29 / 03 / 2024

istanbul maltepe çağrı hipermarket

istanbul maltepe çağrı hipermarket

Çağrı Hipermarketler Zinciri 31'inci mağazasını Maltepe Aydınevler'de bugün saat 10:00 itabariyle Maltepelilerin hizmetine sundu.

Bakan Özhaseki'den flaş çağrı: İstanbul'da kim belediye başkanı adayıysa 'Nereyi dönüştüreceksin?' diye sorun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sayılı günler kalan yerel seçimle ilgili konuştu ve megakentlilere kentsel dönüşüme ilişkin bir çağrıda bulundu. 

İstanbul depremi iki deprem uzmanını birbirine düşürdü! Celal Şengör, Şener Üşümezsoy'u ağır eleştirdi: Zır cahillik!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un beklenen İstanbul depremiyle ilgili açıklamalar yapmasının ardından Prof. Celal Şengör'den ağır eleştiri geldi.

Ekrem İmamoğlu olası bir depremde İstanbul’da ağır hasar alacak bina sayısını açıkladı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olası büyük depremde İstanbul'da ağır hasar alması mümkün olan olası bina sayısının yaklaşık olarak 90 bin olduğunu söyledi.

İstanbul'da kaç binanın deprem riski var? Büyük depremde kaç bina ağır hasar görecek? İlçe ilçe açıklandı!

Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından gözler bir defa daha deprem riski altındaki İstanbul’a çevrildi. İBB’nin yaptığı son analize göre 7.5 büyüklüğündeki bir depremde kaç binanın ağır ya da çok ağır hasar alacağı da belirlendi. İşte o rakamlar...

Mega kent İstanbul'daki 600 bin konut için güçlendirme çağrısı!

Deprem Güçlendirme Derneği Başkanı Sinan Türkkan mega kent İstanbul'daki 600 bin konut için güçlendirme çağrısı yaptı. İşte Sinan Türkkan'ın konuyla ilgili açıklamaları...

Büyük depremde İstanbul'daki 91 bin 81 bina ağır hasar görecek!

İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, mecliste gerçekleştirdiği konuşmada, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, "İstanbul’da gerçekleşmesi muhtemel 7,5 büyüklüğünde bir depremde 91 bin 81 binanın ağır veya çok ağır hasar alacağı tahmin ediliyor" dedi.

Seyit Torun'dan Kanal İstanbul'un iptali için çağrı!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesinin iptali için çağrı yaptı...

Vera Ağır Metal Ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Vera Ağır Metal Ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Taha Aluç tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Kanal İstanbul çağrısı!

İMO Yönetim Kurulu Başkanı Taner Yüzgeç, "Bakan Murat Kurum ve ÇED Raporu'nu hazırladığı söylenen 200'den fazla 'bilim insanı'nı kamuoyu önünde tartışmaya çağırıyoruz" diye konuştu.

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

A.R.E.A. Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Elgün tarafından açıldı.

Gürsel Tekin'den Kanal İstanbul çağrısı!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin yazılı bir basın açıklamasında bulundu ve yeni ‘reform’ için çağrı yaptı. Gürsel Tekin, açıklamasında Kanal İstanbul projesinin durdurulması için çağrıda bulundu.

Çağrı Uygulama Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Uygulama Mimarlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Çelikten tarafından kuruldu.

İstanbul depremi: 48 bina ağır, 150 bin bina orta hasar görecek!

İzmir depreminin yıkıcı etkisinden sonra dikkatler yeniden İstanbul’a çevrildi. İstanbul’da olası 7 ve üzeri şiddette bir depremde hasarın ne olacağı sürekli tartışılan konulardan. 48 bin binanın çok ağır veya ağır, yaklaşık 150 bin binanın ise orta seviyede hasar göreceği öngörülüyor...

istanbul maltepe çağrı hipermarket Haberi

istanbul maltepe çağrı hipermarket

Yeni Mağazasını Maltepe Aydınevler Mahallesi Çiğdem sokak numara 4'te hizmete açan Çağrı Hipermarketler zinciri ayrıca, açılış dolayısıyla çelenk gönderilmemesini, bunun yerine TOFT'a (Türkiye Omurilik Felçliler Derneği) destek olunmasını...