29 / 03 / 2024

İstanbul metrosu gebze

İstanbul metrosu gebze

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, 2018'de temellerini atacakları Gebze bölgesindeki metro hatlarını, İstanbul ile entegre ederek büyük bir hamle yapacaklarını açıkladı.

Gebze - Darıca Metrosu'nda son durum ne? Gebzeliler bitmeyen inşaata tepkili!

2018'deki seçim vaadi olan Gebze - Darıca Metrosu'nun ne zaman tamamlanacağı merak konusu olurken, vatandaşlar yıllardır süren inşaata tepki gösteriyor. İşte o metro hattının çalışmalarındaki son durum...

Gebze-Darıca metrosu ile emisyon sorunu ortadan kalkacak!

Gebze'de hayat geçirilen metro projesi hakkında açıklama yapan Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Metrosu ile trafik ve emisyon sorununun azalacağını dile getirdi.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda test sürüşü başlıyor!

Günlük 600 bin yolcu taşıması hedeflenen Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda test sürüşü başlıyor. 37,5 kilometre uzunluğundaki hat üzerinde çalışmalar hızla tamamlanıyor.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu 2022'de tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu'nda devam eden Gebze merkez arasındaki kısmın 2022 yılında tamamlanacağını kaydetti. 

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te açılıyor!

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te tam kapasite olarak hizmete açılacak...

Gebze-Darıca Metro Hattı'nda son durum ne?

Her gün iş için Kocaeli ile İstanbul arasında seyahat eden 1,3 milyon kişiyi trafik stresinden kurtaracak olan Gebze-Darıca Metro Hattı inşaatı hızla ilerliyor...

100 kişiye soruldu: Depreme hazır mıyız?

İstanbul, Yalova, Gebze, Bartın, Bursa, Malatya, Elazığ, Adana ve Ankara’dan 100 kişiye depreme ne kadar hazırlıklı oldukları soruldu.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu Türkiye'nin ilk hızlı metrosu olacak!

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro projesinin ilk ray kaynak töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin ilk hızlı metrosu ünvanını kazanacak bu hatla havalimanı Gayrettepe arasındaki ulaşım 35 dakikada sağlanacak'' dedi.

Gebze Metrosu’nda son durum ne? 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın Gebze Metrosu’nun son durumunu masaya yatırdı. Peki Gebze Metrosu’nda son durum ne? 

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'na uluslararası ödül!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu, dünyanın önemli mimarlık yarışmalarından olan AEC Excellence Awards’da ödül kazandı.

Kocaeli Gebze'de inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Kocaeli Gebze'de yer alan gayrimenkul için yapım karşılığı kiralama ve işletme ihalesi düzenliyor.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu'nda ışık göründü! 

Gayrettepe- İstanbul Havalimanı Metrosu'ndaki çalışmalar hızla tamamlanıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan havalimanı metrosu açıklaması!

İstanbul Havalimanı metrosu ile ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Sadece Havaist değil, oraya raylı sistemleri getireceğiz. Hafif metroyu havalimanına kadar planladık. Seçim sonrası bu adımı kararlılıkla atacağız. Havalimanı en büyük rahatlığı hafif metro ile alacak" dedi.

İstanbul metrosu gebze Haberi

İstanbul metrosu gebze

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, 2018'de temellerini atacakları Gebze bölgesindeki metro hatlarını, İstanbul ile entegre edeceklerini açıkladı. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre,  Genel Sekreter İlhan Bayram İstanbul metrosunun Gebze'de inşa edilecek metro hatlarıyla entegre edilmesine ilişkin görüşlerini iletmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ile görüşme sağladı. 

Yapılan görüşmede Bayram,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Sabiha Gökçen Metro Hattı'nı Gebze'deki OSB'lere, Tuzla Metrosunun da Gebze kent merkeziyle entegre edilmesi konusundaki isteklerini Baraçlı'ya iletti.

İlhan Bayram konu ile ilgili açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi:  "Amacımız, hemşehrilerimizin taleplerine ve ihtiyaçlarına yönelik adımlar atmak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu da Gebze Metrosu'yla birlikte bu projeye de çok önem veriyor. Bu önemli projelerin hayata geçirilmesiyle vatandaşlarımız, İstanbul'a daha hızlı ve kontrollü ulaşım sağlayacak. Tarihi çok...