28 / 03 / 2024

İstanbul Off Road Kulübü

İstanbul Off Road Kulübü

İstanbul Off Road Kulübü, 4x4 dünyasında çok ses getiren yarış konseptini bu yıl Akzirve’nin sponsorluğunda gerçekleştiriyor. Yarışmanın parkuru Bahçeşehir’de yapımı devam eden Strada projesi arazisi üzerinde Akzirve ve İSOFF’un ortak çalışmalarıyla tasarlandı.

Yeni Renault Duster e-Tech Full Hybrid ön lansmanda! İşte Yeni Renault Duster 2024!

Yeni Renault Duster E-Tech full hybrid için ön lansman süreci başladı. Yeni Renault Duster 2024, iddialı SUV tasarımı ve geliştirilmiş off-road becerileriyle dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar...

Road Partner İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Road Partner İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Asil tarafından kuruldu.

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Home Academy Offıcıal Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohammad Andalıbı tarafından kuruldu.

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Offıce Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Kabil, Anıl Tekin ve Yunus Kabil ortaklığında kuruldu.

Gösterişi sevenler bu haber tam size göre! Jeep Compass'ın fiyatı güncellendi! İşte yeni fiyatı

Jeep markasının DNA'sında yer alan off-road yetenekleri, Compass'ı outdoor etkinlikler için ideal hale getirir. Arazi şartlarında rahatlıkla kullanılabilen 4x4 modelleri, kampçılık, doğa gezileri ve açık hava etkinlikleri için uygun bir seçenek sunar. İşte 04 Haziran 2023 fiyat listesi

Karaca Vantuz Off-Road Robot Süpürge kaç TL, özellikleri neler? İşte Karaca 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Evlenecekler ve evini yenileyecekler sizin için Karaca Vantuz Off-Road Robot Süpürge'yi özellikleriyle birlikte araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz ve ürünün fiyatı. 

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archınova Desıgn Offıce Mimarlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile İdil Tabak tarafından kuruldu.

Ford Ecosport'a Mart ayında zam geldi mi? İşte 04 Mart 2023 fiyat listesi

Şehir içi kullanımı ve off-road kullanımı için uygun bir araç olan Ford Ecosport, yüksek sürüş pozisyonu, geniş iç hacim, pratik kullanımı ve güçlü motor seçenekleri ile sizi bekliyor  Peki Ford Ecosport 04 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Bir otoyol efsanesi Harley Davidson Road King 28 Ekim 2022 fiyat listesi! 

Klasik krom tasarımı ve modern touring performansıyla sadeleştirilmiş bir otoyol efsanesi olarak lanse edilen Harley Davidson Road King fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Road King 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Off-road motosikletin yeni boyutu Honda Africa Twin 25 Ekim 2022 fiyat listesi!

“Daha ne kadar ileri gidebiliriz?” sloganıyla lanse edilen Off-road motosikletin yeni boyutu Honda Africa Twin fiyatları ne kadar? İşte Honda Africa Twin 25 Ekim 2022 fiyat listesi...

The Offıce 34 Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Offıce 34 Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Samet Toğaç tarafından kuruldu.

Off-road segmentinin en yenisi Isuzu D-Max şimdi yeni fiyatıyla! Isuzi 21 Eylül 2022 fiyat listesi..

Herkes tarafından merak edilen ve araştırılan Isuzu D-Max'i siizn için inceledik. Peki, Isuzu D-Max'in güncel fiyatları ne kadar? En uygun fiyatlı Isuzu D-Max'in fiyatı ne kadar? İşte, Isuzu D-Max 21 Eylül 2022 fiyat listesi...

Tüm arazi şartlarında üstün performans! Toyota Hilux 4 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Japon teknolojisi performansla buluştu. Ortaya her türlü arazi şartlarına uyum sağlayan Toyota Hilux çıktı. Hilux, üstün performans, verimli motoru ve dayanıklı tasarımı sizi off-road seçenekleri arasında tek seçeneğiniz olacak. İşte 4 Eylül 2022 Fiyat listesi..

İstanbul Off Road Kulübü Haberi

İstanbul Off Road Kulübü

Akzirve sponsorluğunda yapılacak off road yarışması Strada Bahçeşehir proje alanında 3 farklı etap olarak düzenlenecek. İlki 17 Eylül Pazar günü gerçekleşecek olan Akzirve Challenge’da değişik kategorilerde, farklı güçlerdeki 4x4 araçlar ikili kalkışlarla start alıp, iç içe geçecek şekilde hazırlanmış iki parkurda zamana karşı yarışacaklar. 20 araç ve 20 hakemin yer alacağı yarışmada her turda en iyi zamanı yapan yarışçılar bir üst tura çıkacak. Akzirve Challenge heyecanının 2. Etabı 22 Ekim’de, 3. Etabı ise 12 Kasım’da yine Strada Bahçeşehir proje alanında yapılacak.


Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh; “Şehir dokusunu önemseyen, şehrin ikon projelerini üreten bir firma olarak bu organizasyon İstanbul’un dinamizm dolu spor etkinliklerinden biri olarak değer taşıyor. Akzirve olarak İSOFF ile birlikte bu organizasyona imza atmaktan gurur duyuyoruz. Şehre heyecan...