'sü İstanbul'da yapılacak!

Dünya Enerji Konseyi tarafından 3 yılda bir düzenlenen Dünya Enerji Kongresi’nin 23.'süne İstanbul ev sahipliği yapıyor. Konsey Başkanı Nadeau, 2060 yılı için enerji senaryoları hazırladıklarını, bu senaryoları İstanbul’da açıklayacaklarını söylüyor.

ERMCO 2015 Kongresi 4 Haziran'da İstanbul'da!

Avrupa Hazır Beton Birliği’nin ( ERMCO ) 2015 Kongresi İstanbul ’da düzenlenecek. Toplantıya Türkiye Hazır Beton Birliği ev sahipliği yapacak.

İstanbul'da 4. Uluslararası Yeşil Çatı kongresi yapıldı!

4. Uluslararası Yeşil Çatı kongresi İstanbul'da kapılarını açtı. Türkiye'de yeşil çatı pazarının bu yıl 8 milyon eurodan yüzde 25 artışla 10 milyon euroya çıkması bekleniyor.

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi İstanbul'da başladı!

Yeşil çatılar konusunda dünyadaki en büyük organizasyon olan 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi bu yıl ilk kez İstanbul’da düzenleniyor. Şehirlere nefes aldıran yeşil çatılar konusunda Avrupa önemli bir ilerleme kaydetmiş durumda.

Yeşil Çatı Kongresi, İstanbul'da gerçekleşecek!

Uluslararası Yeşil Çatı Derneği'nin (IGRA) 4. kez düzenlediği Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, ilk kez Türkiye'ye gerçekleştirilecek. 20-21 Nisan 2015 tarihlerinde Raffles İstanbul Zorlu Center'da düzenlenecek.

4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, İstanbul'da düzenlenecek!

“ Doğayı çatıda keşfedin ” temasıyla yeşil çatı teknolojisindeki en yeni gelişmelerin sunulacağı 4. Uluslararası Yeşil Çatı Kongresi, 20- 21 Nisan 2015’te İstanbul’da düzenlenecek.

İstanbul Teknopark, Dünya Teknoparklar Kongresi'ne aday!

Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve İstanbul Ticaret Odası’nın ana ortaklığında kurulan Teknopark İstanbul, 2016 yılında gerçekleştirilecek 33’üncü IASP Dünya Teknoparklar Kongresi’ne Türkiye adına ev sahipliği yapmaya aday oldu

istanbul IDA Kongresi Haberi

istanbul IDA Kongresi


Sayfayı görüntülemekte sorun yaşıyorsanız tıklayın 









 Tasarım konusunda dünyanın en geniş katılımlı ve prestijli zirvesi olan ve 15-16-17 Kasım 2013 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi’nin (İTÜ) ev sahipliğinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek IDA Kongresi’ne http://www.idacongress.com/ adresindeki web sitesi üzerinden kayıtlar başladı. Konuyla ilgili İTÜ’den yapılan açıklamada, tasarım öğrencilerine ve profesyonellerine özel kayıt imkanlarının sunulduğu kaydedilirken; kongrenin akademik ayağını oluşturan Eğitim Konferansı’na 48 farklı ülkeden 261 bildiri başvurusunda bulunulduğunun altı çizildi.

Tasarım Lehçeleri” temasıyla düzenlenecek ve sektörün en büyük oyuncularını İstanbul’da buluşturacak kongre için hazırlanan zengin programın kesinleşen buluşmaları arasında “Tasarım Ödüllerinin Ölçütleri” ve “Hizmet Tasarımı” başlıklı paralel oturumlar yer alıyor.

“Tasarım Ödüllerinin Ölçütleri”;  Red Dot Tasarım Ödüllerinin kurucusu Peter Zec ve iF Tasarım Ödülleri Genel Müdürü Ralph Wiegmann’ın katılımıyla tasarım ödülleri endüstrisi üzerine hararetli...