19 / 04 / 2024

istanbul özelleştirme ihaleleri

istanbul özelleştirme ihaleleri

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, Malatya, Samsun, Muğla, Bursa, Adana, Çorum, Kars, Hatay, Ordu, Niğde ve Tekirdağ'da yer alan 15 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 13 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 7 ilde 20 adet gayrimenkul satıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 7 ilde yer alan 20 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin en düşük geçici teminat bedeli 30 bin lira, en yüksek geçici teminat bedeli ise 500 bin lira olarak belirlendi.

Özelleştirme İdaresi 7 ilde 20 adet gayrimenkul satıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 7 ilde yer alan 20 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin en düşük geçici teminat bedeli 30 bin lira, en yüksek geçici teminat bedeli ise 500 bin lira olarak belirlendi.

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

TÜRKŞEKER'e kayıtlı bazı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi...

İstanbul Şile'deki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesi yapıldı!

İstanbul'un Şile ilçesinde yer alan üç taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı. 

İstanbul, Ankara ve Afyon'da özelleştirme kararı!

İstanbul'da iki, Ankara'da iki ve Afyon'da bir taşınmaz hakkında özelleştirme kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Sümer Holding ve Maliye Hazinesi özelleştirme ihaleleri ertelendi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding ve Maliye Hazinesi gayrimenkullerini özelleştiriyor. Özelleştirme ihalelerin son teklif verme tarihi 07 Mart 2017 Salı günü saat 17:00’ye kadar uzatılmıştır.

2004 yılında İstanbul Hilton Oteli Özelleştirme İdaresi'ne geçmiş!

2004 yılında Emekli Sandığı, satamadığı otelleri Özelleştirme İdaresi'ne devretmiş. Özelleştirme İdaresi'ne devredilen, Maçka'daki Hilton Otel'in de aralarında bulunduğu 7 otelin satış işlemleri Özelleştirme İdaresi tarafından gerçekleştirilecekmiş.

Palandöken'in özelleştirme ihalesi 30 Temmuz'a ertelendi!

Palandöken ve Konaklı kayak tesislerinin özelleştirme ihaleleri için son teklif verme süresi uzatıldı. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nın konuya ilişkin ilanı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Soma Termik Santrali özelleştirme ihalesi bugün!

Soma Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.’ye ait, Soma B Termik Santrali ve bu Santral tarafından kullanılan taşınmazların bir bütün halinde özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi bugün yapılıyor...

Özelleştirme gelirleri 2014’te yarı yarıya azaldı!

Özelleştirme gelirleri 2014’te yarı yarıya azaldı. 2014’te özelleştirmeden elde edilen gelir 6 milyar doları geçti. Ancak bu rakam 2013’teki 12.4 milyar dolarlık gelirin yarısına yaklaşabildi

2015‘te otoyol ve köprülerin özelleştirme trafiği hızlanacak!

Köprü ve otoyollarda özelleştirme trafiği 2015’te hızlanıyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'nin de aralarında olduğu köprü ve otoyolların özelleştirileceğini söyledi.

Doğusan'ın özelleştirme işlemi uzatıldı!

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), 2007 yılında özelleştirme kapsamına alınan Doğusan Boru'daki ÖİB paylarının özelleştirme işlemleri ile ilgili sürenin iki yıl uzatıldığını açıklandı

istanbul özelleştirme ihaleleri Haberi

istanbul özelleştirme ihaleleri


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), aralarında İstanbul ve Bursa'nın da olduğu 12 ilde toplam 15 gayrimenkul satış yöntemiyle özelleştirecek.


Resmi Gazete'de yayımlanan konuya ilişkin duyuruya göre, ÖİB, İstanbul'un Üsküdar, Malatya'nın Doğanşehir, Samsun'un Çarşamba, Bafra ve İlkadım, Muğla'nın Datça, Bursa'nın İnegöl, Adana'nın Seyhan, Çorum, Kars ve Niğde'nin Merkez, Hatay'ın Dörtyol, Ordu'nun Ünye ve Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçelerinde bulunan toplam 15 gayrimenkulü özelleştirecek.


İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, pazarlık görüşmesine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek. İhaleye katılabilmek için gayrimenkullere ilişkin ayrı ayrı ihale şartnamesi alınması ve tekliflerin "Ziya Gökalp Cad. No: 80 Kurtuluş/Ankara" adresine 13 Ağustos 2014 saat 17.00'ye kadar elden teslim edilmesi...