26 / 04 / 2024

İstanbul Küçükarmutlu kentsel dönüşüm

İstanbul Küçükarmutlu kentsel dönüşüm

İstanbul'da Küçükarmutlu'da kentsel dönüşüm için yıkım başladı. Sabah saatlerinde bölgeye giden çok sayıda iş makinesi mahalleli tarafından tepki ile karşılandı. Yıkım ekiplerine çok sayıda çevik kuvvet ve özel harekat polisleri de eşlik etti.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükler Kentsel Dönüşüm Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Küçükşabanoğlu ve Yunus Küçükşabanoğlu ortaklığında kuruldu.

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nurhayat Öz ve Sinan Günay ortaklığında kuruldu.

Büyükçekmece kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Olası İstanbul depremine karşı kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Büyükçekmece Belediyesi 28 bin binayı yeniledi. 

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya İmar Harita Mimarlık Ve Kentsel Dönüşüm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Hürkan Uzun ve Mehmet Muaz Uzun tarafından kuruldu.

Sazak Köyü ‘kentsel SİT alanı’ ilan edildi!

İzmir’in Karaburun ilçesinde bulunan Sazak köyü, tahliye edilmesinden yıllar sonra İzmir 1 Nolu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından ‘Kentsel SİT alanı’ ilan edildi. 

Büyükçekmece kentsel dönüşümle yenileniyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında İstanbul’un öncü ilçeleri arasında yer alan Büyükçekmece’de riskli yapıların yıkım çalışmaları tüm hızıyla sürerken bu yapıların yerlerini de depreme dayanıklı modern yapılar alıyor.

Ekrem İmamoğlu: Kentsel dönüşüm için bakanlıkla eş güdümlü çalışacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar’da imar, depreme hazırlık ve kentsel dönüşüm konusundaki sorunları Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ile gerçekleştirdiği toplantıda ele aldı…

Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

İstanbul Küçükarmutlu kentsel dönüşüm Haberi

İstanbul Küçükarmutlu kentsel dönüşüm

İstanbul'da Küçükarmutlu'da kentsel dönüşüm için yıkım başladı. Mahallede protesto gösterileri düzenlendi. Yıkım ekiplerine çok sayıda çevik kuvvet ve özel harekat polisleri de eşlik etti.


İstanbul'un Sarıyer ilçesinde Küçükarmutlu'da kentsel dönüşüm nedeniyle yıkımlar başladı. Sabah saatlerinde bölgeye giden çok sayıda iş makinesi mahalleli tarafından tepki ile karşılandı.


Bölgeye çevik kuvvet ekibi, TOMA, akrep ekipleri de gönderildi. Mahalle sakinleri, polisin Küçükarmutlu'yu ablukaya aldığını belirtti.




Sputnik News



Haber Yurt Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İSTANBUL Küçükarmutlu'da kentsel dönüşüm için dün saat 11.00'da yıkım başlarken, mahallede protesto gösterileri düzenlendi. Çevik Kuvvet ve Özel Harekat polislerinin de eşlik ettiği yıkımda bir gazeteci gözaltına alındı. İstanbul Sarıyer İlçesi Küçükarmutlu'da kentsel dönüşüm nedeniyle yıkımlar başladı. Sabah saatlerinde bölgeye giden çok sayıda iş makinesi mahalleli tarafından tepki ile karşılandı. Bölgeye Çevik...