24 / 04 / 2024

İstanbul Kumburgaz deniz bisikletiyle kaybolan gençler

İstanbul Kumburgaz deniz bisikletiyle kaybolan gençler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kumburgaz’da deniz bisikletiyle açıldıktan sonra haber alınamayan 5 genci arama çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve Büyükçekmece İlçe Kaymakamı İbrahim Yurdakul bölgeye geldi.

Fadıl Akgündüz yönetimindeki deniz taksiler çürüyor!

İstanbul'daki deniz taksi projesinde amaca ulaşılamadı. Projenin başında yer alan Teknomar Denizcilik ve Deniz Araçları İşletme A.Ş'nin yönetim kurulu başkanı Alphan Manas, "2012 yılında deniz taksi operasyonunu Fadıl Akgündüz'e devrettik. Fadıl bey döneminde operasyon durdu" diye konuştu.

Fahrettin Altun'dan Kanal İstanbul paylaşımı!

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Kanal İstanbul projesine ilişkin, "İstanbul'da deniz trafiği kaynaklı tüm riskleri ortadan kaldıracak" ifadelerini kullandı...

Çılgın proje Kanal İstanbul'da adım adım ihaleye doğru!

Boğaz'da güvenliği sağlayacak Kanal İstanbul Projesi İstanbul’un deniz trafik ihtiyacını 100 yıl boyunca karşılayacak. Proje kapsamında adım adım ihaleye sürecine giriliyor.

Kanal İstanbul'da deniz incelemesi başlıyor!

Gündemden düşmeyen Kanal İstanbul projesinde deniz incelemesi başlıyor. Proje kapsamında Karadeniz ve Marmara denizine şamandıralar yerleştiriliyor.

İstanbul'un denizini gören ev kazandırıyor!

İstanbul'da deniz gören konut projeleri hızla artıyor. Yabancı yatırımcıların da ilgisini çeken projeler en az yüzde 30 ile 50 arasında kazandırıyor.

Deniz gören konut kazandırıyor!

İstanbul’da, deniz gören projeler hem manzarasıyla, hem de getirisiyle kazandırıyor. Daha hızlı satılan projelerin yüzde 30 ile 50 arası kar getirdiği belirtildi.

Kartal Deniz Otobüsü İskelesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kartal Deniz Otobüsü İskelesi amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

İstanbul'daki deniz manzaralı konutların hesaplı satıldığı bölgeler!

İnşaat firmalarının son dönemde hayata geçirdikleri projelerle birlikte İstanbul’da deniz manzaralı bir evde oturmak da hayal olmaktan çıktı. Markalı konut projeleri uygun fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

Pearl of İstanbul Kumburgaz projesine bakanlıktan onay!

Pearl of İstanbul Kumburgaz projesine bakanlıktan onay verildi. Tüm detaylarıyla netleşen Pearl of İstanbul projesinde 1.730 rezidans daire, 150 ticari birim, 50 ofis ve 390 odalı otel olacak...

Pearl of İstanbul Kumburgaz iletişim!

Pearl of İstanbul Kumburgaz iletişim için 0212 285 22 40 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam 1.800 adet dairenin yer alacağı proje 11 blok halinde inşa edilecek.

Pearl of İstanbul telefon numarası!

Pearl of İstanbul telefon numarası 0212 285 22 40 olarak belirlendi. İstanbul Kumburgaz'da hayata geçirilecek projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Pearl of İstanbul Kumburgaz ulaşım!

Pearl of İstanbul Kumburgaz ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece Kumburgaz bölgesinde bulunuyor. Hema İnşaat imzası taşıyan proje 11 blok halinde yükselecek.

Deniz İstanbul Keleşoğlu projesi nerede?

Deniz İstanbul Keleşoğlu projesinin 2021 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Proje Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Deniz İstanbul Keleşoğlu projesi nerede?

İstanbul Kumburgaz deniz bisikletiyle kaybolan gençler Haberi

İstanbul Kumburgaz deniz bisikletiyle kaybolan gençler

Kumburgaz Sahili’nde kaybolan 5 vatandaşı arama kurtarma çalışmalarına İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanlığı Alev Kartalı Helikopteri, 3 araç, 2 zodyak bot, 10 personel ile katılıyor.


Ayrıca; İBB Sağlık AŞ 1 zodyak bot, 1 jetski, 5 personel, İBB Lojistik 1 adet Mobil Büfe ile 2 personel, toplamda 10 araç ve 19 personelle arama çalışmalarına destek veriyor.


İstanbul İtfaiyesi olay yerinde arama kurtarma çalışmalarına katılan; AFAD, GEDAT, Emniyet, Kızılay, Sahil Güvenlik ve aile yakınları ile misafirlere sabah, öğle, akşam iaşe ve ekipman desteği sağlıyor.


Arama çalışmalarının devam ettiği bölgeyi aile yakınlarına destek amacıyla İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve Büyükçekmece İlçe Kaymakamı İbrahim Yurdakul ziyaret etti. Kayıp vatandaşların yakınlarını dinleyen Muş ve Yurdakul, arama kurtarma çalışmaları için seferber olunduğunu kaydetti.


İstanbul Büyükşehir...