24 / 04 / 2024

İstanbul Midwood Film Stüdyo Kompleksi 2018

İstanbul Midwood Film Stüdyo Kompleksi 2018

Temelleri geçtiğimiz ekim ayında atılan Midwood, Büyükçekmece’ye dizifilm sektörün OSB’sini kuruyor.150 milyon dolarlık ekipman yatırımı yapılan Midwood’un toplam yatırım bedeli ise 825 milyon lira.

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Çekmeköy TRT Kampüs ve Film Platosu Alanı 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Çekmeköy İlçesi Merkez Mahallesi TRT Kampüs ve Film Platosu Alanına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Solar Shield Window Cam Film İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ömer Akdeniz tarafından kuruldu.

İBB, İstanbullulara açık havada sinema hizmeti verecek? İlk gösterim hangi semtte? Hemen bakın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği ‘Gezici Film Festivali’ kapsamında İstanbullular her gece açık havada film izleme şansına kavuşacak. Organizasyon yaz boyunca devam edecek.

Platin 34 İnşaat Otomotiv Turizm Film Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Platin 34 İnşaat Otomotiv Turizm Film Medikal Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Otu tarafından kuruldu.

Düdan Film Yapım Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düdan Film Yapım Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Kalkan tarafından kuruldu.

TCDD, Başakşehir'de 18 adet film platosu ve ofis alanı yaptıracak! İhalesi 25 Ağustos'ta!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, 18 adet film platosu ve ofis alanı yaptıracak. Merakla beklenen ihale 25 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yoldan İnşaat Reklam Film Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Yoldan İnşaat Reklam Film Organizasyon Limited Şirketi Sarıyer'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Akyol tarafından kuruldu.

Korku Seansı film serisinin evi satışa çıktı!

The Conjuring (Korku Seansı) film serisindeki konut, iki senede toplam iki defa satışa sunuldu. Ev, bu ay 1 milyon 200 bin dolarlık satış bedeliyle piyasaya geri döndü.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Konya'da film platosu inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Karahüyük Mahallesi’nde  film platosu inşa çalışmalarına başladı.

İstanbul Midwood Film Stüdyo Kompleksi 2018 Haberi

İstanbul Midwood Film Stüdyo Kompleksi 2018

Temelleri geçtiğimiz ekim ayında atılan Midwood, Büyükçekmece’ye dizifilm sektörün OSB’sini kuruyor.


“Büyükçekmece’den bir dünya markası çıkarıyoruz” diyen Midwood Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet San, projeye 2013 yılından beri hazırlandığını, dünyada 35 platonun teknik özelliklerini takip ettiğini söyledi. 150 milyon dolarlık ekipman yatırımı yapılan Midwood’un toplam yatırım bedeli ise 825 milyon lira. İçinde 21 stüdyo, 17 açık set alanı ve 50 çekimi aynı anda yapabilecek alt yapıyı barındıran Midwood, sahip olduğu özelliklerle Hollywood ve Bollywood’dan sonra dünyanın 3. büyük film sektörü kavramı olacak. “Bu konuda Türkiye’de ilk ve tekiz. Avrupa’nın ise en büyük ve en kapsamlısıyız” diye konuşan San, Midwood’un sektörde dünyanın en sayılı projelerinden biri olduğunu dile getirdi.


Proje, 2018 yılında tamamlanacak


Projenin temel atma töreninin 30 Ekim 2016’da gerçekleştiğini belirten San, 1....