18 / 04 / 2024

İstanbul Marina ne zaman teslim edilecek

İstanbul Marina ne zaman teslim edilecek

İstanbul Marina Dap Yapı projesi 31 - 36 katlı 5 blok halinde inşa ediliyor. Dairelerin 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek.

İstanbul Marina nedir?

İstanbul Marina nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Banka kredisine uygun olan proje 5 blok olarak yükseliyor. Projede daireler 305 bin 929 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

İstanbul Marina'da Şubat 2015'te peşinatı ödeme avantajı!

İçerisinde hastane,okul,ofis,cami,otel ve rezidans bulunan İstMarina'da peşinat ödemesi Şubat 2015'te. Kartal İst Marina Evleri projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 500 bin liradan başlangıç gösteriyor.

İstanbul Marina karma yaşam projesi!

İstanbul Marina karma yaşam projesi, 2016 yılında teslim edilecek. Dap Yapı bünyesinde 30 ay vade farksız taksit yapılan projede ayrıca banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılabiliyor.

İstanbul Marina daire fiyatları!

İstanbul Marina daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Karma yaşam projesi olarak yükselen İstanbul Marina'da firma bünyesinde kredi ve banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 1.467 tane daire yer alıyor.

Siltaş Marina ne zaman teslim?

Siltaş Marina projesi 8 bin metrekare üzerinde 20 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Peki Siltaş Marina ne zaman teslim edilecek?

Deniz İstanbul Marina ödeme planı!

Deniz İstanbul Marina ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Deniz Otobüsü İskelesi'ne 7 kilometre mesafede inşa edilen projede fiyatlar 3 milyon TL'den başlangıç gösteriyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satılık!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satılık villa büyüklükleri 553 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükselen proje deniz otobüsü iskelesi'ne 7 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Eston Deniz Marina ne zaman teslim?

Lansmanı yakın zamanda gerçekleşecek olan Eston Deniz Marina Evleri Beylikdüzü Yakuplu hattında inşa ediliyor. Proje Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyor. Peki Eston Deniz Marina ne zaman teslim edilecek?

Tuzla Marina ne zaman açılıyor?

İstanbul'un önemli yatırımlarından, deniz üzerine kurulu bulunan ve 350 milyon dolara mal olan Tuzla Marina, 19 Mayıs'ta hizmete açılacak..

Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Daire fiyatları 338 bin 900 TL'den başlangıç gösteren Concord İstanbul'da yüzde 10 peşinat ile ödeme yapılabiliyor. Peki Concord İstanbul Konutları ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Westside İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Westside İstanbul Konutları'nda 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Peki Beylikdüzü Westside İstanbul teslimleri ne zaman?

Tema İstanbul fiyatları ne kadar?

İstanbul Halkalı - Atakent bölgesinde inşa edilen Tema İstanbul Konutları'nda banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 aya varan vade yapılabiliyor. Peki Tema İstanbul fiyatları ne kadar?

Metropol İstanbul projesi ne zaman bitecek?

Metropol İstanbul projesi Ataşehir'de 800 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Daire fiyatlarının 406 bin TL'den başladığı Metropol İstanbul projesi ne zaman bitecek?

Axis İstanbul Ofisleri ne zaman teslim?

Satış süreci devam eden Axis İstanbul'da yer alan ofislerin büyüklükleri 90 metrekareden başlıyor, 120 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Axis İstanbul ofisleri ne zaman teslim edilecek?

Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Teknik Yapı Concord İstanbul'un ödemeleri; yüzde 10 peşinatta, 50 ay vade farksız taksit şeklinde yapılıyor. Proje 6 blok halinde inşa ediliyor. Peki Concord İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü West Side İstanbul fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü West Side İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Projede teslimler Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek. Beylikdüzü West Side İstanbul fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul teslimleri ne zaman?

Ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit yapılabilen Westside İstanbul Beylikdüzü'nde satışlar devam ediyor. Proje 1.155 tane daireden oluşuyor. Peki Westside İstanbul teslimleri ne zaman yapılacak?

İstanbul Marina ne zaman teslim edilecek Haberi

İstanbul Marina ne zaman teslim edilecek

İstanbul Marina Dap Yapı projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Kartal ilçesinde inşa ediliyor. Projede satış süreci hızla devam ediyor.


5 blok olarak hayata geçirilen İstanbul Marina'da teslimler 2016 yılında gerçekleşecek. Projede 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor. 


İstanbul Marina Dap Yapı projesi ev fiyatları şu şekilde; 1+0 evler 300 bin TL, 1+1 evler 490 bin TL, 2+1 evler 790 bin TL, 3+1 evler 1 milyon 250 bin TL, 4+1 evler 1 milyon 570 bin TL, 5+1 dubleks evler 4 milyon TL'den başlıyor. 


1.424 tane daireden oluşan İstanbul Marina'da yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, cafe, spor alanları, cami, marina alanı, dinlenme alanları, sauna, kapalı otopark, yürüyüş yolları, fitness center bulunuyor. 


İstanbul Marina Dap Yapı projesi blok yüksekliği şu şekilde; A blok 31...