24 / 04 / 2024

istanbul özelleştirme ilanları

istanbul özelleştirme ilanları

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 12 ilde yer alan 16 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin en yüksek geçici teminat bedeli 2 milyon lira, en düşük geçici teminat bedeli ise 600 lira olarak belirlendi.

9 ilde yer alan 20 adet gayrimenkul özelleştiriliyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi 'ne ait 20 adet gayrimenkul 5 Kasım, 6 Kasım ve 7 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satış yöntemi ile özelleştirilecek...

Özelleştirme İdaresi 5 adet gayrimenkul satıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Aydın Çine, İstanbul Beyoğlu ve Küçükçekmece, Kütahya Merkez'de yer alan 5 adet gayrimenkulü 3 Ekim 2013 tarihinde saat 17:00 'de gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 24 adet arsa!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan: Farklı illerde bulunan 24 adet arsa satış yöntemi ile özelleştirilecek...

5 ildeki taşınmazların satışına onay verildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, İstanbul, Aydın, Erzurum, Mardin ve Tunceli'deki 6 farklı taşınmazın satışına onay verirken, Edirne'de yer alan bir taşınmazın da özelleştirme kapsamına alınmasına karar verdi...

İstanbul ve Ankara'da yer alan 2 adet taşınmaz özelleştiriliyor!

İstanbul ve Ankara'da bulunan Türkiye Denizcilik İşletmeleri'ne ait taşınmazlar 1 Mart 2013 tarihinde özelleştirilecek

Özelleştirme öncesi kamu arazilerinde 6 imar planı değişikliği yapıldı: İstanbul, İzmir, Ankara... Peş peşe açıklandı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanan kararlar ile İstanbul, Aydın, Balıkesir, İzmir, Ankara ve Çanakkale'de kamuya ait arazilerde, özelleştirme öncesinde imar planı değişikliklerine gidildi. 

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Özelleştirme İdaresi'nden bomba satış! İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var! İşte il il satış listesi..

Özelleştirme yoluyla kamu arazilerinin ve üzerinde yer alan yapıların satışı devam ediyor. İstanbul, İzmir, Muğla ve Ankara'daki araziler de var. İşte il il satış listesi...

İstanbul Şile'deki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesi yapıldı!

İstanbul'un Şile ilçesinde yer alan üç taşınmazın özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri sonuçlandı. 

İstanbul, Ankara ve Afyon'da özelleştirme kararı!

İstanbul'da iki, Ankara'da iki ve Afyon'da bir taşınmaz hakkında özelleştirme kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

2004 yılında İstanbul Hilton Oteli Özelleştirme İdaresi'ne geçmiş!

2004 yılında Emekli Sandığı, satamadığı otelleri Özelleştirme İdaresi'ne devretmiş. Özelleştirme İdaresi'ne devredilen, Maçka'daki Hilton Otel'in de aralarında bulunduğu 7 otelin satış işlemleri Özelleştirme İdaresi tarafından gerçekleştirilecekmiş.

2014'te özelleştirme gelirlerinde yüzde 50 azalma yaşandı!

Hazine’nin önemli gelir kaynaklarından özelleştirme işlemlerinde 2014’te büyük düşüş yaşandı. Rekabet Kurumu’nun onayıyla satış ve devir işlemleri tamamlanan özelleştirmelerin miktarı 2013’e göre yüzde 50’den fazla azalarak 9 milyar liraya geriledi..

Özelleştirme İdaresi Koç'a resmi davet gönderdi!

Koç’un Kalamış’tan vazgeçtiğini açıklamasının ardından Özelleştirme İdaresi, gruba cuma günü resmi davet gönderdi. Koç'un 37 günü var.

Altınkum Sağlıklaştırma ve Güzelleştirme projesi başladı!

Altınkum bölgesinde ilçenin can damarı olan 'Altınkum Sağlıklaştırma ve Güzelleştirme projesi başladı. Öngörülen ve beklenen çalışmaları esnafla el ele omuz omuza devam ediyor.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi binaları özelleştirme kapsamında!

Ondokuz Mayıs Üniversitesine yapılan tahsisin taşınmazların eğitim ve öğretim hizmetlerinde kullanılmaması sebebiyle kaldırılmasına ve Samsun Bafra ilçesi, Elifli Mahallesi, Ortamahalle Mevkiinde bulunan taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı.

Altınkum'u güzelleştirme çalışmaları devam ediyor!

Didim Belediyesince başlatılan "Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma" projesi Kapsamında bazı işyerlerinin sonradan eklenmiş müştemilatları yıkıldı. Altınkum'daki çalışmalar, turizm sezonu ile başlamadan tamamlanabilecek.

Maliye Hazinesi ve TCDD adına kayıtlı taşınmazların özelleştirme süresi uzatıldı!

ÖİB Maliye Hazinesi ve T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı muhtelif taşınmazların özelleştirilme sürelerinin uzatıldığını bildirdi. Özelleştirme İdaresi'nin süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doğalgaz çevrim santrallerinde özelleştirme yapılacak!

ÖYK onayının ardından doğalgaz çevrim santrallerinde de özelleştirme süreci başlayacak. Yeni paketle birlikte 2 milyar dolarlık gelir elde edilmesi bekleniyor.

istanbul özelleştirme ilanları Haberi

istanbul özelleştirme ilanları


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Antalya, Sakarya, Amasya, Ankara, Aydın, Bursa, Elazığ, Nevşehir, Niğde, İstanbul, Samsun ve İzmir'de yer alan 16 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin en yüksek geçici teminat bedeli 2 milyon lira, en düşük geçici teminat bedeli ise 600 lira olarak belirlendi. İhale 22 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için